Boyle bi post aklima geldi bizede fikir olur ewle ilgi hersey pratik tuyolar ilk ben diyeyim çilek aldiginizda kavanoza yikamadan koyun bozulmuyor
Kaynanam yeşillik olarak. Kıvırcık ,marul alınca yıkar suyunu akıtır . Kagıt havluya sarar bırde poğcanın içine kor 2 ,3 hafta yeşil kalır ama bn hiç yapmam oyle ![]()
Pogaca mi ne alaka ki
Haliya herhangi bi icecek turu dokuldugunde direk silmek yerine uzerine havlu koyup ilk islakligini alip silerseniz iz kalmiyo. Direk silince dokulen her neyse arinmiyo ama havlu çekiyo deneyin. 1. Saat kadar ustunde tutun yeter
Bohça demek istemiş arkadaş ![]()
Yaaaa benim mutfak halısı beyaz , geçen gün oğlum kustu , o da çok fena , yemyeşil oldu halı biz tabi ilkinde bulaşık parlatıcısı ertesi günde Arap sabunu döküp sildim çok az leke kaldı, bu aklımda bulunsun , malum bebeliyiz her an her şey olabilir ![]()
Evet bunu biiliyorum, salataliga da yapılıyor . Nemini alıyor peçete , bez vs
![]()
bende pogca anladkm peceteye sariyorum suyunu aliyo
![]()
ahahaaaa çok güldüm ya
Deriyi ne ile siliyorsunuz ? Koltukta siyah deri geçişleri var , özellikle kullandığınız ürün var mı Hanımlar temizlik için
Kusarken nasıl kustı ki öyle . Benimki hala mama kusuyo
ikivöğün ek gıda yediriyorum
Birde bakliyatlariniZi pet siseye koyarsaniz kesinlikle boceklenmiyor
Çorba yapmıştım , ıspanak ve havuçlu .yeşil yeşil kustu
detay verdim biraz . Halı yeşil oldu bildiğin
benim de hatam var , karnı tok iken parol verdim elini sürekli kulağında gotueuyor diğeri de ağzında idi, dedim vereyim . Olduğu gibi çıkardı hepsini ![]()
Aynen dene bacim koltuga iki bardak cay devrildi misafir vardi hemen havlu koydum inan havlu su oldu butun cayi cekdi leke bile kalmadi ertesi gune kadar beklettim silmedigim halde
Kizlar birde gri ocagi olanlar musluk metal ayaklo sehpa mutfak masa sandalye ayagi bunlari bebek yagiyla silin gelin buraya yazin nasil oluyo havlu peceteye dokup silin
Yağlı gibi iz kalmıyor mu ?
Yok yok kalmiyo muslukda sadece acma kapama serine surme gerisine sur ve kolay kolay su damlacigi tutmuyo musluklar
Aspirin i direk üzerine sıkınca da lekeyi götürüyor suyla karıştırmadan
Hiç aspirin kullanmadım, alayım evde bulunsun .
Mutfak, banyo, klozet bı çok yerde cook etkili memnun kalicaginizi düşünüyorum