Off hamile değilim inşallah 🥹

Oooo gözün aydın :joy:

Ay sağolun varolun nasıl mutluyum anlatamam :joy::joy:

Spirallede kalanı duydum , cocuk spirale yapişmişti,Allah korusun ,cok korkarim ben,bu yuzden oyle seylere itibar etmeyip, Allaha tevekkül edip cekilmeyi sectim 2sene korunmayı başardım şükür :joy:(dikkatli olmak çok onemli, ana kapılmamamk gerek)hep haber veriyordum düşün :shushing_face:.

Hamile olmamana cok sevindim.hamile olsan ne yapardin onuda merak ettim​:joy:

Geçmiş olsun bende bu sabah oldum :joy::joy: bu ayı da kazasız atlattık çok şükür :joy::joy:

Öyle tabi bizde geri çekilme ile korunuyoruz ama eşim bazen beni dinlemiyor o yüzden riske atamam spiral ve geri çekilme düşünüyorum ama bakalım. Sizde sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza inşallah :folded_hands:t2:

Valla hamile olsaydım da yapacak bişey yok rabbim bir emanet daha vermiş gözüm gibi bakacaktım zor olurdu benim için sadece çünkü hamileyken çok nazlı oluyorum​:sweat_smile: birde çok aktif dışardayım ben sürekli iki çocukla çok zorlanırdım biraz da kendi rahatımı düşündüm sanırım​:sweat_smile::smiling_face_with_three_hearts:

Elhamdülillah çok şükür :sweat_smile:bedenimiz sağ :joy:

Yılda 3 de değil sanırım canım 1 defa çok etkili olduğu için sürekli kullanıma uygun değil diye biliyorum yani eşim ecz teknisyeni o söylemişti. Ama tabi kullanan kullanıyor o tercihe bağlı sadece önerilmiyor . Hamile kalmamak içinde en etkili yöntem o diye biliyorum bence sen stres yaptın o yüzden gecikti adetin inşallah gönlüne göre olur .

Gözün aydın cnm :heart_eyes::sweat_smile:

Yazınızı okuyunca istemsizce kalbim agrıdı. Aglayarak kendi kendine uyumasını beklemeyi asla yapamam bazen mutfakta oluyorum aglama sesi geliyor koşarak gidiyorum korkmasın diye yanımda yatırıyorum sarıp sarmalayıp uyutuyorum bence sakinleşmesinde en etkili çözüm sarılmak koklamak. Siz daha cok eşinizden ve anlayışsız komşularınızdan kaynaklı gerginsiniz cok iyi anlıyorum ama hırsınızı çocıgunuzdan almayın aksine o aglarken ekstra sefkat gösterirseniz bence zamanla sakinleşecektir bebeginiz :pensive_face:

Evet ztn çok saçma dediğim gibi hiçbir zaman da işe yaramadı bnm vicdanm szlıyo gitmesem eşim evde olmadığı zaman hmn koşuyorum ztn ama o evdeyken hep bırak ağlasın diyor çoğu zaman dinlemiyorum bazen hiç izin vermiyordu gitmeme ben kaçıp gidiordym yanına geçen gün yine izin vermedi gitmeme bikaç dk sonra gttm kapının önünde sesi durunca geri uyudu heralde dedim döndüm daha sonra uyumak için gittpmde bi baktım beşiği nden çıkıp bnm yatağımda uyuya kalmış bayağı bir de kusmuştu kusmukls uyuya kalmiş tı o an yer yarılsdaa gireyim dedim ilk ağladğnda gelsedm belki kusmayacktı bu halde uyumicakto diye kendmden nefret ettm

Dediğiniz gibi inanın tek başına olmak zaten zor ama komşular laf edince eşim bu konuda destek çıkmayınca hem uykusuz hem oruçlu olunca evin yükü derken gece vakti bnde kendimi kaybediyorum o an sadece bi kaç dk sonra onun korkusunu anlaynca alıyorum kucağıma öpüyorum sarılıyorum o an o mutlu ben mutlu ama insanız bazen tükenecekmş gibi oluyorum sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyoruz

