Narssist bir adamdan nasıl ayrilabilirim

Narsist bir adamdan nasıl kurtulabilirim

Aynısı benim Esim ölə

Oysa o beni sevmişti oysa o benimle evlenmek istedi 16 yaşındaydim

Adam değişmeyeceği için en etkili çözüm kendi yolunu ayırmak olabilir ama bir psikiyatri desteği ile. Çünkü bu tiplerin sağı solu belli olmaz.

Sen eşinden ayrılıp kendi yolunu çizebiliyor musun? Oraların düzeni nasıl bilmiyorumm. Devlet bu gibi durumlarda yardımcı oluyor mu?

Hayir kendi yolumu çizemem tek değilim bir aylık bebeğim var hiç bir ekonomim yok kaç kez ayrılmak istediğimi söyledim bana yapmadigini bırakmadı evden çıkmama bile izin vermiyor

1 Beğeni

Burası dogu devleti mi var sanıyorsun herkes akraba bir yolunu bulup bosansamda bebeğimi benden alacak kadar vicdansızlar

Kadın sığınma evleri var oraya gidip görüşsen seni ummadık şekilde yerini saklayarak bulmamasini saglarlar bebeğin ve senin güvenliğin ön planda olur

Bu doğu devleti meselesini anlamadım ama anne çok çok büyük suçlar bile işlemediyse affedersiniz kötü bir yerde bile çalışsa 1 aylık bebeği kimse anneden ayıramaz arkadaşlar doğru demiş düşünceniz varsa eğer böyle bir konuda aile büyükleriniz varsa ona danışın kimseniz yoksa bir polis karakolunun arasanız ya da kades uygulaması var bassanız butona anında konumunuzda polis eşliğinde sizi evden çıkarırlar o şehirde olmasa bile başka şehire alırlar can güvenliğinden sizin hareketleriniz de göremez sizi de . Ha hiç yapamıyorsanız bir aile terapisti ya da bir psikologa gitmek önemli bu aşama da tabi . Eşiniz sizi seviyorsa narsist değildir çünkü narsist insan kendinden başkasını asla sevemez dünya hep onun etrafında olsun ister ve sizi kendi işlerine her türlü kullanan insan tipi olur eğer severek evlendiyseniz güzel şeyler yaşandıysa aranızda sizin isteklerinizi öncelediyse bu ilk aşamalarda özellikle diyemeyiz bunu psikolojik anlamda sorun vardır belki bebekli ev düzenine alışamadı sizi kaybetmek de istemiyor bunun hırçınlığı saçma duygularla zarar veriyordur ilişkinize bu açıdan da bakmak lazım şimdi siz daha iyi bilirsiniz ama çözüm yolları var yani yok değil Allah yardımcınız olsun dediklerim tabi söz meclisten dışarı ama değerlendirebileceğiniz seçenekler var yani

1 Beğeni

Bir ömür geçer mi öyle

Severek evlendik ama çocuk yaşta 16 yaşındaydım onu tanidigimds 16 yaşında bir kız ne anlar ben evlenmek istemedim ama benimle öyle bir konustubki ona inandım ailemle aram bozuldu bunun yüzünden okulu bıraktım tüm arkadaşlarımla da iletişime geçmemi istemedi bende mal gibi kabul ettim seviyor kıskanıyor diye mutlu oluyordum ama ne kadarda salakmisim diyorum kendi kendime neyse biz bununla evlendik ilk gecemizde benimle kavga ettti niçin biliyor musunuz neymiş benim eski erkek arkadaşlarım varmış sevgili değil ha normal bildiğimiz okul arkadaşı falan bana ilk gecede gerçek yüzünü gösterdi bir hafta geçti telefonumu aldı misafir gelse önlerine çıkma bilmem perde hiç açık olmasın yolda yürürken yüzün hep eğik olsun kimseye bakma birde kapanmam için beni çok zorladı bir ara kapandım onun için sonra bir yılımız tamamlandı baktım bu beni aldattı o kızı öğrendim günü anlatamam tektim kimse arkamda degildi sırf o kızı sordum diye beni dovdu annemlere gittik annemler maden kendin sevdin bizi ilgilendirmez dediler ben kalkıp gitmezsem bunlar hep yüzüme vururlar diye eşimin evine gittim bunun ailesiyle de konuşmadım kendi odamda oturdum o gelene kadar bazen saat 2 bazen 3 te geliyordu bende bunu kabul ettim niye bilmiyorum halbuki bunların zerresini kabul edecek biri değilim sonra tedavi oldum bebek için hamile oldum bana yavaş yavaş iyi geldi ilk zamanlardaki gibi olduk telefonumu verdi bana kapanma konusunda zorlama yapmadi sadece ara sıra tartışmalarımız oldu bebeğimiz doğdu bu adam eski haline dondu canım o kadar yaniyorki bir tek kendini düşünüyor bir tek kendini sadece bir gün gelip bana derdimi sormadı bile geceleri hiç uyumaz sabah kalktığında yemeği hazır olmalı kıyafetleri dortdorluk olmalı başka hiç birsey umrumda değil gelip bana destek olmaz birsey yapmaz geçen bana diyordu ben bu bebek için seni bu evde barındırıyorum yok ona birsey olsa seni oldurum falan lohusayken insan zaten iyi değil bu benim psikolojimi mahfetti ben mahvoldum içimi döküyorum buraya cunku gerçekten konuşacak kimseyi bırakmadı bana :face_holding_back_tears:

