Severekmi evlendiniz gorucu usulu ile mi evlendiniz kizlar?

Ben mesela karamanliyim esim sivasli

Hollandada bulduk birbirimizi.

Cok sevdim halen cok seviyorum
Harika cocuklarim.

Rabbimden daha ne isteyeyim.
Binlerce sukur.

Ay bende ama kocis turkiyede ya

(Yarin donuyo InsaAllah yolunu gozluyorum oyle)

2 Beğeni

23 sene diyorsunuz emek var aşk var saygı sevgi var evliliği ayakta tutacak herşey var demek ki :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aynen ablacigim biz bir olma kafasindaydik hep.
Yani hep ben ben degil.
InsaAllah sizde oyle olursunuz ablacigim

Bizi sevince oluyor zaten ben dediğin anda büyüsü bozuluyor

1 Beğeni

Aynen ablacigim

1 Beğeni

Severek evlendik, hem de çocukluk aşkı bizimki. 12 13 yaşlarında başladı hikayemiz.

3 Beğeni

Bayiliyorum boyle sonu mutlu biten cocukluk hikayelerine omur boyu mutlu olursunuz InsaAllah cocugunuzu size bagislasin

1 Beğeni

Çok sağ olun bilmukabele​:smiling_face::hugs:. Ben de yılları deviren ailelere bayılıyorum. Çeyrek asır geçirmişsîniz beraber; ne çok anı, ne çok emek vardır şimdi o senelerinizde.

1 Beğeni

Severek evlendik 6 yıl birliktelik yaşadık 2.5 yıl nişanlı kaldık 4 ay sonra evliliğimizin 2 yılı dolacak bir kızımız var 9 aylık ve 27 haftalık da hamileyim oğlumuz olacak Allah nasip ederse evlenip şehirden köye geldik ve çokta mutluyum eşimi seviyorum ben razıyım ondan ALLAH,da razı olsun

1 Beğeni

Buram buram saadet kokuyor cümleleriniz. Şu üç günlük dünyada daha ne isterki insan​:yellow_heart:

1 Beğeni

Severek 35imde koca buldum​:joy::joy::joy:

2 Beğeni

Hersey gonlunuzce olsun zerrincigim.allah bagislasin evladinizi size buarada tebrik ederim hamileymissin yariyi gecmissin hadi bakalim hayirli dogumun olur InsaAllah.

1 Beğeni

Nasip kismet isi hic fark etmez mutlu olun o yeter

Ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlısıyla eşinize kavuşursunuz inşallah evlatlarınızı size bağışlasın :smiling_face::bouquet:

1 Beğeni

Egitimci anne herzamanki gibi cok guzel konusuyorsun.
Senin gramerine dikkat ediyorum gercekten
Cok duzgun herzaman mesleginde egitimcilik felan varmi
Yanlis anlamazsan sorumu
Bide ismin ne sakincasi yoksa paylasirmisin

InsaAllah zerrincigim

1 Beğeni

İnanılmaz zor mucadelee ede ede iki aile istemedi benim.ailem.kocami kocamı ikna ettik bu sefer onlar beni istemedi şuan Eylül’de iki yıl olcak çok düştük bu iki yılda düştük ve ikimiz kalktık çok kötü günler geçirdik bizi ayakta tutan sebebimiz oğlumuz ben çekirdek ailemle çok mutluyum gerisi boş

1 Beğeni

Oyle de olsun zerrincigim
Cocugun ve esinden baska hersey
Bos bos bos.
Gerisini kapinin disinda birak
Sana iyi gelmeyen insanlar uzak dursun.
Bak siz sevginize tutunmussunuz oyle devam
Eder omur InsaAllah.

Severek evlendim sevmenin hayat sürdürmiceni öğrendim :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Nasip kismet canim malesef.bazen curuk elma cikabiliyo arasinda .