Sararmış olan çaydanlık ve çaycının içine biraz limon tuzu koyup kaynatıyorum 10 dk bekletip döküyorum duruluyorum yepyeni oluyor parlıyor
Evt paracetamol
Bende alayım , her an lazım olabilir ![]()
Ben bunu yeni evlendiğimde aldım uzunca bir süre kullandım gerçekten her lekeyi çıkarıyor. Sonra nedense unutmuşum bebekten sonra ![]()
Aynen her an bir şeylerin dökülmesi olası
Bir de çocuklu olunca lazım oluyor böyle temizlik ürünleri. Kullanırken dikkatli olmakta fayda var
Ben Asil uyuduktan sonra yaptım odanın kapısıni kapatıp penceresini açtım
Doğum sonrası sanki benimde hafızam silindi gibi ![]()
Bebek kiyafetindeki lekeleride cikariyormu denedinizmi
Tsk ederim canım.
Yaptığım aksam hepsini bitirdiler.
Aslında boyle seyler dolapta bir gun dinlenince daha lezzetli oluyor ama dinlenmeye bırakmadılar![]()
Amin amin çok tsk ederim. Yazdığın için ![]()
Yok kıyafetlerde denenedim dün aldım hemen koltukta denedim onda güzel sonuç verdi.
Midede dinlensin bir şey olmaz ![]()
Ayy ben aldım eşim kızıma yemek yedirirken hiç özenmez kızımda çok bulaştırarak yer ve asla ama asla önlük takmıyor bazı lekeler fosilleşmiş artık
domolun leke çıkarıcısını aldım denedim güzel yani onu beğendim stopuda denedim oda güzel ama uzun süre kalmis lekeleei çıkarmıyor maalesef anında müdahale için güzel ürünler
Ev kapılarını nasıl siliyorsunuz hanımlar bazı yerler çizilip siyahlaşmış iyice bastırınca geçiyor ama canım çıkıyor resmen silene kadar![]()
O tarz şeyleri cif güzel çıkarıyor
Ewin kapilarini yag cozle siliyorum bimin guldal warya guzel yapiyo
Aaa evet doğruya ben o yüzden almamışım demek ki sonradan. 5 yıl önce kullandım bitince almamıştım, bunu farketmemiştim teşekkür ederim ![]()
![]()
Ayy denedim ya ilk taşındığım zaman ama işe yaramadı
Hadi ya biz sandalye izlerini öyle çıkarmıştık duvardan