O değilde Allah korusun kusmuğu boğadabilirdi. Susmuş olsada dönüp bakınmutlaka nolduda sustu Allah lorusun herşey olabilir. Eşiniz aşırı vicdansız bi insan. Onu dinlemeyin

Ya hadi aglayınca eşiniz ben gitmicem dese anlarım ama size neden müdahale ediyor ne karışıyor anlam veremedim siz gitmek istiyorsunuz ama gidemiyorsunuz. Bir de yazmışsınız eşim yokken gidiyorum diye bu sefer gidince dogal olarak ben aglayınca annem gelir diye aglıyor eşiniz varken gidemiyorsunuz siz gidene kadar aglar çünkü bir şeye cok hızlı alışıyorlar kusacak kadar aglaması cok cok üzüldüm Allah size sabır versin ama bence gidin o şekilde uyku düzeni oluşacagına ben inanmıyorum psikolojisini daha cok olumsuz etkiler.

Allah korusun

Kapıdan baktım yatağımda uyuyordu karanlık diye kustuğunu öğürne sesini hiç duymadım onu dinlemiyorum ztn artık bu konuda komşudan Bahsedince o da artık demiyor gitme

Bana üstüne çok düşüyorsun ondn böyle oluyo diyor sadece o da değil nerdeyse btn ailesi böyle diyor ağlayınca hmn gitme diye şaka gibi

Geçen bir söz okudum diyor ki “ Yetimhane de büyüyen bebekler çok sık ağlamaz çünkü bilirler ki her ağladıklarında koşacak bir anneleri yok” Diye varken neden koşmayalım onların tek güvencesi biziz Allah onları bize emanet etmiş ya inanın gtmedpm zmn çok daha uzun ağlıyo huysuz oluyo ama eşime söyledm komşu böyle demiş diye artık gitme demiyo desede umrumda olmaz

Ya siz bi ara yazmistiniz ayrı odalarda uyuyoruz eşimle diye eşiniz ayrı odadan müdahale edemez ki sizde bebegin yanındaymış zaten yataginiz yataginiza geçip küsüp uyuyakaldiginizi yazmışsınız ama insan evladı söz konusuysa anne yüreği cok cook başka önünde zincirler duramaz ki lutfen ben sizi biliyorum takip ediyorum yazılarınızı bi cok sıkıntılı durumla uğraşıyorsunuz sizin bi destek almanız lazım bebeginiz için yoksa büyüyünce daha büyük pismanliklariniz olucak elbette hepimizde oyle eksiklerimiz var ama yardımcı olmak istiyoruz azcık bilgimizle minik bi bebege ağlamasın kusmugu ile uyuyakalmasin uzun ağlıyorsa vardır bi sıkıntısı üzerine dusun kulak arkası yapmayın lütfen hayat isleri biliyorum ama önce can

Kustuğu gece ağlaması uzun sürmeden gittm ama kapıda sesi durunca uyudu dedim baktım bnm yatağıma geçip uyumuş kustuğunu farketmedm gece vakti evet ztn ayrı yatıyoruz ama biz uykuya geçmeden eşimle ben mutfakta iken yada salındayken gitme hmn der gece vakti ztn çıt sesine kalkıyorum hmn gündüz de aynı onu ağlarken bırakmıyorum biz bizeyken ben kıyamam ki bi on gün sonra Bursa’ya annemlerin yanına gıdecem bikaç haftalığıns orda inşallah katdeşlerm de var en azından biraz nefes alablrm burdan yanllış anlaşılmasın kızım bnm herseyım beşikte onu sallarken havasından gelen koku bile o kadar güzel işliyo ki her uyuduğunda başını öpüyorum dualar ediyorum onun için ama insanım bazen çok zorlanıyorum inanın bazen bi an oluyo iki saat üst üste uyuyunca ben kızımı alıp havalara uçuyorum mutluluktan ama yirmi dk yarım saattte bir uyanıncs geceleri perişan oluyorum ama geçecek bu günler Allah’ın izniyle