Kızlar geçende de konu açmıştım ella adet gecikmesi yapar mı diye ama, benim adetim 3 gündür geçiyor hala adet olmadım normalde hep düzenlidir günü gününe olurum ben ilaca bağladım olayı ama çok stres oluyorum adet olacak gibi ağrımda var ama olmadım hala
dün test yaptım negatif ama erken de yapmış olabilirim. Ben riskli olmayan günlerde korunmasız ilişkiden sonra ertesi gün hapı içtim ondan baya sonra tekrar ilişki oldu ama onda korunduk. En son 27 kasımda adet olmuşum hala ortada bişey yok sizce hamile olabilir miyim çok korkuyom ya henüz kendimi hazır hissetmiyorum kızım 16 aylık ama istemiyorum şuan
Sezeryanmi ilk dogumun
Bence strese bağlı. Benimde beklediğimde hep geç olurdu. Tam test yapardım negatif çıkardı ertesi gün veya gun içinde adet olurdum. Hap yüksek oranda hormon içerdiği için gecikme yaşanmış olabilir yinede kişiden kişiye değişir.
Ella kullandıysanız koruyuculuğu çok yüksek. Ondan sonraki ilişkinizden olduysa bilemem
ama ya hamile kalırsam diye stres yaptığınızdan da gecikiyodur.
Evet sezeryan
Ya demaaa demaaa![]()
onda korunduk yani inşa
of korkuyorum ya eşimde yüzüme bakıp gülüyor pis pis![]()
Of inşallah öyledir bi iki gün daha durayım olmazsam test yapcam bidaha
Bu korku bizi yiyip bitiriyor varya
güldüğüme bakma bence çok stres yaparim
Of evet ya maalesef her ay korkuyla bekliyorum resmen ama bu sefer kararlıyım inşallah hamile değilsem hasta olunca spiral takılcam onda var hamile kalan ama spiral+korunma olarak ilerlemeyi düşünüyorum ya
dua edin bana umarım değilimdir çünkü hiç hazır değilim gerçekten yapabilir miyim bilmiyorum ![]()
Olduktan sonra da niye olmuş diyemem rabbim verdiyse vardır elbet bir bildiği gelen bereketiyle rızkıyla kolaylığıyla gelir hep buna inanırım başım gözüm üstüne tabi ama ben çok zorlanacağım için hazır değilim sezeryandan sonra çok zor toparladım ben hala da ağrılarım var başıma gelecekleri bildiğimden şuanlık istemiyorum. Kızımın kardeşi elbette olacak Allah nasip ederse ama o gün şimdi değil
ben tek çocuğum asla kızımı tek çocuk olarak büyütmek istemiyorum fakat hazır olunca olmasını istiyorum. Eğer hamileysem bana da süpriz gibi bişey olacak merakla bekliyorum![]()
Hep stresten gecikiyor merak etme
bende 1 hafta gecikmiştim . Bu ay çoğunluk bir gecikme yaşadı niyeyse. Allah dağına göre kar verir hem. Eğer verdiyse bakabilecekmişsindir. Ben hep bi ikizim olsun isterdim kendimi bildim bileli. Babamın ikizi olduğu için ihtimalde vardı. Ama olmadı. Ve hep diyorum iyi ki olmadı. Allah beni benden daha iyi bilenmiş . Ben benim için hayırlı olanı asla bilememişim. Çoooook zorlanırdım ya. Sen de o yüzden stres yapma olursa emin ol sen bakabileceksindir.
Sürekli kullanmak iyi değil hormonları alt üst ediyor bende de olduğu gibi. Bildiğim kadarıyla yılda en fazla 2-3 kez kullanabiliyorsun. İlişkiden sonra 72 saat içinde alman gerekiyor Nekadar erken alırsan okadar iyi yumurtlamayı engelliyor koruyuculuğu %98. Emziriyorsan tavsiye etmem çünkü içtikten sonra 1 hafta boyunca emzirmek yasak ve emzirceğin zaman ilk sütünü sağıp dökmen gerekiyor. Adet gecikmesi yapıyormuş ama bendeki adet gecikmesi mi hamilelik mi bilmiyorım
İnşallah güzel teselliniz için teşekkür ederim. Rabbim nasıl biliyorsa öyle olur hayırlısı neyse o olsun diyelim![]()
![]()
![]()
Sanırım evet
Sürekli almaya güç yetmez zaten. Bildiğim kadarıyla tek bir ilaç ve pahalı
Amiiin hayırlısı olsun ![]()
![]()
Varsada hayirlisiyla olsun canim,gelmiş bikere geri git demeycen ki![]()
Evet tek bir tablet var 637₺’ ye aldım
E yani mecbur ![]()
Çok pahalı hamile kalayım daha iyi![]()
![]()
![]()