Kocam 3. Kişi de olsun dedi

Çok üzgünüm filmi de ben izlemek istemiştim

Yani ikimizde çok düşkünüz tabi bazen yorgun olduğunda 1 hafta yapmadığımız da oluyor ama onun haricinde düşkün ne gibi başka şeyler mesela açar mısın

Değişik fantaziler, acaba doyumsuzluk mu yaşıyor farklı bir arayış içinde diye geldi aklıma

Hayır değişik fantazilerimiz yok normal ilişki yaşıyoruz bilemiyorum bende şaşkınım

Şunu söyleyim aslında ayıkken değil çakır kafa ile söylenen şeyler her zaman doğrudur adam seni seviyorum diyip sarhoşken sevmiyorum dese sonra sarhoştum ne dediğimi bilmiyorum desede sarhoş olduğu zaman dediklerine inanırım o zama bilinçleri yerinde değildir doğruları söylerler ayıkken bilinçli olduklarında biseyi 2 kez düşünür derler dogruda olsa ben eşim bağzen uykusunda sayıklar o zaman onu konuşturmaya çalışırım ağzından laf ararım

3 Likes

Hiç bişe anlamadım

Diyorum ki eşiniz sarhoş iken 3.kisi istemiş ve atıldığında ben böyle bişey demiş olamam vs demiş ya sarhoslugun vermiş olduğu şeyle aslında aklından geçen istediği şeyi söylemiş eğer bir kişi sarhoş iken farklı ayıkken farklı söylüyorsa her zaman sarhoş Ken dediğini dikkate almak lazım cunki ayıkken değil sarhoşken çakırken söylenir doğrular yani eşiniz 3.kisi istiyor 3ünüzün beraber olduğu bir ilişki hani aman sarhoştum hatırlamıyorum sarhoştum bilmiyorum derler denir ama asıl dogrular o zaman söylenir

Nette gormuştur sarhoşkende aklına gelip soylemiştir .
İşte bu yüzden içki haram buyurulmuş,kavga olmasın kalp kırılmasın diye.

Birdahakine izin verme derim,dışarıda içmesine yani.
Bu sözü soyleyen başka şeyler yapa bilir diye düşünüyorum

8 Likes

Kesinlikle katılıyorum.

1 Like

Herkes gibi bende aklından geçeni sarhoşken söylemiş diyeceğim üzgünüm. Sarhoşken yalan söylemeyi akıl edemez çünkü erkekler o kadar vasıfsızlar . Ayrıca kendinde asla ama asla bendemi bı eksiklik var gibisinden düşünme hiç bir kadın sebep ne olursa olsun aldatılmayı hak etmiyor etmez . Öyle bişey düşündüyse o kocaninda dediği gibi onun şerefsizligi . Umarım açıkça konuşmuşsunuzdur inşallah bı anlık gafletle söylemiştir . Rabbim ağzınızın tadını bozmasın .

3 Likes

Sarhoş bir babanın evladı olarak söylüyorum ki.. malesef sarhoşken söylenen sözlerin %90 i gerçek duygulardir. Sakin ama tepkili bir şekilde duygularını net olarak anlat. Ben olsam bunu kolay kolay unutturmam. Hayatım boyunca da unutmam ona göre davranırım. Senin adına çok üzüldüm.

4 Likes

Kabul edilemez teklif dahi edilemez

4 Likes

Hic hos olmamış söylediği ki ofkelenmekte cok haklısınız. Esinizi en iyi siz tanırsınız. Kadın, eşinin ozunde nasil bir insan oldugunu bilir, hisseder. Ben arkadaslara katılmıyorum. Sarhoş zihinle bazi şeyler nereye gittigini bilmeden, daha söylenebilir yada yapilabilir gelebiliyor insana. Izledigi, okuduğu bir şey anlik etkilemiş, sarhos kafayla bunu normallestirip söylemiştir. Ayildiginda verdigi tepki size samimi geldiyse, normalde hic bu tip egilimler hissetmediyseniz bence icinize kuşku ekmeyin ama tabi tepkinizi de koyun. Ne olursa olsun size bunlari hissettirmeye hakki yok.

2 Likes

Sizi etkilemek istemiyorum ama bi yerde okumuştum sarhoşlar ve çocuklar yalan söyleyemez gerçek duyguları istemsizce o an çıkablr içki btn kötülüklerin anası kesinlikle bunu anlamanın yolu cinsel ilişki yaşadğnz bi zaman da üçüncü kişi isteyip istemediğini o an sorun ama kesnlkle böyle bir şey yapmayın bnce çok pişman olursnz sonra bilinç altında varolmuş olabilir bana çok masum gelmedi ama bilemem

3 Likes

Bnde okumştım bi yerde sarhoşlar ve çocuklar asla yalan söyleyemez diye gerçek duygualrıdr diye baan da çok samimi gelmedi doğrusu

2 Likes

Bide şöyle bişey var ayıldığı zaman elbette sarhoştum bunları ben söylemiş olamam diyip geçiştirecek sonuçta eşisiniz ve sizi seviyor ne kadar bunu istese bile size açjk açık söylemez söyleyemez ama var ki bi şeyler kendinde değilken duyguları açığa çıkmış oldu bana öyle geldi ama umarım yanılıyorumdur çünkü hiç hoş bişey deil

2 Likes

İçki ve sarhoşluk herkeste aynı etkiyi yaratmaz illa doğruyu söylüyordur diye bişey yok yani. İçinizi kemirmesin bu düşünce eşinizle konuşun rahatlayın ve geride bırakın bence

1 Like

Bana bastırılmış duygular ortaya çıktı gibi geldi.. yanilmayi çok isterim ama.. bilemedim.

Çok fazla alkol alan kişide aklın kontrol mekanizması durur.. duygular değişir evet. Çok mutlu biri salya sümük aglayabilir yada çok hüzünlü biri bağıra bağıra mutlu mutlu şarkı söyler. Ama tek olan şey zihnin kontrol mekanizması durur diline hakim olamaz. Yaşadım ve yaşayanları gördüm. Benim aklıma şimdi şu geldi.. acaba gerçekten böyle birşey düşündü söyledi nabız yokladı tepkiye göre pardon sarhoştum mu dedi..

Doğru söylüyor olabilirsiniz ama doğru sadece bi tane değildir bana göre. O an öyle söylemiş olması devamlı bunu istiyor anlamına gelmiyor. Bizim hiç mi aklımıza uç fikirler duygular gelmiyor anlık. Yazan arkadaş da eşini tanır zaten meyilli biriyse bilir bence çok da fevri olmaya, net konuşmaya gerek yok.

1 Like