Mide ameliyati

Kızlar selam yaklaşık 6 buçuk ay önce sezeryan doğum yaptım çok zayıf biri değildim ama doğumdan sonra daha da kilo aldım gibi yi gitmedi hamilelik kiloları şimdi mide ameliyatı olmak istiyorum daha önce olan var mı nasıl bir süreç bilgisi olan var mı

Kaç kilosunuz bilmiyorum ama 115 kiloyum ben ve çevremde ki bi çok kişi yaptırdı uzun bi süre hareket sınırı oluyor yani bebeğinizle ilgilenmekte güçlük çekebilirsiniz. İsterseniz diyetisyen arkadaşımın emziren anne için attığı bi diyet listem var size onu atabilirim :heart_eyes: lütfen yanlış anlamayın beni

110 kiloyum ya ben de 80-90 arasiydim bekarken evet benn cevremde de olan var ama hep işte en fazla 1 ay ağrı acı çektiler sonrası güzel gibi aha bebeğim 7 aylık olacak çok düşündüm bicok diyet yaptım emzirmiyorum zaten ama en kalıcı bu yöntem gibi bide bebeğim büyüyor emeklemeye belki yürümeye başlayacak ben oturduğum yerden kalkamıyorum bide ikinci bebek istiyorum kiloyla hamilelik çok zor bide ben davul gibi sisiyorum hamilelikte bı adım attım bütün tahlillerim iyi sadece şu son Kortizol düşük çıktı ne derler bilemiyorum inşallah engel olmaz

Mide balonu işlemini biraz araştırmanızı tavsiye ederim en azından ameliyatsız bende yaptırmayı düşünüyorum ama biraz pahalı doğumdan sonra bende kilo aldım

Ya kuzenim onu da denedi ama o balondan sonra orada boşluk oluyor aynı kiloyu geri aldı

Aynı şeyleri yaşıyoruz 90 kiloydum evlendiğimde şimdi bu haldeyim ve 2. Çocuk bende istiyorum ama ameliyat benim korktuğum bişey o yüzden belkide yanaşmıyorım

Aralıklı orucu deneseniz. Bildiğim kadarıyla zaten ameliyattan sonra da yediğinize dikkat etmek zorundasınız. Şimdiden deneyin bi süre derim. Zor biliyorum ama ameliyat risklerine değmez diye düşünüyorum

İnan ben de çok korkuyodum ama sezeryan dan sonra bı cesaret geldi ameliyattan sonrasından korkuyorum azcik :face_holding_back_tears::face_with_peeking_eye:

Denemediğim yöntem kalmadı diyebilirim :pleading_face: hep geri alınıyor ameliyattan sonra yeme alışkanlığı zorunlu olarak değişeceği için daha kalıcı bi yöntem gibi ve olan herkes evet biraz zorluyor hatta ilk haftalarda neden oldum ki deniyor ama sonucu herşeye değiyor diyor :face_holding_back_tears:

Ağlayarak girdim doğuma ben sırf tamamen bayılmak istemiyorum diye anestezi doktoruna yalvardım spiral tutmazsa tekrar tekrar deneyelim beni kandırıp bayıltmayın ddedim yani o kadar korkuyorum ben :see_no_evil_monkey:

Benim de öyle ama sağlıklı bi şekilde vermek istiy8rum ameliyat riskini göze alamam ben bebeğim daha 7 aylık ve ben sağlıkla kilo vermek istiyorum o yüzden sizi çok iyi anlıyorum inşallah sağlıkla kilo veririz​:heart_eyes:

Hahah ben 3 gün normal dogurtacaklar diye peş peşe suni sancilari alıp 3 gün bagirtmislardi artık 3. Günün sonunda ameliyata gircen diye mutluluktan agliyodum valla sanırım o yüzden bana kurtuluş gibi gelmişti :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

3 gün çok uzun bi süreymiş ama ya :pleading_face:

1 Beğeni

Anladım o zaman çok çok iyi seçin doktorunuzu :slight_smile:

Ayyy sorma :rofl: bana sorsan 2 hafta falan yattım gibi dogumhanede telefon yok refakatçi yok gelen el atıyor giden el atıyor :rofl: arada doktor uğrayıp senin için en iyisi bu diyor :rofl: sonunda 8 cm açılmayla sezeryane girince ne dualar ettim Dr a :rofl:

1 Beğeni

Bide o var evet öyle bı doktor ki bazıları bizi öldürüyordu diyor bazıları çok iyi işini daha iyi yapan Dr gormedim diyor :rofl: kafam karıştı

Listenizi atsanız bizede faydası olur…

Tabiki atayım hemen bulup

Ya ben de düşünüyodum mesela karın gerdirme ama şu fenomen bi anne bu yüzden vefat edince çok üzüldüm. Valla kızım doğdu doğalı kendime de bişey olmasından korkuyorum :grimacing:

Anca atabilidim