Narssist bir adamdan nasıl ayrilabilirim

Ben eşimi psikoloji doktoruna götürdüm ilaç verdi ama kullanmadı ben kendim içinde gittim ama artık gitmek istemiyorum diyor bilmiyorum onun duzelmesi için elimden geleni yaptım hiç birse zoruma gitmiyor bana bu kadar şey yaşattı gidip beni aldattı ve o kıza dünyayı sunmuş o kız bana onu anlatırken öyle bir canım acidiki bana bunu yaşatan adam disarki yabancı birine neler yaşatmış bazı adamlar öyle Allah hepsinin belasını versin keşke karşıma adam gibi adam çıksaydı beni hayata bağlasaydı keşke beni bu iskenceden kurtarsaydi

1 Beğeni

Keşkeler şu anki mantığınla bitmez. İleriye dönük güzel adımlar atmazsan bu keşkelerin artacak. Yorumun tekinde bebeğim etkilensin istemiyorum demişsin ya o adamla kaldığında etkileneceği şeyleri düşün. Narsist,egoist,bencil biri ve dahası. İş büyür psikolojik şiddetten çıkar darplara gider. Bebeğin bunlara şahit olmucak mı? Bizler seni yargılayan değil seni anlayıp çözüm üretmeye çalışan kişileriz. Sonuçta burada tanıdığımız kadarıž hepimiz kimse kimseyi bilmeden yargılayamaz herkes kendi içinde yaşadığı durumu bilir. Seni aldattığı kıza gelince bu canını en çok yakan şeylerden biri anladığım kadarıyla ki haklısın da. Ama onun gelip sana bunu anlatması ve iyi birşey yapmış gibi övünmesi afedersin şerefsizlikten başka bişey değil ve emin ol sen değil o olsa idi ona da aynısı yapardı. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyenlerden kocan olacak kişi. Çıkar ilişkisi üzerine hesapları var. Senin tüm burdakilerin sözlerini dikkate alman gerekiyor ve devam etmek istemiyorsan hesaplarını yapıp ilk adımı atman gerekiyor ki olurda ikinciye fln hamile kalma birde. Tedavi ile oldu gözüyle bakma çoğunun tedavi ile olup İkincisinin plansız olduğunu çok gördük. Altınlara gelince senin hakkın olan birşeyi almak seni rahatsız etmesin,ztn hakkın. Onlarda ödünç duruyordu emanetini aldın gibi düşün. Rabbim senin ve bebeğinin yollarını aydınlatsın, içini ferahlatsın. En hayırlı en kolay çözümlere ulaş inşaAllah

Ah abla kimse kimin ne yaşadığını bilemez takatim mi kaldı

Bebeğin için çabalayacaksın. Hepimiz senin için dua ediyoruz, üzüldük ama elimizden sana öneriden başka birşey gelmiyor. İnşaAllah Rabbim ana babanın içine senin aşkını düşürürde seni bu azap yerinden kurtarırlar.

İnşallah