Hahahssn bazen bende öyle yapıyorum sinirden ağlıyorum konuşamıyorum msj atıyorum
Bi benimki öyle zannediyordum da herkes öyle söylüyor şuan kimse anasına laf söylemiyor
Valla bu tüt kaynanaların oğulları da aynı malesef çözüm buşabilen bizede anlatsın . Ben artık aynı evin içinde suratına bakmıyorum bişey derse tepki bile vermiyorum çünkü hakketmiyor. Kendi evine misafirliğe gemiyor sürekli çay koy sunu yap bunu yap diyor. Herkese emir vermeye alışmış bir tip
Aynı kesinlikle ne suratına bakıyorum ne sorduğu şeye cevap veriyorum ama o konuşmaya devam ediyor ya kaynanamın ne kadar boş konuştuğunu sana söylediği tek cümleyle anlatsam anlarsın dün yemek yerken sofradaki kolayı gördü bu kola da ne kadar siyahmış simsiyah dedi gülmemek için zor tuttum kendimi gerçekten boş konuşmanın kitabını yazar bu kadın sabır çekiyorum ve gitmesini bekliyorum
Benimkide aynı malesef ne zaman gidecek sizinkiler
Bende suratına bakmıuorum hala deli gibi bebeğimi seviyor
Allahın izniyle yarın gidecek diye biliyor ve öyle umut ediyorum ,ya bebeğimle saatlerce odamda oturuyoruz eşim gelene kadar eşim gelincede eşim bırakmıyor çocuğu güvenip kaynanamın kucağına bile vermiyor hala anlamadı kaynanam mutlu mesut tvsini izleyip meyvesini yemeye akşam benden yemek beklemeye devam ediyor dün yaptığı çok sinirimi bozdu eşim pazar günü özel dersi vardı derse gitmişti adam geldi evde lokma yemek yok anası yapar diye umdum o hanımda benden bekliyor eşime sen bebeğin başında dur uyanmasın hazırlıyım dedim yemeği hazırladım sofrayı kuracaktım bebeğim uyandı kaynanam geldi sofraya oturdu ben bebeğime bakmaya gittim sofrayı eşim kurdu kaynanam yemeye başladı eşim hadi sofrayı kurdum dedi bende emziriyorum sen yorgun aç geldin sen ye dedim onu yolladım baktım ki kaynanam kimseyi beklemeden yiyor yılların acı gibi yine oğluyla başbaşa yesinler diye sofra kurdum anlayacağın bugün ettiği de cabası yani bağırmamak için son damlalarım kaldı otururken karnın şiş hala demi diyor bana bende yeni doğum yaptım 25 gün oldu normal değil mi dedim eşime söyledim sabret yarın gidiyor diyor eşimde mal hep beni dizginliyor git anana söyle her boka laf attın doğum yapmış karım mı kaldı bi de de içimin yağları erisin
Valla Allah bize sabır versin bende bir ay yanlarındayım ne eksik ne fazla artık doldum taştım patlayacamm . Umarım biraz hasret kalırız birbirimize . Eşimin ailesi herşeye karışan toplerden bebeğin yanında bağırmak nı dersin . Bebek durmayınca seviyor gibi bağırmak . Çok cinsler . Kaynanamın suratına bakmıyroum bebeği hala kucagımdan alıp seviyor mesela işi car bi yere gidecek bebeği annesine verme tenezzülğ yok terbiyesizde . Öylece bırakıp gidiyo
Hahahah muge allah iyiligini versin cok yasa emi
Daha siyahini bulamadim diyeydin bulsum onu getirirdim onune diyeydin.
Ya işte neyle uğraşıyorum sen düşün canım
Kayınvaliden gitti mi? Kaç gündür bana dert oldu
Dün akşam gönderdim gitti bugün de evimi resmen kırkladım onun kalıntılarını bile görmek istemiyorum şuan kafamın içi rahatladı mümkünse beni nasılsın diye bile aramasın sesini kafamdan silmem lazım
Gözün aydın bende şuan çok rahatladım