Sevgili Günlük

Sevgili günlük artik mustafam ayaklarıni yakalayıp ağzına götürüyor :face_holding_back_tears:

Sorma önceden alarm sesine kalkardık şimdi gaz sesiyle uyanıyoruz :grin::grin:(tabi sonra yerim diyip öpücüklere boğdum)

1 Beğeni

Ay maşallah kaç aylık benimki de ilk bunu yaptığında her dk fotoğrafını çekiyodum

:smiling_face_with_tear::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:guzel duygu

4 aylk​:blush: :hibiscus::face_holding_back_tears::blush::hibiscus::blush::face_holding_back_tears:

Sevgili Günlük,
Bugün bebeğimle gözlerimizin içine bakarak ağız dolusu gülümsedik​:smiley: Oğlum bugün minnak parmaklarını yanağımın, gözlerimin, burnumun üzerinde gezdirdi. :heart:

1 Beğeni

Ay maşallah :nazar_amulet:

1 Beğeni

Benim oğlum da yeni 3 aylık oldu deli gibi elini ısırmak istiyor salya tükürük deseniz sürekli akıyor diş çıkarma alameti mi acaba bunlar

1 Beğeni

Belli olmuyor canım bizim 2 aylıkken elini emmeye başladı 5. Ayda çıktı dişi.

Benim aceleci kızım tutunarak ayağa kalktı :nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet:

2 Beğeni

Sevgili günlük oğlum diş kasiyici ağzına götürüp gıcırtılı ses çıkardi 4ay 2 günlük :face_holding_back_tears:dişlerin mi çıkıyor acaba

1 Beğeni

Bugun bebegim 4 ay 8 günlük. Artik beni tanıyor. Gözümün icine bakıyor, beni takip ediyor. Bakışıp yuzume gülüyor.

2 Beğeni

Sevgili günlük bi bebeğin en zor döne yenidoğan dönemi ya da uykusuz geceler değil, hasta oluşuymuş :frowning:

1 Beğeni

Kızıma babası bugün sesini yükseltti resmen gözüm döndü çocuğu alıp odaya gittim bağırma benim çocuğuma bidaha diye :grimacing::grimacing::grimacing:

1 Beğeni

@1kubra ayyy hepimiz böyleyiz :face_with_hand_over_mouth::joy: biz kızıp bağırınca birşey yok ama babaları aksi yönde tek kelime etse olay çıkıyor :joy::joy::joy:

Aslında doğru değil demokratik aile olabilmek için eşlerin birbirini desteklemesi lazım çocuk hatasını anlaması için. Bu davranış ilerde babayı onemsemez her istediğini anneye yaptırmaya çalışır ve meslek hayatını dahi etkiler. Eğitimde öyle gördüm

Oğlum babasına kahkaha attı bu beni çok mutlu etti büyüdüğünü hissedebiliyorum :heart_eyes:

1 Beğeni

Bu biz(bütün analar) çocuğuma sadece ben kızabilirim sen kim oluyorsun :joy:

1 Beğeni

Aynen böyle severek evlendiğim adamı boğazlayasım geldi. Cidden annelik acayipmiş ya :grin::grimacing::grimacing: