Kpss yi hayatından çıkaramayanlar 📚

Üniversite tercihleri yapıp kayıt yapıp gitmeyen ben​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:bende çalışım da üniversitesi de hemşirelik bölümü okuyum diyorum nasip olursa.Att den atanırım inşaAllah :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

inşallah emeklerinin karşılığını alırsın coook gizel çalışıp çok gizel derece elde edersin :heart:

2 Beğeni

Amin amin inşaAllah. Rabbim cümlemizin gönlündeki kolaylıkla nssip etsin​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çalışıyor muyuz arkadaşlar

Ay ben yeni gördüm, ben düzen kuramadım henüz ya kaç puan hedefliyorsunuz

85 civarı olursa mutlu olurum açıkçası. Sizin planınız hedefiniz nedir

Benimde 92 civari almam lazım sanırım :melting_face:

Sizin branşınız nedir

İktisat mezunuyum ama kendi bölümümde atanmak istemiyorum açıkçası severek okumadım. Aynı zamanda adalet de okudum. Lisans kpss ye gireceğim. Düz memurluk veya zabıt katipliği için çalışıyorum hangisi olursa artık :wink: Siz hangi bölümden mezunsunuz hangi sınava gireceksiniz

Bende mühendislik okudum, şimdi ilçede yaşadığımız için burada benim için çok fazla iş imkanı yok. Adana merkezde de çok bana hitap eden bir yer bulamadım hemde çocukla özel şirkette çalışmak çok mantıklı gelmedi bende kpss ye çalışayım dedim. Ama çok bir çalışma düzeni de kuramadım açıkçası. Nasıl yapacağım bende bilmiyorum​:melting_face:

1 Beğeni

İnşallah istediğiniz bölümlerden kolayca atanirsiniz

1 Beğeni

Bilgisi olan arkadaş var mı acaba aranızda ben crohn hastasıyım raporlanabiliyor. Bu ekpss için nasıl bir yol izlenmeli

Ayy inşallah ya allah kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın :folded_hands:t2:

Kimler ders çalışıyor bakalım elleri görelim :raising_hands:t2:

1 Beğeni

Anlaşıldı yalnızım ben burda :worried:

Ay bende çalışıyorumm

1 Beğeni

Canım düz memurluk hangi dersleri kapsıyor sadece tarih coğrafya matematik Türkçe mi

Bir de vatandaşlık ve güncel var

1 Beğeni

Kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın :smiling_face_with_three_hearts::folded_hands:t2:

Teşekkürler canım

İnşallah İnşallah hep birlikte.

Tarihi bitirdiniz mi siz hocam?

1 Beğeni