Kocaman yatak odasını kızıma hazırlardık bizim odamız sadece yatağın sığdığı minik odada şimdi o minik odada kızımla uyuyoruz eşim de kızımın odasında yerde ![]()
Sonunda kızım senin adın ne diyince adını söylüyo
![]()
![]()
![]()
Benm kizimda allah allah diyip cık cık yapiyor geliyor bana sariliyo kokluyo
Kızımı okula bıraktım 3.cü gündü bugün yine ağladı içim parçalandı :(((((( sabah ne güzel uyandığında annee anneeee diye sesleniyodu
Bebeğime bugün yürüme arkadaşı gibi tekerlekli oyuncak aldık süremiyorum diye ağlıyor gözlerinden nasıl yaş dökülüyor Allah’ım Allah’ım ![]()
Sürmeye başlayınca durduramazsınız artık sağa sola oat küt çarptırıp gülmeyi çok seviyorlar:)
Kaldırdık oyuncağı biraz daha yürümeyi kavraması lazım yoksa göz yaşı durmadı ![]()
![]()
Karşıma çıktı başlık ![]()
Oğlum ağzını mühürlemis hiçbir şey yediremiyorum bugün de ![]()
Oğlum bugün beni ilk defa öptü
tatlı nefesini yüzümde hissederken minik dudaklarını yanağıma dokunduruşu ve ardarda gelen iki öpücük sesi, sonrasında yüzüme bakıp iki dişiyle gülümsemesi tarifsiz güzeldi ![]()
Kizim daha kucucukdu 1.5 yaşa yanastik eline oyuncaklari alip alooo diyor gelip bana sarilip öpuyor zaman cok cabuk geciyor ![]()
![]()
benm kizda 16 aylik ayni benmkide oyle sandalyeleri dewirip ustune cikiyo kanepedeki yastiklari dagitsin tek ona raziyim ama yok takti kafayi sandalyelere hic oturmaz kipir kipr birlikde gidelim bacim bakirkoye gelmk isteyen olursa eslik etsin bize
Kilosu vs iyiyse zorlamayın yoksa daha inada biniyo iş
Kizim yaramazlik yaoinca kiziyorm ama bu sefer de dönup cok uzuluyorum aglamaya basliyorum cok simariyor diye cok kiziyoruz akli ermiyo daha biliyorum ama simardigi zmn kiziyorz donup bu sefer cok uzuluyorm
Anne diyor ![]()
Gece bebem hiç uyumadı. Kucağıma alsam ağlıyor , sarılsam ağlıyor , altını degissem ağlıyor hiç tadımız yok
Ama baba da hemen susuyor