En korktuğum şey şuan eşim bekliyo 40 ım çıksın diye bugün çıktı ama lekelenmem hâlâ devam ediyo bişi de demedi ama bekliyo yazık ben bi çocuğu daha kaldıramam artık uykusuzluk beni bitirdi hep temas bağımlısı çocuklarım oldu. Bundan sonra içeri girişler kapatıldı derim kabul etmezse de boşanırım herhalde. Özür dileyerek sormak istyorum prezervatif varken içerde mi boşalma oldu dışarda mı nasıl hamile kaldınız yani dışarda olduysa eğer.
Prezativ olmasına rağmen içeri bişi girmedi valla adetimde duzensizdi ilk bebeğim konusunda yemekti derdim yoksa hiç gece kalkma olayı olmadi hiç uykusuz gecem olmadı yani oldi da o da benim suçum bebişim uyuyordu bende hayat şimdi var diyerek gece dortlere kadar TV izliyordum yani yemekte artık kendi iyiyor zor değildi korkum bu gelecek olan zor olucak e napayım istemiyorum ha Allah’ta duyuyor şimdi ikisini elimden alsa naparim mecbur kabul ettim herşeyin hayırlısı
Şimdi Allah var maşallah ne bulantı ne kusma ne bişi sadece ayaklarım kaşınıyor o da hamile kalmadan önce de öyleydi o da çok abartacagim bişi değil
Allah’tan gelen herşeye sevinin ve ağzımızdan çıkan herşey Allah önüne cokariyor insanın ben canlı örnek ikimci bebeğim tam istemiyordum ama çok alıştım sevdim bugün ise veda etti benden benden gittiğine mi aglim yoksa başıma ne gelecek korkuyorum ona mı agliyim ama en çok benden gittiğine ağlıyorum
Nasıl yani @Talham
E bebeğimin kalbi durmuş
Yeni oldu sanırım o zaman üzüldüm canım Allah büyük rızkı bu kadarmis
Canı Allah verir,Allah alır ama burda büyüklerin sözü vardır. Dilden çıkan her söz dua yerine geçer konuşurken dikkat edin diye. Allah yardımcınız olsun. Rabbim içinizi biliyor sonuçta hayırlısı böyle imiş.
Ne yazılabilir bilmiyorum dille evet istemiyordum plansız diyordum ama kalbini duyduktan sonra çok sevdim yapabilirim ki bu seferde bebeğim istemedi beni
Evet bugün sabah kontrole geldim durmuş kalbi
Bebeğin istemedi gibi değilde taktir i ilahi böyleymiş. Cennet kapısında sana şefaatçi olsun inşalAllah ![]()
İnşallah Allah razı olsin canım
Allah hazır hissettiğinizde tekrar nasip etsin inşallah. Ben korunmadım ama olursa da olur kardeşi olsun kızımın istiyoruz zaten dedim nasip oldu ve oldu. İkizdi 6 haftalık civarı ikisinin kalp atışını da dinledik 7. Haftada birinin gelişimi yok kalp atışı yok dedi doktor ben zaten ikiz diyince nasıl bakcaz bu kadar çocuğa diye düşündüm biri gelişmemiş diyince de sevindim ne yalan söyliyim. Allah biliyor zorlanırım yapamam aldı hemen birini nasip böyleymiş. Sizde üzülmeyin hayırlısıyla sağlıkla tekrar gebelik olur İnşallah ![]()
Allah herşeyin hayırlısını versin sekizinci haftada lekelenme oldu işte iğne ilaç herşeyi yaptım nasıl oldu bilmiyorum herkes gülüyor ediyor ama bı eksiklik var bişi eksik ve kendimde suç arıyorum neyi eksik yaptım tam istemiyordum ama kalbini duyunca çok alıştım niçin kalbi dirdu bilmiyorum patolojiye gönderdiler merakla bekliyorum