Pratik ev tüyoları

Boyle bi post aklima geldi bizede fikir olur ewle ilgi hersey pratik tuyolar ilk ben diyeyim çilek aldiginizda kavanoza yikamadan koyun bozulmuyor

1 Beğeni

Kaynanam yeşillik olarak. Kıvırcık ,marul alınca yıkar suyunu akıtır . Kagıt havluya sarar bırde poğcanın içine kor 2 ,3 hafta yeşil kalır ama bn hiç yapmam oyle :joy:

Pogaca mi ne alaka ki

1 Beğeni

Haliya herhangi bi icecek turu dokuldugunde direk silmek yerine uzerine havlu koyup ilk islakligini alip silerseniz iz kalmiyo. Direk silince dokulen her neyse arinmiyo ama havlu çekiyo deneyin. 1. Saat kadar ustunde tutun yeter

1 Beğeni

Bohça demek istemiş arkadaş :smiling_face:

1 Beğeni

Yaaaa benim mutfak halısı beyaz , geçen gün oğlum kustu , o da çok fena , yemyeşil oldu halı biz tabi ilkinde bulaşık parlatıcısı ertesi günde Arap sabunu döküp sildim çok az leke kaldı, bu aklımda bulunsun , malum bebeliyiz her an her şey olabilir :slight_smile:

1 Beğeni

Evet bunu biiliyorum, salataliga da yapılıyor . Nemini alıyor peçete , bez vs

1 Beğeni

:rofl::rofl: bende pogca anladkm peceteye sariyorum suyunu aliyo

2 Beğeni

:joy::joy:ahahaaaa çok güldüm ya

1 Beğeni

Deriyi ne ile siliyorsunuz ? Koltukta siyah deri geçişleri var , özellikle kullandığınız ürün var mı Hanımlar temizlik için

Kusarken nasıl kustı ki öyle . Benimki hala mama kusuyo :grinning_face_with_smiling_eyes: ikivöğün ek gıda yediriyorum

Birde bakliyatlariniZi pet siseye koyarsaniz kesinlikle boceklenmiyor

Çorba yapmıştım , ıspanak ve havuçlu .yeşil yeşil kustu :smiley: detay verdim biraz . Halı yeşil oldu bildiğin :smiley: benim de hatam var , karnı tok iken parol verdim elini sürekli kulağında gotueuyor diğeri de ağzında idi, dedim vereyim . Olduğu gibi çıkardı hepsini :frowning:

1 Beğeni

Aynen dene bacim koltuga iki bardak cay devrildi misafir vardi hemen havlu koydum inan havlu su oldu butun cayi cekdi leke bile kalmadi ertesi gune kadar beklettim silmedigim halde

1 Beğeni

Kizlar birde gri ocagi olanlar musluk metal ayaklo sehpa mutfak masa sandalye ayagi bunlari bebek yagiyla silin gelin buraya yazin nasil oluyo havlu peceteye dokup silin

1 Beğeni

Yağlı gibi iz kalmıyor mu ?

Yok yok kalmiyo muslukda sadece acma kapama serine surme gerisine sur ve kolay kolay su damlacigi tutmuyo musluklar

2 Beğeni

Aspirin i direk üzerine sıkınca da lekeyi götürüyor suyla karıştırmadan

1 Beğeni

Hiç aspirin kullanmadım, alayım evde bulunsun .

1 Beğeni

Mutfak, banyo, klozet bı çok yerde cook etkili memnun kalicaginizi düşünüyorum

1 Beğeni