Off hamile değilim inşallah 🥹

Tamamen stres yaptığın için olmuyorsun​:sweat_smile:

Prezervatif+geri çekilme ile korunun tek geri çekilme ile olmaz bi damla bile yetebiliyor

Allahım çok amin inşallah ondandır​:folded_hands:t2::face_holding_back_tears::sweat_smile:

Prezervatif erkeklerin hoşuna gitmiyor genel olarak sanırım ama bunun güvenle alakası yok nadir de olsa zevk suyuna karışmış bir damla menı hamile bırakır o ne kadar geri çekilse de prezervatif önerdnz mi

26-27 gün falan sürüyor normalde ilacı da çok geciktirmedim içtim de zaten umarım öyledir ya hala olmadım

Bu etkisi çok güçlü bir ilaç, ben de doktordan senede 1 defadan fazla kullanılmaması gerektiğini duydum. Ama şunu da söylemem gerekiyor bu bir ertesi gün hapı ve döllenmiş yumurtayı öldürüyor yani kürtajdan bir farkı yok o yüzden caiz değil. Bunun yerine doğum kontrol hapı kullanmanı tavsiye ederim.

Ah ah bu kadınların korkulu rüyasi sırf erkeklerin korunmasını beklediğimiz için oluyor sen gene tedbirini almışsın evet inşallah kalbine göre olur Aynur

Amin inşAllah nasip bakalım :folded_hands:t2:

Eşim her erkek gibi kondom kullanmak istemiyo spiral takayım diyom izin vermiyor ama eğer hasta olursam dinlemiycem gidip takılcam onlara göre hava hoş diyo ne var olsun bitane daha ama şuan değil ya​:face_holding_back_tears:

Erkekler bebek istediği zaman özgür davranıyolar. O yüzden malesef iş bize kalıyor. Erkekler galiba çok bencil​:thinking:

Onu da önermiyolar çok sağlıklı değilmiş . İyice araştır mutlaka

hamile kalmadan önce tam 2 yil heri cekinmeyle korunduk, istedigin ay hamile kaldim(yani sorunsuz) ve dogumdan sonra da 18 aydir ayni bir sorun yasamadik) yani bu kadar stress yapma bence.

Rahat edilir mi ki onla kolda bişey takılı :grinning_face_with_smiling_eyes: rahat edersen yaptır yine diğerlerindem iyidir. Spiralde taktıracağım son şey bem

Bizde geri cekilme ile korunuyoruz , spiral taktıramam düşündükçe kasiliyorum :frowning:

Arkadaşın bahsettiği hap ertesi gün hapı. Yüksek dozda hormon içerir Ve her zmn kullanılmaz. Senin istediğin hap ise doğum kontrol hapı.Doğum kontrol hapını kullanmak için de doktorunla konuşman lazım. Uygun olanı sana önerir. Görümcem yasmin kullanıyor 7 aylık bebeği. Doktor önerisi ile kullanıyor. Ve onu her gün aynı saatte alman lazım. İçerisinde 21 tane var. Ve üzülerek söylüyorum ki ucuz değiller her ay alman gerekecek.
Ertesi gün hapını arkadaş 637 ye almış burada da geçen kardeşim 700 tl ye aldı.

Yani gecikmem ondan mı kaynaklıdır sizce de :frowning: ama ben geçen senede bikere kullanmıştım onda bukadar gecikmem olmadı daha doğrusu hatırlamıyorum ama olsaydı aklımda kalırdı illaki bu sefer çok gecikti

@Aynur aynurrr test yaptın mı ?

Cumartesi günü yaptım negatif çıktı

Ama şöyle bir durum var doğum kontrol hapları rahim duvarını kalınlaştırıyor da inceltiyor da . Bu bir korunma yöntemi olmamalı aslında @Portakal . Spiral yine en iyisi ya da deri altına implant

Yapcam yarın inşallah