Biz de severek evlendik
Annem babam da çok severek ve isteyerek evlendirdi diyebilirim hatta ![]()
Tanışalı 9 , evleneli 4 yıl oldu. ![]()
Herkesin mutluluğu daim olsun inşallah ![]()
Allah mesut bahtiyar etsin canim mutlulugunuz sonsuz olsun…
Aynen habisim ilk buraya geldigimizde alisamadik kikse yok burda halada az kisi var mucize anne daha kalabalikdi gerci alosdik artik ama
bende hic gormedim sizi 8 aydir burdayim @Eymenk
Bende severek hatta kaçarak evlendim
14 yillik evliyim 12. Yilimizda nikah tazeledik ayni adamla 2. Kez evlendim cok sukur ![]()
![]()
Ay kız durun bende anlatayım biraz uzun olacak ama
benim eşim PTT de çalışıyor kargo falan dağıtıyor eşimle aramda 7 yaş var
neyse önceden bana kargo falan getiriyordu ben köydeydim tabi o zaman küçüğüm birazda depresyon halim falan yüzüm hep sivilce dökerdi benim bi gün kargo getirdiğinde içinden demişki hele bu kızın çirkinliğine bunu kim alacak demiş ![]()
sonra araya pandemi falan girdi o zaman burda işte bazı ailelere para maske vs dağıtıyordular benim anneme de para çıkmış neyse getirdi tabi o zaman birbirimizi tanımıyoruz o benim adımı biliyor kargolardan ama ben onun bilmiyorum neyse anneme parayı verdi sonra babam annem ben ve eşim toplu resim çekilmişiz 2020 de ailecek resmimiz ta o zamandan var haberimiz yok![]()
sonra neyse yıllar geçti ben eczanede çalışmaya başladım ilçede yaşıyoruz zaten küçük yer herkes herkesi tanır eczaneye sürekli gelir giderdi ilaç için kargo için vs. Neyse bu benden hoşlanmaya başlamış ama söylememiş tabiki. Adını bilmiyodum o zaman yanımda çalışan diğer arkadaşa sordum adını dedi ay dedim ne güzel ismi var hemen rehberime adıyla kaydedeyim falan
her gelişinde bi abi diyodum bi bulut diyodum eşimin adı bulut. Buda şaşırmış tabi bi abi diyo bi bulut falan neyse, sonra çok samimi arkadaş olduk biz sürekli konuşuyorduk geceleri bile ama o beni seviyor bende asla o gözle bakamıyorum bir gece konuşurken bana dedi sana bişey söylicem ister he de ister yok dedi. Söyle dedim dediki böyle böyle senden hoşlanıyorum falan bende yok dedim tamam dedi kapattı
sonra aradan birkaç gün geçti yine konuşuyoruz tekrar teklif etti dedim düşüneceğim dedi doğum gününde yanıt ver dedim tamam gitmiş bana doğum günüm için oltu taşı set yaptırmış nasıl kandıracağını biliyor
getirdi verdi bende hemen oltaya düştüm tabi kabul ettim sevgili olduk
arası 1 hafta falan sürdü terk ettim ben bunu dedim yapamıyorum hani tipime göre değilsin falan dedim ayrıldım neyse Buda bir gurur yapmış bir hafta ne eczaneye geldi ne aradı ne sordu beni. Sonra arkadaşımla oturuyorum birgün dedim bulut beni niye aramıyor araması lazım alışmışım ya zoruma gidiyor şxşxşc dayanamadım ben aradım dedim benim bir kargom vardı gelmişmi acaba kargon falan yok dedi yüzüme kapattı ![]()
![]()
aradan birgün geçti dayanamadı aradı dedi sen beni o gün niye aradın falan ordan Burdan konuştuk tekrar sevgili olduk. Bana dediki ben ciddi düşünüyorum Aynur ilk kez böyle hissediyorum dedi Seninde rızan varsa ailemi yolluycam dedi ben sevgili olmak buluşmak istemiyorum senin adında çıkmasın benim adımda çıkmasın dedi. Bende dedim yollama benim yaşım küçük ailem vermez olmaz bu iş dedim dinlemedi beni gönderdi benimde gönlümde var tabi iki üç kez gitti geldiler ailemde sıcak baktı eşime de ailesini de çok sevdiler bana sordular bende olsun dedim şimdi de 2 yıllık evliyiz ve dünyalar güzeli 9 aylık bir kızımız var
her halimize şükür elbette anlaşamadığımız tartıştığımız konular oluyor ama bi şekilde toparlıyoruz. Rabbim herkesi yuvasında huzurlu mutlu etsin inşallah
bizim hikayemiz de böyle uzun oldu hakkınızı helal edin anlatmak istedim![]()
![]()
Eymen degildi ismim hava idi baska profilim vardi ondan karistirmisinizdir burdaydim 19 aydir burdayim ama baska ismim vardi dedigim gibi.
Simdi oglanin adiyla girdigim icin yeni zannetmis olabilirsiniz ama yeni degilim.
19. Aydir burdayim daha kurulmadan.
Ilk katilanlardanim.
Kizlarin cogu beni tanir hava abla diye.
Cansu nuran ezgi sefane afrikanin gelini emel
Onlar vardi eskiler.
Tmmm havva tanidik geldi bu isim .
biz genelde profile aşina oluryoruz adinizi degistirdiginiz an kabiluyor her sey![]()
Biz bir ara degistirdik profili fln bana cok yabanci gelince geri ayni profili yaptik![]()
Paylastigin icin tesekkurler aynur hikayeni
Ay ne kadar tatli bir tanisma olmus ..![]()
Büyüyünce kizina anlatacagin guzel bir hikkaye niz olmus ![]()
Severek ![]()
Paylasmak istermisin ask dolu hikayeni
Hatirladim sanki kendi boydan bi profil resmin vardi dimi tesettirlusun
Aynen dogru
En iyisi görücü usulu
Görücü usulu evlilik yaptim(Akraba evliliği ama hic birbirimizi görmemiştik)
4 senedir evliyim almanyada yasiyorum
1 oglum var 15 aylık