Sanırım en son tarih bitecek. Şimdilik sadece türkçe bitti. Türkçe pek çalışmaya ihtiyaç duymadığım için bitti. Tekrar konuya bakıp soru çözhyorum. Ben sayısalcıyım o yüzden bana tarih zor geliyor çabuk unutuyorum
Bende öyle hocam
Çalışan anne var mı ne çalışıyorsunuz hangi derste neredesiniz çalışmalarınız nasıl gidiyor bir konuşalım ya ![]()
Bunlara ek olarak Türkçe bitti.
Vatandaşlık ve güncel için herhangi bir çalışma yapmadım unutuyorum diye sona saklıyorum bir ders daha biterse vatandaşlığa başlayacağım.
Şimdilik Türkçede günlük bir veya iki test (soru sayısı olarak değil test olarak hedef koydum) çözüyorum. Biri paragraf biri dilbilgisi olacak şekilde seçiyorum testleri. Elimdeki soru bankaları bitince çıkmış soruları çözüp deneme çözeceğim inşallah ![]()
Diğer derslerden de konu bittikçe test çözüyorum.
Yatmadan önce ya tarih ya da coğrafya göz atıp yatıyorum. Sabahları Asil 07.00-07.30 arası uyanıyor bende 06.00 uyanıp akşam çalıştığım konunun soruları çözüyorum eğer konu bitmediyse paragraf çözüyorum. Canım da istemezse kitap okuyorum ![]()
Her gün düzenli bir çalışmam olmuyor bazen dışarı çıkıyoruz bazen rahatsız oluyorum bazen canım istemiyor ya da Asil uyumuyor. Ama fırsat buldukça çalışabildiğim kadar çalışıyorum.
Ben Asil uyursa ya da eşim evdeyse çalışıyorum. Uyanıkken hep onunla ilgileniyorum ![]()
Benim çalışmalarım bu şekilde ![]()
Ne kadar düzenli çalışıyorsun Esoş yaa maşallah
ders çalışan tüm anneler, umarım tüm emeklerinizin karşılığını alırsınız ![]()
Teşekkür ederim amin inşallah herkes emeğinin karşılığını alır ![]()
![]()
Vatandaşlık için ben emrah vahap özkaracanın videolarını dinleyip esra hocadan genel tekrar yapacağım planım o şekilde. Siz hangi hocayı dinlediniz?
Coğrafyayı da mehmet eğiti izleyerek ilerliyorum bitince engin eraydın la tekrar yapacağım. Siz coğrafyadan hangi hocayı dinliyorsunuz?
Ben vatandaşlıktan erdal kesekleri, coğrafyadan engin eraydını dinliyorum
Esra Bayram meral ‘de vardı bak oda haritaları çok akıcı anlatıyor. Ona bakmanı şiddetle tavsiye ederim. Kpss analtıyır onu bilmiyorum ama .
Soru çözümü ya da genel tekrarı varsa ona da bakarım vaktim kalırsa inşallah ![]()
Bak bak varsa izle hoşuna giderse .
Engin eraydının kitaplarını aldım. Coğrafya da çok konum kalmadı biterse ona da bakacağım. Bende sevdin engin hocayı güzel anlatıyor. Ama diğer hocaya hiç bakmadım onun hakkında bilgim yok.
Bebeğiniz kaç aylık, siz ne kadar çalışabiliyorsunuz ? Mesela ben bir gündr ortalama 3 saat falan çalışabiliyorum. Az ama olsun yavaş ilerlemek durmaktan daha iyidir ![]()
Benim kızım 7 aylık. Günde en az 5 saat çalışmaya çalışıyorum bende. Kızım kangurudayken bile ders çalışmaya çalışıyorum. Sabah 5.30 6 gibi kalkıyoruz bizde
Allah kolaylık versin inşallah emeğinizin karşılığını alınca yorulduğuma değdj dersiniz ![]()
![]()
![]()
Ya inşallah sizde bu sene atanirsiniz.![]()
Amin inşallah ![]()
![]()
Lisans kpss ye girecek olan arkadaşlar 1 temmuz 13 temmuz arası kpss başvuruları devam ediyor.
@Kuti hatırlatmamı istemiştin. Basvuru yapmak istersen 13 temmuz son gün