Sevgili Günlük

Bence böyle bi başlık şart.

Bebeişimizle ilgili ufak heyecan verici veya basit ufak şeyleri buraya yazabiliriz:)

Mesela biz artık ek gıdaya başladık :partying_face::partying_face::partying_face::partying_face:

3 Beğeni

Evet haklısın :hibiscus:o zmN bi tanesi de benden gelsin :smiling_face:bizde artik ust gazımızi çıkarmadan rahat uyuyoruz

1 Beğeni

Harika haber :blush::blush: işte bu tarz şeyleri de paylaşırsak mükemmel olur diye düşündüm daha nice güzel haberlere :blush::blush:

1 Beğeni

Biz de bugün sünnet için randevu aldık hayırlısıyla salı sünnet olacağız çok gerginiz :sweat_smile::grimacing::expressionless:

Ayy gözünüz aydın inşallah sorunsuz acısızca çabucak biter geçer

İnsalh :hibiscus::smiling_face::handshake:

Sağlıklı bir şekilde geçer inşallah bnjm oğlumun bi tane yumurtligi su topladığı için sünnete uygun deil dedi bir yasa kadar geçmesinin bekliyoruz geçer inşallah :palms_up_together::palms_up_together:

Teşekkürler amin inşallah

1 Beğeni

Amin sağolasın, size de geçmiş olsun tez zamanda geçer inşallah

1 Beğeni

Biz artik desteksiz yuruye biliyoruz şükür :palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Gözünüz aydın :partying_face::partying_face:

1 Beğeni

İlk defa kabak yedik bugün bence biraz şekerli geldi tadı sevdi :slight_smile:

Bilinçli mi bilmiyorum ben baba baba diye söyletmeye çalışırken. Sessizce tekrar edip sonra babaa dedi :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Artık desteksiz oturuyor :upside_down_face::upside_down_face::upside_down_face:

3 Beğeni

Bnimkide buvve buvve demeye başladı :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Yiaa maşallah zaman nasl da geçiyor :cherry_blossom::face_holding_back_tears:

Benimkide bi hafta sonra 4 ayluk olck çikolata taddirdim baya sevd​:see_no_evil::cherry_blossom:

Artık anneyi kolayca delirte biliyoruz :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Valla ya nasıl geçicek diyoruz ama ne ara bu seviyelere geldik anlamıyorum :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Çikolata sevmeyen zaten :grin:

1 Beğeni