Pratik ev tüyoları

O konuda ben çok şanslıyım .Balık yıycem zaman annemgile veya kaynanamgile gidiyoruz. Ben hiç evde balık yapmam. :sweat_smile:

Bizimkide site gibi cok nadir yaptigim icin ew kokacak diye almiyorm fazla :rofl:

Cok hos kokusu hali yikamacilar bundn kullaniyo bence hali ewe gelince bundan kokuyor lekeleri guzel cikartiyo benm hali yikama makinemde warda ince halilari makineye atiyorum ya ozamanda koyuyorum

Benmkine konuluyo

Aynisinin elle olanimi war ben gormedim onu aşko ise yarar niye yaramasin dene walla onu birakda kokusu cok hos ew buram buram kokuyo walla yikanip kuruyunca :rofl:

Heee dur bacim dur mesji yanlis okudum pardon bnde hata amann kafami kaldiki Tabi canim once elle silip sonra manikeyle cektire bilirsin arkdsmin makinesi bnmkinden oda elliyle ypip cektiriyo ama bn elle yapmiyorum usuneiyorum ise yrar tbi

Kullanmaya devam ediyormusunuz mopu henüz almadım ama aklımın bir köşesinde duruyor araştırıyorum ama bezi bir müddet sonra yapışmıyor temiz su ile ıslanmıyor gibi yorumlarda okuyorum

1 Beğeni

Ben hala memnunum ya, yapışmama konusunda bir şey diyemem çünkü o kadar fazla kullanmadım tabi henüz. Onun dışında mesela henüz süpüremediğim bir köşeye kahve dökülmüştü hemen onunla sildim tozlu bir yerdi. Silip kirli suyu atıp temizlemesi aşırı hoşuma gitti. Üstüne yapışan tozları saçları temizleyip tamamen temiz suyla tekrar silmek çok güzel. Onun dışında bıraktığı ıslaklık bana yeterli geldi, hızlı kuruyor biraz ama iyi yani. Çok farklı çeşitler kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum sadece. Temiz su ile ıslanmama durumu olmadı bende.

Soyacagi aldın mi :grinning_face::grinning_face:

1 Beğeni

Anneme gelince aldım yarın geliyo kargosu :rofl:kimse bişey de yazmadı kendi bildiğimi aldım sonunda, kullanan vardır belki diye sorayım dedim ama sorduğuma da pişman oldum sildim hshsh

Şu muydu ya sorduğun :grinning_face::grinning_face:aktuelde görünce senin için ekran aldım :grinning_face::grinning_face::grinning_face:

1 Beğeni

A101 de aynı markanin makina kullanimina uygun olanı da vardı, geçen hafta bende aldım haberin olsun Nur :slight_smile:

Aaa bu değildi ama teşekkür ederim ya düşünmen yeter :smiling_face_with_three_hearts: görseydim önce bunu alır denerdim fiyatı da baya iyiymiş. Ben baya pahalıya aldım. Pirge de iyi bir marka sanırım ama soyacağı olduğunu bilmiyordum.