Sevgili Günlük

Sevgili günlük artik mustafam ayaklarıni yakalayıp ağzına götürüyor :face_holding_back_tears:

Sorma önceden alarm sesine kalkardık şimdi gaz sesiyle uyanıyoruz :grin::grin:(tabi sonra yerim diyip öpücüklere boğdum)

1 Beğeni

Ay maşallah kaç aylık benimki de ilk bunu yaptığında her dk fotoğrafını çekiyodum

:smiling_face_with_tear::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:guzel duygu

4 aylk​:blush: :hibiscus::face_holding_back_tears::blush::hibiscus::blush::face_holding_back_tears:

Sevgili Günlük,
Bugün bebeğimle gözlerimizin içine bakarak ağız dolusu gülümsedik​:smiley: Oğlum bugün minnak parmaklarını yanağımın, gözlerimin, burnumun üzerinde gezdirdi. :heart:

1 Beğeni

Ay maşallah :nazar_amulet:

1 Beğeni

Benim oğlum da yeni 3 aylık oldu deli gibi elini ısırmak istiyor salya tükürük deseniz sürekli akıyor diş çıkarma alameti mi acaba bunlar

1 Beğeni

Belli olmuyor canım bizim 2 aylıkken elini emmeye başladı 5. Ayda çıktı dişi.

Benim aceleci kızım tutunarak ayağa kalktı :nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet:

1 Beğeni

Sevgili günlük oğlum diş kasiyici ağzına götürüp gıcırtılı ses çıkardi 4ay 2 günlük :face_holding_back_tears:dişlerin mi çıkıyor acaba

1 Beğeni

Bugun bebegim 4 ay 8 günlük. Artik beni tanıyor. Gözümün icine bakıyor, beni takip ediyor. Bakışıp yuzume gülüyor.

1 Beğeni

Sevgili günlük bi bebeğin en zor döne yenidoğan dönemi ya da uykusuz geceler değil, hasta oluşuymuş :frowning: