Ne zaman bebeğinizi memeden ayırdınız?

Ayy 1 haftada super gelisme kaydetmissiniz darisi basimiza ve bileydim daha erken keserdim demeniz kulagima küpe ama enazindan artik daha az korkuyorum. Ben aylarca bebekte bende eziyet cekecez biraktirmaya baslayinca saniyodum. Bu konuyu acmam oyuzden korkularimi onyargilarimi yoketti​:smiling_face_with_three_hearts: peki bebek icin işler yoluna girdi ama ya senin icin bosalmayan goguslerin verdigi acı ne alemde​:sweat_smile:

Teşekkür ederim :smiling_face: memelerde boşaldı:joy: çok şükür bı derdim yok şimdilik sadece aşırı derecede hamilelikten sanırım çok iştahsızim o kadr :face_holding_back_tears: bı tavsiye daha bebeğinizin gece emzirmelerini kesin çünkü daha rahat uyurlar sık uyanmazlar ve memeden daha çabuk kesilirler istahlari tavan yapiyo nerdeyse her ay doktora gidip oğlum bsey yemiyor diyip kullanmadığım iştah ilacı kalmamıştı meğerse sorun gece emzirmeleriymis

1 Beğeni

Aynn öyle oyalayarak uyutun her uyandığında kesinlikle emzirmeyin su verin gece üç defa uyaniyorsa bı kere tek emzirin diğer uyanmalarini bı şekilde su falan gecistirin zor olacak ama olacak​:smiling_face:

2 Beğeni

Canım memede uykuya alışmaması için doktorum bana kızımda yarı uykulu bırak yatağına o şekilde uyutmaya alıştır demişti deneye bilirsin şuan oğlum henüz 5 aylık o yüzden onu şimdi değil ama ileride bırakırken onuda doktorumun tavsiyesi gibi meme uykusundan uzaklaştıracağım

4aylikken

Ben bıraktırınca uyanıyor kendisi ağzından düşene kadar bırakmıyor. Hatta bazen uyuyor emmeden öyle ağzında tutuyor. Ellerine ayaklarına dokunuyorum tamamen serbest bırakmış derin uykuya geçmiş deyip ağzından yavaşça çekmeye çalışıyorum hemen uyanıp dişiyle sıkıca tutuyor

1 Beğeni

Bebekten bebeğe fark ediyor demek ki canım ama birde beşiğinde sallamayı dene memeden koyarken uyandığında

1 Beğeni

Çok denedim beşiğinde, kucağımda hiç ikna olmadı ağlarken de mem memi diyor :grinning_face_with_smiling_eyes: benimki biraz zorlu bir süreç olacak

1 Beğeni

Umarım çok zorlanmadan atlatırsın canım gerçekten annelikte ağır basıp pes edebiliyoruz bazen

1 Beğeni

Kesinlikle öyle dayanamıyorum ağlayınca

1 Beğeni