Narssist bir adamdan nasıl ayrilabilirim

Nerede yaşıyorsunuz ?

Şırnak’ta ikmet ediyorum

Esmanur öncelikle Sırnak’ta Türkiye Devletinde , İstanbul’da Türkiye Devletinde. . Çok daha yeni lohusasin daha 40 in bile çıkmamış yaşadıklarını çok derinden hissettim gerçekten, eş diye yaşadığın adamın tamamen yetiştirilme tarzından kaynaklı oluşan bu bencil yapısı en başından beri böyleymiş , hayatı bu normali bu.Tamamen erkeğe önem verilen bir bakış açısı ve yasayista ailen bile arkanda değil iken devletin kadin sığınma evleri var . Fiziksel siddet yanında psikolojik şiddette var , aldatmada var . En başından böyle iken düzelir umudu ile tedavi olup çocukta dünyaya gelmiş , Allah im onun yüzü suyu hürmetine seni aydınlığa çıkarsın Esmanur . Her hal geçici , hiçbir şey kalıcı değil .seçimlerimiz kaderimizi çiziyor , bundan sonraki süreç senin ve bebeğin için umarım çok güzel olur

1 Beğeni

Esmanur Şırnak’ta nasıl devlet yok, ben anlamıyorum ? Ailen zaten senin arkanda değil ki şu an, kadın sığınma evine gitmekle kaybetmiş olmazsın ki onları .Kadesi indirir misin ? Sana şiddet (psikolojik,fiziksel) uyguladiginda , ordaki butona bas . Konumundan seni polsiler gelip alır . Senin başka sığınacak başka yerin yok. Sığınma evine gider bir süre sonra çalışma hayatına baslaman gerekecek , kendi hayatini ve bebeginin hayatını idame ettirmek için .

Aileniz arkanızda değil, eşiniz insan bile değil bu durumda devlete sığınmaktan başka çareniz yok . Kadın sığınma evleri güzel işliyor bu şekilde ancak içinde bulunduğunuz hayattan kurtulursunuz. Hukuk da tamamen sizden yana olur ve hiçbir güç bebeğinizi elinizden alamaz merak etmeyin. Eşiniz olacak o mahlukat sizi sindirmeye çalışmış yaşınız da çok küçük arkanızda da kimse olmadığı ı görünce ezdikçe ezmeye çalışmış ama katlanmak zorunda değilsiniz gerekirse çevrenizde varsa bir avukattan daha iyi bir bilgi alabilirsiniz. Yaşadıklarınız çok sarsıcı bunları yapmak hiç kolay değil elbette çok zor ama bebeğiniz için güçlü olmak zorundasınız. İnşallah bundan sonraki süreç çok kolay olur sizin ve bebeğiniz için

1 Beğeni

tekk başıma korkuyorum ondan değil zarar vermesinden değil ben daha 20 yaşımı doldurmadım hiç bir ekonomi durumum yok bebeğimin hayatını zaten yanlış bir evlilik yaptığım için mahvettim şimdi ne yapacM bende o cesaret yok ben kendimi daha çocuk hissediyorum ben hala anneme muhtacım şimdi herseyi göze alıp gitmek gözüme korkunc geliyor ben kendime bakamazkenn çocuğuma bakabilir miyim hep korkuyla mi bebeğimi büyütecem tek mi basima bunu kaldırabilir miyim o kadar korkuyorum bebeğime yetemiyecem diye burdaki annelere diyorum lütfen kızlarınızı koruyun onların hatalarını affedin yanlis yapsada arkasında durun doğru düzgün konuşun ki başka adamlara muhtaç olmasın Allah askina kızınız yanlış yapsana durun arkasinda siz ezerseniz herkes ezer

2 Beğeni

Kardesim sana sarılmak çok istedim..