Gebelik planlı mı oldu ?evleneli kaç yıl oldu acaba.

Evet 3 yıl oldu

Aslında adam bağıra çağıra nasıl sıkıntılı olduğunu anlatmaya çalışmış sen bile bile ateşe yurumussun arkadaşım

2 Beğeni

Ne kadar salak olduğumu sonradan anladım da fayda etmedi

Allah kolaylık versin inşallah. Çok üzüldüm okuduklarıma :sob: Size dua edeceğim, güzel bir yolunuz olsun inşallah.

Allah yardımcınız olsun öncelikle bile bile lades olmuş sizinki üzmek için söylemiyorum ama ailenizi de bilmem şimdi ama evlat evlattır

Bence bu yaşadıklarınızı aile büyüğünüz birine anlatsanız inanın sizin için en doğru yolu çizerler. Eşinizin yaptığı evlilik öncesi de birileriyle görüştürme camdan dışarı çıkma vs. Düşük erkek egosu resmen kendine güvenmediğinden etrafı da öyle biliyor ki en son aldatmış da . Aldatma üzerine keşke diz bebek yapmasaydınız anladığım yaşınızda küçük şimdi yanlışa yanlışla gidilmez kendiniz ve bebeğiniz için güzel bir hayat istiyorsanız bu o insanla olmaz anlattığınız gibiyse ya ailenizle durumu görüşün yardım isteyin yoksa da kades en mantıklı seçenek ya da polis karakoluna gidin

Salaklik degil canim birseylere inanmak istemissin guzel biseyler yasamak istemek yuva cocuk felan olsun istemissin . sizi hak etmeyen insan musvettesiyle .degisecegine de cok inanmiyorum tahammulu yok bi kere sana.yinede iyi dusun adimlarini kararli at ondan sonra.

Böyle bir adamdan basıl kurtulabilirim diye başlık atmışsın ama yazdıklarını okudum hiçbir şekilde kurtulmamında imkanı yok ggibi konuşmuşsun eger gercekten kurtulmak istiyorsan bir yerden başlamalısın ailenden mutlaka iyi birileri vardır onlarla konuş Allah yar ve yardımcın olsun

Ailem arkamda olsaydı buraya yazma gereği duymazdım bir saniye burda kalmazdım devlet diyorsunuz da buranın devleti yok öyle bir yol istiyorum ki bana öyle bir akıl verin ki çocuğuma zarar gelmesin ben kendi canımın derdinde değilim ama çocuğum annesiz buyumesini istemiyorum özellikle bunlarla buyumesini istemiyorum keşke kadın sığınma evi o kadar kolay olsaydı öyle birsey yapsam ailem beni red eder ben bunu istemiyorum ama ailem herşeyden haberdar neden susuyorlar namus için ne kadar komik ki eşim de çocuğumu bana vermez bebek olsa bile benden alırlar birsey yapamasamda içimi dökmek istedim

2 Beğeni