Mama yiyen bebek su içmeli mi?

Merhabalar bebeğim tam 3 aylık ve nerden baksanız 3 ay boyunca mama ile besliyorum 1.5ay falan belki biraz daha fazla anne sütü aldı ek olarak mamada yedi ama ondan sonra sütüm azaldı neler kullandıysamda ilaçlara kadar ve mama yiyoruz sürekli ve bebeğim su içme ihtiyacı oluru su vermelimiyim acaba bunu yaşayan anne var mı ?

Bizde hem anne sütü hemde mama yiyoruz ben su veriyorum cünkü agzı kuruyor gibi geliyor 3 4 cay kaşıgı su veriyorum

1 Beğeni

Bizde anne sütü ve mama ile devam ediyoruz, dr mama yediği için günde bir iki çay kasıgı su verebilirsin dedi ama vermiyorum şimdilik. Özellikle dilinde kalıntı falan görürsem o zaman veririm diye düşündüm.

1 Beğeni

Bende hem mama hem anne sütü veriyorum. Suda içiruyorum canım

1 Beğeni

Benimde bebeğim ağzi kuruyor o zaman benimde vermem de zarar olmaz

Bende başlıyim o zaman ya çünkü bende gerekli diye düşünüyorum ama bilinçsiz bir şekilde davranmak istemedim

Olmaz çünkü kuruyor belliki susuyor doktorda verebilrsin dedi mamada yediği için dedi bizde haftaya 4 aylık olacağız ne zamandır veriyorum​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Suya karsiydim doktorlar verme dediği için sağlık ocağı da vermemi söylüyordu doktoruma sorduğumda zararı olmaz sadece karnını suyla doldurur bu yüzden vermeyin diyorum dedi 1-2 çay kaşığı kadar veriyorum günlük

2 Beğeni

Benim kızıma da mama kullandım ama 15 20 gün kadar doktor onda bile çok az az ver günde dedi

1 Beğeni

Benimde sütüm azaldı hem süt hemde mama veriyorum mecbur azaldığı için mama yiyen bebeğe su verilir bizim doktorumuzda söyledi su verilir bide birşey dicem zaten mamayı suyla yapıyoruz ben iciriyorum içmek istediği kadar iciyo suyun zararı olmaz

İlk altı aydan once zararı var. Su zehirlenmesi ve enfeksiyonlara sebebiyet verebilir. O yuzden olculu vermek gerekiyor. Bir iki çay kasıgından fazla vermeyin.

Teşekkür ederim Bilgi için :heart:

2 Beğeni

Peki aritma su mu veriyorsunuz yoksa kaynatıp soğumuş su mu veriyorsunuz

Ben kaynatıyorum

1 Beğeni

:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: rica ederim

1 Beğeni

Ben küçük biboron la veriyorum içmek istediği kadar içiyor sonra bırakıyor tatbiki de bebeklere su vermek lazım anne sütü her şeyi karşılıyor diye bazıları ver mi yor ama ben bebegim 2ayliktan beri veriyor dum azar azar şimdik hem anne sütü hem mama hemde ek gida yine de veriyorum sun hiç bir şey yapmaz bebeğin için iyi olur ver sen.

1 Beğeni

Teşekkür ederim evet başladım Yeni bende

Bende öyle yapim

1 Beğeni

Rica ederim canım

1 Beğeni