Arapsabunu çamaşır sodası derim ikisi içinde bu ikilinin cikarmiycagi leke yok
Evet Arap sabunu ıstanbulda oturduğum zamanlar teneke ıle alırdık okmeydanı bölgesinden orda cok kullanılıyormuş ve halı koltuk heryerı pırıl pırıl yapardı ama o markette satılanlar aynı etkiyi göstermiyor
Ben marketten alıyorum eşim kaynak ustası geçen şapkasını yaptım şapka hafifledi
tabi sen kıyaslama fırsatı bulmuşsun daha iyisini nerden bulunur bilmiyorum Çorum’da
Ben mopu denedim gayet güzel beğendim
tabi daha 1 kere kullandım o yüzden net bir şey diyemiyorum ama sağlam geldi bir sıkıntısı yok kullanımı da rahat hoşuma gitti. Eski mopum uzun olduğu için kullanımı zor geliyordu bana.
Bu arada ben aldığımda 1.493’tü fiyatı, şu an flash indirime girmiş 1.177 tl bilginiz olsun
keşke biraz daha bekleseymişim dedim.
Valla bende mop arayışındayım henüz ama vileda turbo modeli var ayaktan pedallı o da pedalı bozulursa hiçbir işe yaramaz gibime geliyor o üründe biraz pahalı geldi bana açıkcası değermi değmezmi emin olamadım kirli su temiz su ayırımı nasıl aslında evi hep temiz su ile silmiş oluyoruz ama
Nur ben onu denedim, hiç bi işe yaramadı ..elbiselerde leke hala var. . Ne yaptıysam da geçmedi
Diğer bahsettiğini hiç bilmiyorum karşıms çıkmadı o hiç, ama bu temiz suyu güzel ayırıyor. Sap kısmını aşağıya doğru bastırdığında alttan temşz suyu fışkırtıyor aynı zamanda dönerken fırçalar da üzerindeki tozları temizliyor kirli suyu dışında biriktiriyor.
Leke çıkarmak için hiçyapmadim ki leke cikariyor mu onuda bilmiyorum canım onu tül beyazlatma sarı bezlerimi yıkamak dediğim gibi eşimin iş kıyafetleri kapkara demir tozu oluyor ondan arındırmak için yapıyorum içten kiti arındırmak için evimdeki temizlik var Instagram da onun tavsiyeleri bende işe yarıyor genelde
Bende baktım beyazlarda da kullanıyordu ama hiç sevmedim.
Doğrudur canım ben düzenli kullanıyorum tertemiz oluyor sandalyelerim koltuklarim öyle silip makineyle çektirince pırıl pırıl oluyor valla doğru yontemle yapmak lazım birde
Buda cok guzel hem kokusu hemde lrkeleri cikariyo ya siliyorum lekeli yerleri yada makineye halilari atinca dokuyorum guzl oluyo koltukdakileri filnda cikariyo a101 dede gordum wardi
Salcali bi yemek yaptiginizda tencereye yag koymadan sadece salca koyup kavursup sonra yagini eklerseniz yemek daha lezettli oluyo
Camasirlariniza hangi deterjani aliyorsunuz hangisi daha iyi yikanma acisindan
Ben bingonun sıvı deterjanlarını kullanıyorum siyahlar için siyah olanı, renkliler için kırmızı olanı. Önceden siyahlarım çok çabuk solardı şimdi hiç solma olmuyor. Beyazlar için de eşim bilmeden omonun sıvı deterjanını almıştıı boykot diye ben almıyordum ama bitene kadar onu kullanıyorum şimdi mecbur. O bitince ben de beyazlar için farklı bir şey olacağım onun için önerilere talibim ben de ![]()
![]()
yeni kapsul nasil acaba renaxinki
Mutfakda balik kizartinca ne yapiyosunuz koku kalmasin diye
Balığı kızarttıktan sonra bi paket vanilyayı cezvede kaynatıyotum miss gibi kokuyor koku kalmıyor evde. Birde fırında yaparkende defne yaprağı koyarsan balık kokmaz
Limoj Tarçın kaynatıyorum ocakta ev mis gibi Tarçın kokuyor