Kendini ne kadar güzel ifade edip çok güzel özeleştiri yapabiliyorsun . Her şeyin farkındasın , bebeğin senin sevgine ve sana muhtaç . Olan olmuş , o artık dünyada . Keşke diyip serzeniş etmenin su saatten sonra bir faydası yok . Bundan sonra kendin ve çocuğun için adımlarıni atmalisin, sen çocuğuna çok güzel anne olacaksın insallaah. Bebeğimle birlikte büyüyeceksin . Allah yar ve yardımcın olsun inşallah

1 Beğeni

Bende size çok sarılmak istedim şuan asla bebeğimden yana pişman değilim iyiki hayatımda iyiki benim bebeğim elimden geleni yapıyorum tek başıma bakıyorum kimsenin hakkı yok üstünde bir gün büyüyüp en büyük destekçim olacağını hissediyorum umarım bir gün kendi hayatımı kurup bebeğime ve kendime yeni bir soyisim takıp hayatımızı kurarız ben oglumu çok seviyorum tek dayanağım o Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

2 Beğeni

Onada hakkım hiç bir zaman helal olmayacak Allah hiç bir kızımızı yanlış adamlarla karşılaştırmasın :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Canım benim , bunların hepsi gerçek olacak inşaallah . Sen kendine İnan ve güven .

Ben de şimdi okudum yazılanları sana çok uzaktayım ben ama sen böyle konuşunca elim kolum bağlı durmakta istemiyorum.Ne yapabiliriz senin için evine biz yollayalım polis alsınlar seni olur mu öyle.Aklıma başka hiç bişey gelmiyor​:cry:

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun çok küçükmüşsün evet korkuyorsun ama artık annesin. Çok da güçlüsün aynı zamanda oğlun için, kendin için. Geçmiş geçmişte kaldı geleceğin için çaba lazım artık…Meşru yollardan helal para kazanabileceğin onca iş var. Kötü senaryoları düşünerek adım atamazsın. Arkadaşların dediği gibi önce bir sığınma işini halletmelisin. İş sonra. Kendine inan, duam seninle Esmanur :cherry_blossom:

1 Beğeni

Öncelikle çok teşekkür ederim polisleri çağırmak çok zor değil bende arayabilirim ama bebeğimin böyle durumlara şahit olmasını istemiyorum ne kadar birsey anlamasa içim rahat olmaz önceliğim ailemin kabul etmesi öncelikle onlarla konuşurum asla bu memlekete kalmam bana maddi konusunda destek olsalar burdan gidip onların bile bilmesini istemeğim bir şehire gitmeyi düşünüyorum baktım yardım etmediler kacarim mehir olarak altınlar var onların hicbirseyinr dokunmak istemiyorum ama bebeğim için mecburum bu konuda içim rahat değil alsam mı almasam mı

Bu desteğiniz sayenizde kendime güvenim tam geldi birseyleri basarayima inanmaya başladım

Esin kac yasinda

Ben yeni 20 olacam o 21

Çok üzüldüm yaşadıkların için Allah yardımcın olsun

Mehir senin hakkındır bırakma altınlarını da götür. arkadaşların dediklerine katılıyorum en güvenli yer senin için sığınma evi. biraz daha bekle düşün istersen ama baktım hiç gelişme yok kaç git aileni de geride bırak boşver bazen öylesi daha iyi.

3 Beğeni

Ah esmacim yanlriz degilsin Bazen sadece güzel , iyi gelene inanmak istiyoruz, gözumuzuj önundekini görmek istemiyoruz.

Benim esimde az çok senın ki gibi ve korkunu bu yüzden çok iyi anlıyorum. Fakat artık bebislerimiz var ve onlara yapabilcegmz tek iylik onlari huzurlu bir yerde buyutebilmek. Arkadaslarin dedigi gibi kadin siginma evine git ,kimse Arkanda durmuyorsa.

Ailem hiç bir zaman arkamda durmayacak bir yandan haklılarda çünkü en başta evlenmemi istemediler evlenme dediler onları dinlemedim çünkü sevmiştim inanmıştım keşke böyle olmasaydı

Canim benim keske diyerek kendini daha fazla üzme, bu çocuk dogacakmis sen bunları yasayacakmissin bu evlilik kaderde yaziliymis ki sen o zaman aileni dinlemeyip evlenmişsin yani bunlarin hepsinin olacağı varmis lütfen üzülme ileriye bak ne adım atacaksan her şeyi hesapla o şekilde hareket et, doktora mi anlatsan acaba durumunu şuan darp var mı o yetkilelere haber verse ne bileyim doktora gitmem lazım hastayım diyerek gidip ordakilerenmi anlatsan durumunu aklıma bunlar geliyor