Sevgili Günlük

Yaa maşallah ben anneee diyorum o baba diyo

Kız anne dedirtiyoruz demiyorum DeLirtiyor diyorum :rofl:
Yoksa Bizimkide baba diyoda anne demiyor

Ay yanlış okumuşum yorgunluktan hahah demek ki daha beklicez :grin:

1 Beğeni

Bizimkide desteksiz 2-3 dakika durabiliyor oyuncağı ileri gittiğinde eğilip almaya çalışıyor sonra pat düşüyor 2-3 haftaya tam oturabilir bence​:face_with_hand_over_mouth: birde artık 2 dişimiz var :heart_eyes:

Yaaa hayırlı olsun maşallah dişeri çıktı mı :heart_eyes::heart_eyes: biz de ses yok hala. Ayy ne tatlıdır şimdi

Teşekkür ederiz 10 gün önce ilk dişi çıktı 4 gün sonrada ikincisi geldi hemen evet çok tatlı ama emzirirken vicdansız olabiliyor :smiling_face::smiling_face:

Sevgili kızım:
7 gün sonra müthiş Bir şekilde kaka yaptın beni çok mutlu ettim canım kızım :joy::joy:

2 Beğeni

:rofl::rofl::rofl::rofl:bende yanlış okumuşum :rofl::rofl::rofl::rofl:

:rofl::rofl: sen tek deil bnde yanlış okumuşum

Erken gelmiş ama dimi maşallah 5,5 aylıktı galiba

Hahaha artık beyin otomatik tamamlıyo yorgunluktan :grin:

1 Beğeni

5 ay 20 günlük şuan. 5 ay 7 günlüktü ilk çıktığında. Genetik bence benim çocuklarım erken çıkarıyor ilk kızım tam 5 aylıktı ikinci kızım 3.5 aylıktı çıkardıklarında.

Maşallah ya uğraştırmamışlar ne güzel

1 Beğeni

Yani aslında iyi birşeymi bilmiyorum geç çıkan diş daha sağlam olur diyorlar. İkinci kızıma 4 yaşından beri sürekli dolgu kanal yapılıyor diş sorunumuz hiç bitmiyor belki erken çıktığı için.

Ya ben de duydum öyle bişey ama ne kadar doğru bilemedim inşallah sağlıklı olur da uğraşmaz

1 Beğeni

İnşallah :pray:

Hahaha​:joy::joy:

Sevgili günlük bu sabah bir gaz çıkarma sesine uyandım :grin::grin:

:rofl::rofl::rofl::rofl:yaşasın