Kocam 3. Kişi de olsun dedi

Yoo fevri ol demedim zaten.. sakin ama net tepkilerle konuşsun dedim. Çünkü sessiz kalırsa yada konuşmadan üstü kapanırsa tekrar edebilir. Ama adamı ufaktan kamyon csrpmisa cevirirse yediğine ictigine diline daha hakim olmayı öğrenir demek istedim

1 Beğeni

Bana da öyle geldi umarım yanılırız

Siz dediniz demedim yanlış anlamayın, eşine karşı fevri olmaya gerek yok anlamında dedim

1 Beğeni

Alkol kullanan biri olarak söylüyorum insan alkol aldığında kolay kolay yalan soyleyemez ve içinde hep olan şeyi söyler bence sarhoş kafayla söylemedi yani içinde olanı söyledi asla ssni üzmek istemem ama kendimden biliyorum tabi kişiden kişiye değişir

Yani ciddi ciddi düşününce oha denebilir, ama bence bir fantezi yani ülkemizde sex aşılması zor bir tabu ve baskilaya baskilaya çok daha büyüyor içimizde bence sadece fantezisiydi ve çok sarhoşken de içindeki en büyük sırrı patlattı . Gerçekte isteyebilecegini sanmıyorum ki ayilinca söylemiş zaten . Bence için rahat olsun reelde öyle bişey istemeyecek ve mutlu olmalısın aslında eşin seni o kadar çok seviyor ki yaninda kendisinin bile en ücra köşelerde sakladığı sırlarını patlatabilecek kadar sarhoş olabilmiş.

Ben anladım seni sıkıntı yok :blush:

1 Beğeni

Kendime polyanna derdim ama sen kitabını yazarsın @Birkirazannesi :sweat_smile: ilk cümlelerine katılıyorum ama son cümlen böyle bir olay karşısında fazla fazla iyimser. Eşini çok seviyordur evet ona birşey diyemem ama adam normal zamanda içinden geçen ama istemeye çekineceği birşeyi sarhoşluğun etkisi ile isteyebilmiş. Ayık kafayla düşünmediği birşeyi sarhoşken dile getiremez insan. Bir de mesele gerçekte istemesi değil ki, böyle birşeyi iç dünyasında arzuluyor olması arkadaşı incitmiş.
Bana en garip gelen ise, normalde bir erkek karısı “başka biri erkek olsun” dese çıldırır sinirlenir, bu adam sadece “seni paylaşamam” diyor tuhaf. Demekki böyle mevzular üzerine düşünüyor, ilgisini çekiyor. Hiç yadirgamadan seni paylaşamam diyor.
Eşini çok sevse de kendisini terbiye etmesi lazım.

4 Beğeni

Yani iyi niyet mi bilmiyorum ama bunu bu şekilde dusunmezsem ben hasta olurum böyle biseyi nasıl arzular veya söyler diye. Yani bıyerde kendimi de düşünmek zorundayim gibi bişey sanırım bu

Bide yaşadıklarımız hayatın gerçekleri yeterince yoruyor ve yıpratıyor zaten bide adamın olmayacak hayal gücü için kendimi hasta edemem sanırım ya tavrimi koyarım evet ama uzatmam yani beynimiz inanılmaz bişey çünkü ben bunla savaşamam bu konunun içinde kaybolur boşluğa suruklenirim gerçekten. Belki de harbiden hepimizin olaylarla başediş biçimimiz çok farklı ondan da olabilir

Bu söylediklerinize katılıyorum, insanın hayal gücünün sınırlarını kontrol edemeyiz. Keza kişinin kendisi bile kontrol edemiyor düşüncelerini bazen.
İnsanı hayal dünyasından sorumlu tutamayız. Eylemlerinden sorumlu tutarız. Önemli olan bu hayal ile ne yaptığı. Zihninde hiç böyle şeyler dolaşmasın istiyorsak da dinlediği, izlediği şeylere dikkat etmek lazım.

2 Beğeni

Eşinizin bilinçaltı oldugunu düşünüyorum