Severekmi evlendiniz gorucu usulu ile mi evlendiniz kizlar?

Severekmi gorucu usulu ile mi evlendiniz?

Severek​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Yuzune vurmus zaten mutlulugun canim

1 Beğeni

Severek evlendik bizde :white_heart: eşimi seviyorum bir de hayalimizdeki kızımız var maşallah :family_man_woman_girl:

2 Beğeni

Öyle ablacım çok şükür her halimize :four_leaf_clover:

Evlilikte mutlu olamanin bence severek ya da görücü usulü evlenmekle alakası yok. Görücü usulü evlenenler severek evlensehdim mutlu olurdum sanmasınlar

1 Beğeni

Rabbim mutlulugunuzu daim etsin aybikecigim

1 Beğeni

Teşekkür ederim :cherry_blossom: siz peki soruyu soran da yanıtlasın en iyisi

Biz iki sene sevdik birbirimizi sonra geldi ailemden istedi.
23 sene olacak 4 tane oglumuz var.

1 Beğeni

Ya aslında doğru ama öyle böyle kaza ve kadere iman ediyoruz hepimiz. Zamanı geldiğinde o kişiyle bielikte olunacakmış iyi ya da kötü bişeyler yaşanacakmış . Sevgi bağını veren Allah tabi görücü usulü de olsa seven var sevip tanışanlarda var

1 Beğeni

Dört oğlunuz mu var Allah bağışlasın bende bir tane oğlan var erkek terörünün içerisinde boynu bükük kaldım şimdiden :grinning_face:

3 Beğeni

Hic belli olmuyo malesef bu isler nasip kismet.
Benim sordugum birbirimizi daha iyi taniyalim.arkadasligimiz pekissin diye

1 Beğeni

Sagol canim benim digerleri buyuk

21-20-16- eymende 19 aylik

Ama dedigin gibi biraz fazla enerjik oluyolar.
Allah hepsinin canini sag etsin cumle evladimizin.

Rabbim sizede o yaslarini gostersin
Iyi insanlar cikarsinlar karsilarina.

2 Beğeni

Bizde severek evlendik eşimle hala çok seviyorum. :two_hearts:İki de kızımız var.

1 Beğeni

Severek evlendik​:purple_heart: ilkokul arkadaşıyız 8 yıl aynı sıraları paylaştık ama sonra 21 yaşında tekrar konuşup görüşmeye başladık elhamdülillah şuan da oğlumuz sevgimizı pekiştiriyor​:see_no_evil_monkey:

1 Beğeni

Aysecigim mutlulugunuz omur boyu sursun InsaAllah.

1 Beğeni

Ay cok guzel bi hikayen var didem ya ne guzel
Sevginiz hic bitmemis rabbim evladinizi size bagislasin.

1 Beğeni

Arada ne olaylar var tabi :sweat_smile: ayrıldık başkalarıyla görüşüp sonra bi anda yine birbirimize döndük en olmaz denilen yerde :face_with_hand_over_mouth: o zamnlar acı geliyordu ama şimdi iyi ki yaşanmış diyoruz daha da bağlandık birbirimize

1 Beğeni

Roman gibi bence hikayen ama sonunuz mutlu bittiyse birbirinizi gercekten cok sevmissiniz.

Arkadaşlarım da hep aynısını dedi :smiling_face_with_tear: mücadele ettik çok şükür çok seviyorum kocamı ya :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: ay aşka geldim şuan​:joy:

1 Beğeni