Onu bende düşündükçe kasılıyorum. Benim vücudum birde yabancı maddelere hemen tepki veriyor. Taktırmadım ama korkuyorum. ![]()
Kadın olmanın zorluğu
hap illa ki zararlı çok uzun yıllar kullanımda iyi değil Prospektüstede yazıyor ztn. Ama şöyle de bakınca en masumu o gibi. Mesela şey de var 1 aylık veya 3 aylık iğneler. Her vücuda gelmiyor onlarda. Geçen bir arkadaş şey demişti ona çok gülmüştüm en iyi korunma yöntemi kocadan uzak durmak ![]()
![]()
Rabbim isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bencede en sağlıklısı kocadan uzak durmak ![]()
![]()
![]()
Ya da evlenmemek ![]()
Yoooook o zaman ben bu güzeller güzeli bebeğimi doğuramazdım ![]()
Bu tanidigim Onunla bile hamile kaldı
Yani biz ama o zaman da sadece ev arkadaşı gibi oluyorsun ;(
Evliliğin en güzel yanı ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cilve serbest ![]()
![]()
![]()
Evet çok katılıyorum ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hayat enerjimi sömürdü. Evlilik bekarken bile işve cilve deyince de ben yani ama çocuktan sonrası bnm açımdan aşırı zor oldu maalesef umarım bundan sonrası düzelir bzm için ya ben kötü bir anneyim doğru düzgün bakamıyorum ya da kızım gerçekten zor bir çocuk eski evde de kzıımın gece ağlamalarından bağırmasndan şikayet ediyolrsrdı bu yeni taşndğmz evde de e dedi napim uyumuyo oyun istiyor oynamaynca da ağlıyor her gece gece vallah bnde istiyorum akşam sekiz sabah sekiz kesintsnz uyusun ama imkansz ötesi bir şey eşimde bırak ağlasun diye diye zıvanadan çıkartı beni ayy delircem hiç sevmedim ben evli olmayı Allah’ım affetsin
Valla apartmanda her türlü sese karşıyım şikayet ederimmrahatsız olunca ama sadece çocuk ağlamasını şikauet etmem oldum olası. Çocuk dur sustan belli bi yaştan sonra anlar belki de , bebek nasıl anlasın. Kim bilir ne sıkıntısı ne derdi var da ağlıyo. Sanki biz ağla diyince ağlıyo ağlama deyince susuyo da şikayet ediyolar. Yapacak birşey yok çocuk ağlamasına. Bizde çocuklarıj hep bi dokunulmazlığı vardı. Şimdi bebeğim oldu diş sancısı çekip gece gündüz sebepsiz ağlıyor yani . Şimdi hele daha iyi anlıyorum bebekli evleri. Hem eş yardımcı olmayınca insan zıvanadan çıkıyo gerçekten. Eş çok önemli çocuk olunca
İçime su serptin ![]()
ya tabi onla da kalanlar var ama ben spiral + geri çekilme düşünüyorum tabi hamile değilsem![]()
Çok merak ettim okuyunca canım ne durumdasın adet olmadın mı daha benimde gecikti 3 gün korkuyorum ama geçen ay da tam bi hafta geçmişti yine öyledir diye düşünüp motive ediyorum kendimi ![]()
Aslında evet hep ağlayan bebek çok zordur ama onun açısından bakınca onun da bi suçu yok memnun olmadığınız evliliğin bi meyvesi olmuş evin için güvenli sakin alan olmayınca da bebek bunu hisseder belki bilemiyoruz ya kim bilir ne sıkıntısı var belki her gün yediği bi yiyecek dıştan onu rahatsız ediyor gorunmese de içten rahatsızlık veriyor kim bilebilir anlaticak dilleri yok ki sabırla Allahtan yardim isteyin ve size ve de diğer kardeşlerime de tavsiyem bebeklerinizi kurani kerim sesiyle uyutun biz insanların kurandan günlük dozu almaya ne kadar ihtiyacımız var ise onların da var onlar melek meleğe en iyi yine güzel bi kuran sesi sakinlik verir vücudu doygunluga ulaşır Allah yardımcınız olsun
Bnde bebek ağlamaldına vs hiç ses etmem Allah sabır versin diyordum kendi kendime komşudan ses gelince öyle ama ikidr şikayet alınca moralim bozuldu eşimle konuştum bu durumu bırak ağlasın diye diye kıızm uyandığı zaman gece benm gitmeme izin vermiyordu bırak ağlasın kendi kendine uyusun diye bu yöntem hiç bir zaman da işe yaramadı gece vakitleri bazen çok zorlanadğmda bağıryorum bnde eşim diyo çok sabırszsn çok bağırıyorsun biraz sakin ol iyice çileden çıkıyorum o kendisi uykusu bölünmesin diye ayrı oda da uyuyo gelip bana laf ediyor kızım evet maalesef zor bir bebek ama en mutlu olduğum anlarda onunla gecirdiğüm anlar
Valla bnm kız gece kalkıp oyun oynamak istiyor bildiğnz yatağından kalkınca ağlaması duruyo uykuya direniyor her şeyini kontrol ediyorum onu rahatsz eden ne varsa ama yok yani sadece ayağa kalkıp oyun istiyor olmaz diyince de ağlıyor eşim destek olsadyı biraz belki bu kadar yıpranmş hissetmezdm umarım geçici bir durumdur kızıma hep Kur’an sesi esmaü’l hüsna ile uyutmaya calışıtım ama aynı maalesef
Çocuk ağlayınca bırak ağlasın, elleme taktiği en saçma taktik. Öyle şey mi olur ya. Ben bebeğim ağlayınca sus diyip susturmaya çalışmıyorum hemen yanına gidip iki şaklabanlık yapıp güldürüyorum. Tabi bazen gözlerini kapatıp hiç birşeye bakmadan gelişine ağladıkları da oluyo
ama sadist mi eşin çocuğu ne ağlatıyo. Bi tane cimcik at sanane be de git çocuğunun yanına . Benimkide bu ara geceleri uyanmaya başladı dişten dolayı. Hiç iletişime girmeden sadece göz teması kurarak 45 dk falan uyutmaya çalışıyorum uyuyo. İletişime girincemnoldu niye uyandın bebeğim desem bile uykusu açılıyor iyice. O yüzden sessizce halledeceğiz![]()
Ayy yok gerek kalmadı
bu sabah oldum adet şükür ![]()
![]()
![]()
![]()
Ya teşekkür ederim
valla bende çok merak ettim kendimi
5 gün geciktim ama oldum bu sabah şükür