Pratik ev tüyoları

Sararmış olan çaydanlık ve çaycının içine biraz limon tuzu koyup kaynatıyorum 10 dk bekletip döküyorum duruluyorum yepyeni oluyor parlıyor

Evt paracetamol

1 Beğeni

Bebek yağını çıkaran ve koltuğa zarar vermeyen ürünü buldum :blush:

3 Beğeni

Bende alayım , her an lazım olabilir :slight_smile:

Ben bunu yeni evlendiğimde aldım uzunca bir süre kullandım gerçekten her lekeyi çıkarıyor. Sonra nedense unutmuşum bebekten sonra :rofl:

1 Beğeni

Aynen her an bir şeylerin dökülmesi olası :wink: Bir de çocuklu olunca lazım oluyor böyle temizlik ürünleri. Kullanırken dikkatli olmakta fayda var :smiling_face: Ben Asil uyuduktan sonra yaptım odanın kapısıni kapatıp penceresini açtım

1 Beğeni

Doğum sonrası sanki benimde hafızam silindi gibi :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Bebek kiyafetindeki lekeleride cikariyormu denedinizmi

Tsk ederim canım.

Yaptığım aksam hepsini bitirdiler. :joy:Aslında boyle seyler dolapta bir gun dinlenince daha lezzetli oluyor ama dinlenmeye bırakmadılar​:joy:

1 Beğeni

Amin amin çok tsk ederim. Yazdığın için :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Yok kıyafetlerde denenedim dün aldım hemen koltukta denedim onda güzel sonuç verdi.

Midede dinlensin bir şey olmaz :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

boykotlu bir üründür onların malları kir lekesini belki çıkarır ama milyonlarca mazlum Müslümanın mubarek kanınını yerlere akıtıp hiçbirşey cıkaramaz ALLAH belalarını versin belki kendilerince iyi marka sahıbı olabılırşer ama ıyı vicdan ve iyi insan olma sahıbıiinde değiller…. Dikat edelim bazen dıkatimizdwn malesef kaçıyor ama elimizden malesef bu gelıyor yarın mahşerde sığınacak bır dalımız bu olsun bari

1 Beğeni

Ayy ben aldım eşim kızıma yemek yedirirken hiç özenmez kızımda çok bulaştırarak yer ve asla ama asla önlük takmıyor bazı lekeler fosilleşmiş artık​:rofl: domolun leke çıkarıcısını aldım denedim güzel yani onu beğendim stopuda denedim oda güzel ama uzun süre kalmis lekeleei çıkarmıyor maalesef anında müdahale için güzel ürünler

Ev kapılarını nasıl siliyorsunuz hanımlar bazı yerler çizilip siyahlaşmış iyice bastırınca geçiyor ama canım çıkıyor resmen silene kadar​:joy:

O tarz şeyleri cif güzel çıkarıyor

Ewin kapilarini yag cozle siliyorum bimin guldal warya guzel yapiyo

Aaa evet doğruya ben o yüzden almamışım demek ki sonradan. 5 yıl önce kullandım bitince almamıştım, bunu farketmemiştim teşekkür ederim :palms_up_together:t2::cherry_blossom:

1 Beğeni

Ayy denedim ya ilk taşındığım zaman ama işe yaramadı

1 Beğeni

Hadi ya biz sandalye izlerini öyle çıkarmıştık duvardan