Görücü usulü evlendik iki senelik evlyz
Daha yakından tanışalım öyleyse
10 yıldır öğretmenim, ismim Kübra
eğitime dair herşeyi çok severim. Okumak, dinlemek, öğrenmek ve birşeyler anlatmak benim hayatımın ayrılmaz parçaları. Kısa süre önce istifa ettim. Hem biraz daha sakin dingin bir yaşam arzu ettiğim için, hem çocuğuma istediğim alakayı gösterebilmek için.
Memnun oldugum kubracigim.belliydi zaten
Yazilarin bayagi duzgun tahmin ettim bak kesin bi egitimcilik durumun varmis gercekten.
En sevdigim meslek.
InsaAllah ileride cocugun buyuyunce devam edersin yine meslegine
Mutlulugunuz bol olsun canim sende tam bi prenses dogurmussun gercek cok guzel bi bebegin masallah allah bagislasin.
Tabiki hepsi cok guzel melek.
Severek evlendik
Görücü usulü tanıştık komsuyduk amcasiyla biz yeni tasinmistik vesile oldular başta aileme soylemisler ben o sıra çalışıyordum ailem kabul etmemiş banada soylememisler sonra bir yıl sonra tekrar ısrar edince aileler vesilesiyle karislastik başta cekimserdim sonra alıştık nişanlılık sürecinde birbirmizi sevdik yani severek evlendik bizde aslinda tanismak görücü usulü oldu ama ailelerimiz bize bıraktılar kararı 11 yıllık evliyim 32 yaşıma gircem Ekim’de
ama eşimle tanışarak evlenseydim belki de olmazdı anlasamadığımız çok konu var
Sizinde guzel bi hikayeniz olmus sonu mutlulukla biten hep boyle devam eder InsaAllah.
Hep birbirinizi sevmeye devam edin gizemcigim
Aynen yasemincigim InsaAllah cumlemiz.
Çok teşekkür ederim Allah hepimizi mutlu etsin ağzımızin tadı bozulmasın
Amin amin bol bol amin
Severek evlendik
üniversite 1. Sınıfta tanıştık, 7 yıl görüştükten sonra evlendik 4 yıldır evliyiz ve 8 aylık bir kızımız var artık ![]()
Profilindede gorunuyo zaten tam bi seker cift olmussunuz.hep boyle devam eder InsaAllah.
Guzel zamanlar gecirmissiniz beraber.
Amiin inşallah, teşekkür ederiz ![]()
Gorucu usulu evlendik. Aslinda ben hiç evlenmek istemiyordum . Ablam sevdigine kactigi icin babam cok uzuldu ve cok agir surecler yasadik .. o yuzden beni de uni. Yollamadi . Cok fazla istemeye gelen vardi. Herkes bir sey diyordu kizini dizinin dibinden ayirma uni. Yollama . Disari tekin degil vs cumleler kuruyolardi.
…
bEn babamla konustum. uni. Sinavina hazirlandim ..goturcem dedi parami yatirdim kendime yeni kiyafetler aldim . Sinav gunu heycanla kalktim ustumu basimi giydim . Baba hadi gidek dedim .
O ise ne okumasiymis . Okuyanlari da görüyoruz . Koluna bir zibidi takip geziyorlar…hic unutmadim bu sozu . Eller sinava giderken ben de tarlaya gitmistim ağlaya ağlaya ..
o gun den sonra evlenmeye karar verdim o evden kurtulmak icin. .çok fazla zengin insan geldi hepsini de ret etmistim ben red etikce daha cok baski kuruyolardi.. Esim de benim komsum olur o bni gorup begenmis .o kabul ederse olur demis ..ben de hic gormedim amaa istemiyirum dedim .. o zamanlar depresyondaydim. Ama onu girunce olsun dedim Allah dedirti bence .fakirdi nasil dugun yaptik bilmiyom .![]()
Girucu usulu ama severek evlensem bu kadar uzun surmezdi galiba . O beni seviyir bende onu seviyorum butun ilkleri esimde yasadigim icin ayri bir bağ var gibi ..
uzun oldu![]()
Habis bu gurupta sevdigim arkadaslardan biri de sensin hep mutlu ol InsaAllah seni okutmamislar icinde ukte kalmis inaniyorumki sen cocuklarini okutur.
Hep mutlu ol arkadasim yuzun hep gulsun.
Amin amin tsk ederim. .![]()
Buralarda sen yenisin galiba 2 haftadir goruyirum sizi.![]()
Tabi ki bebegim icin her seyi yaparim.
Evlendikten sonra esim sinava yolladi ama ben calismadim bu sefer de her sey icime ukte kaldigi gibi hevesim de kalmamis onu anladim .bende okumak istmedim ..
Simdi okumk icin buyuk caba gostermen gerekiyor benim kafa çok dolu o bilgiler kafama yerlesmiyor. ![]()
Ama kitap okumayi ve kagit kalem alip birseyler yazmayi pln yapmayi cok severim.
Bende mucize anneden geliyorum. Hic denk gelmedi.
gecen sene mart ayinda mucize anneyi indirdim orda baya bilgi kaptim .orasi buraya gore daha kalabalikti . Kasim ayinda da mucize bebegi indirdim . Buraya geldigimizde nerdeyse kimse yoktu
@Hüveydaa sor sen boz biraya giriyor sonra sarmayinca mucize anneye geri gidiyorduk![]()
![]()
anliycan bnde 7,5 aydir burdayim.
ayrica cok aktif olmadigin icin tanismamiszdir.
Bizde severek evlendik halen de duygularimiz devam ediyor bi kizimiz var onunla hayatimiz cok daha anlamli oldu hamdolsun her halimize
Omur boyu sursun insa Allah