Korunma yönteminiz nedir?

Nasıl etikledii sizi

Kızlar yazz olanı aldım ve başladım artık eczacımda bunun daha iyi olduğunu söyledi

Bende en az yan etkili o diye başlamıştım.

En başta psikolojik olarak etkilemişti. Özellikle eşim ilaci bıraktıktan sonra bunu fark ettiğini söylemişti bende aynı şekilde fark ettim. Ek olarak cinsellik benim için çok çok zordu. Bende kuruluk ve isteksizlik yapmıştı. Bunu da ilacı bıraktıktan sonra anladım meğer cinsellik her seferinde acıtan bir şey değilmiş demiştim. Bende ara kanamalar yapıyordu. Zaten bu sebeple bırakmıştım.

Şimdi küçük bir bebeğim var zaten. 2.yi düşünmüyoruz. Doğumdan sonra bakır spiral taktirdim. Bende senin gibi çatala bile çıkmaya çok korkan bir insanım. Ama 10dk da bitmişti. Ek olarak “spiralle de hamile kalan çok” diye bu platformda bol bol okuduğum için prezervatifle de korunuyoruz.

Sende yazz ı dene bakalım. Kendini gözlemle. Eğer çok yan etki yaparsa zaten bırakırsın :cherry_blossom:

Ona bile kesin çözüm değil diyorlar

Emzirmiyorsujuz değil mi, yazz ve Yasmin iyidir ben bu ikisini kullanmistim bı sıkıntı yaşamadım adet kanamasini azaltmisti ama ikisi de bu sure sonra

O olsa bile prezervatifi bırakmazdım zaten eşimde içerdeyken değil dışardayken bitirirdi işini. Şimdiye kadar zaten prezervatif harici bi korunma yöntemi kullanmadık kadının vücuduna hormon almasını doğru bulmuyorum ben hergün de ilaç mı içicem kesin unuturum yani risk her türlü

Kesinlikle prezervatif ile biz de şimdilik korunuyorz bakalım nereye kadar

Psikolejik olarak nasıl etkiledi

Sinirlilik halı vardı üzerimde ve sürekli bunalıyordum sıcak basıyor gibi oluyordu

Anladım normalde bebekle zor zaten inşallah böyle yan etkiler yaşamam

Evet hem prezativ hemde geri cekillme e ise yaramadı

Ay biz de öyle korunuyoruz umarım bir sıkıntı olmaz yalan yok korkuyorum

Valla ikinciye hamileyim :grin:aynı kabus devam vallah kusma mide bulantısı yok ama zor yinede

Henüz çok yeni o halde

Evet 10 haftalikti gelisimi bir hafta önden

Diğeri kaç yasinda

Ekimde 2 yaşına gelicek

Olsun en azından arasi varmış canim

Yine erkende işte istemiyorum dedim dedim lekenme yaşadım şimdi çok istiyorum Allah’ım istemiyorum derken ikisinden olucam kalbini de duyunca bı heycan bastı dogrusu

Maşallah darısı tüm isteyenlere çok güzel bir duygu gerçekten