Merhabalar kizlar

Kizlar bı yol gosterin çok yoruldum tam beş gündür oğlum Kusma var ne yese çıkarıyor sutkolik bı bebek ama onu bile kusuyor öksürükte var e kaç kez gittim doktora da acile de en son dün gittim çünkü dayanılmaz noktadayız adam diyorki karnında gaz var olabilir mi 17 aylık ve şuana kadar hiç haz ile sorunum olmadı e ilaç verdi gene aynı acaba bu kusmanın gazla alakasi var mı bebeğim çok yoruldu napicam nereye gideyim bilmiyorum

O kadar kusmasına rağmen bi sey yapmadılar mı? Gazla kusmaolmaz. Ağız dolusu mu kusuyor? Bence geç kalmadan özel hastaneye veya farklı bi devlet hastanesine götürün canım. Kanında enfeksiyon olabilir tahlil yapılır daha kötüsü olmadan. Bebeklerde kusmayı basite alamıyoruz hele ki böyle uzun sürüyosa

Başka bir doktora gotur sıvı kaybı yaşıyordur şu an oda bedenını çok yorar su veya yedıgı bır şey dokunmus olabılır mı?? Suyunu hazır su alın yemeklerını yagsız salçasız yapın hafif tuzlu patates haşlaması yogurt kusma geçene kdr bu şekılde besleyın. Geçmezse yine gidin uzun sürmüş allahım şifa versın inşallah

Evet gaz dan olabilir canım oğlum 28 gunlukken ilk kez fışkırarak ağız dolusu kusmuştu bende bunun iyi bişey olmadığı bildiğim için hemen acile gittik orda fazlasını çıkarmıştır fln dediler hayır dedim biliyorum fazlasini böyle çıkarmıyor falan sonra flim cekmislerdi midesi gaz dolmuş oğlumun lavman vermişlerdi yaparken gazida çıkar diye o kusmalar gazdan dolayı olabilir 17 aylık demişsin ee hayatım biz yetişkinlerde bile daha önce olmayan bir rahatsizlik ortaya çıkabiliyor yada gaz sorunu tuvalet sorunu yaşayabiliyoruz tabi ki olabilir bebek önceden yoktu diye olmiycagi anlamına gelmiyor ki gazını çıkarmayı dene hafif şeyler yedir

Yani ne yese bı susam tanesi bile girse çıkarıyor kıyafet kalmadı artık üstünde tam beş altı gündür bouleyiz öksürük kusma yani dünkü doktirardan daha iyi doktordum bence ben en ufak bı serum bile vermedi röntgen cektir dedi çektirdik çocuk karnı gaz dolu diyor bu çocuk doğduğundan beri ne Gazi var ne de kabız olmuştur

Yemek ne iyiyor ki zorla tek tük iyiyor suyu biz büyükler bile hazir içiyoruz e yemek salçalı salcasiz yağlı yağsız hiç farketmez sağlıklı iken de yemezdi turlunun içindeki patates işte pilav gibi gibi şeyler o da zorla yani şimdi tövbe sütümü içiyor onu da çıkarıyor

Ama bu kusmanin yanında öksürükte var

sutkolik demişsiniz anne sütünu mi kastediyorsunuz yoksa inek sütü için mi diyorsunuz .eğer inek sutuyse gunluk 200 ml yeterli fazlası vücuda zararlı diye biliyorum .bu arada bence başka doktora götürün kusma kaç gün olmuş normal değil bence serum verirlerse durur kusması rahatlar vücudu şimdiye kadar su kaybetmistir zaten gerekirse özele götürür iyi bir doktora

Şimdi hazırlandım götürüyorum anne sütü içiyor onu bile çıkarıyor hiperaktivit olan yaramaz olan çocuğum tam kalıcak kendini yere atıyor zaten bişi yemiyor eminim zorla versem cikiarcak

Canım sen bilirsin ama kusarken sen bile öksürürsün baştan savma yapmamış doktor röntgen falan cektirtmis bende yaşadım bebeğim kustugunde yaşamasam saçma derdim de Gazı olduğunda kusuyor bebekler Gazı öyle atmaya calisiyor kiii benim de oğlumun doğduğundan beri öyle gaz kabız ishal sorunu olmadı demek ki var çocuk dolmuş ki kusarak atmaya çalışıyor gazı onceden yok diye olmiycagi anlamına gelmez ki vede zorla yiyor demişsin çocuğa zorla yedirsen oda tetikler kusmayı tiksinir ögurur ama umarım kötü bişey değildir

O zmn sen vakit kaybetmeden doktora gotur canım çünkü normal degıl geçmiş olsun inşallah

Valla hak veriyorum sana canım belki benimki de öyledir icim rahat etmiyor işte

Teşekkür ederim canim

İçinin rahat etmemesinde çook haklisin soylediklerim yanlis anlaşılsın istemem inşallahta gercekten Gazi vardır hastalık falan yoktur

Merhaba ne yaptın canım?

Çok şükür gerçekten Gazi varmış e öksürük vardı buhar verdi e serum verdi eve geldik eskisi gibi duvarın boyalarını söküyor :grinning_face_with_smiling_eyes:çok şükür sağol canım Allah razı olsun

Cok sukur alındım bende bebegin iyi olmasına maşallah Allah yardımcınız olsun bi daha yaşamasın sıkıntı insallah bende merak etmiştim bi sorun var mı diye varsın gaz olsun gecer insallah