Misafir tatlısı öneriniz var mı acaba em sevdiğiniz 💘

Genelde hep aynı tatlımı yapıyorum iyi tutuyor diye farklı güzel önerdiğiniz tatlı varmı acaba :heart:

ben bu ikisini yapıyorum cok güzel oluyolar canım

1 Beğeni

Şükran kaymak’ın trileçesi :cherry_blossom: uzun zamandır yapmadım ama her yaptığımda çok beğenildi.

Sadece ben sütü 4 su bardağı koyuyordum. Burada 6 su bardağı vermiş o çok olur gibi geldi 5 su bardağı yeter

1 Beğeni

En sevdigim 4 tarif lezzeti mukkeme1

Yada sIk yaptigim cikolatali cupcake

Yada gok kusagi cupcake

2 Beğeni

2 Beğeni

Tarifte 2 yemek kaşığı un diyor ama az geliyor o yüzden ben 9 yemek kaşığı koydum tam oldu.

1 Beğeni

Buda cok hoslsrina oglanlarin

1 Beğeni

bende buna bayildim gecen misafirlere yapmistim.

kurabiyede kesme kurabiye cikolatali

Yada mayali kurabiye

1 Beğeni

Kedidili olna tadı güzel mi onu mu yapsam :smiling_face_with_three_hearts:

Kedidili olan dikkatimi çekti baya tadı nasıl :face_with_hand_over_mouth:

Açıkçası eşimle biz 3 günde bi borcam bitiriyoeuz o kadar güzel oluyor :grinning_face_with_smiling_eyes::heart:

1 Beğeni

O zaman bunu yapayım merak ettim :teddy_bear: dikkat etmem gereken püf nokta varmı krema koymuyorsunuz galiba sizde kimisi krema vs de koymuş internette

Çok teşekkür ediyorum :cherry_blossom:

1 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum bunu da yapmadım hiç kaydettim :folded_hands::heart_with_arrow:

Çok güzel oldu herkes beğendi. Bu attıklarım en beğenilenler :ok_hand::drooling_face:

1 Beğeni

Çok sağolun kedidilini deneyeceğim birazdan püf noktanız varmı şöyle daha güzel dediğiniz :face_blowing_a_kiss:

Aynı tarifi uyguladım. Sadece üzerine kakaoyu serpip dolaba koymak yerine servis yapacağım zaman döktüm.

1 Beğeni