Doğumgününüz kutlu olsun inş bi ömür evladınızla ![]()
Anne diyor mu peki ![]()
![]()
Kızım miyavlamayı öğrendi sürekli miyav diye geziyo evin içinde ![]()
![]()
Kendisini kedimi sanıyor acaba kedilerden
onlar gibi ywmek ywmek istiyor mu ![]()
5 buçuk aylıktı ilk anne dedi ![]()
hatta şimdi ben onu hep annem diye sevdiğim için oda annem diye sesleniyor bana ![]()
Teşekkür ederim ![]()
Amin inşallah teşekkür ederim ![]()
İlk ek gıdaya başladığında onlar gibi kafasını sokup yemeye çalışıypdu tabağa ![]()
şuan mesela kedilerin koltuğu tırmaladığını görsün o da tırmalıyor mamalarına salça aoluyor. Kedi sanma ihtimali yüksek ya da bu ara aşırı taklit ediyo ondan ![]()
Yaaa gerçekten mi :((((( ne güzel maşallah darısı bize ya
Der der merak etme
bı anda dilleniyorlar en kısa zamanda olur inşallah ![]()
Alparslan 10 ay 17 günlük oldu 6 gündür ellerini bırakıp ayakta duruyor dün ilk defa bir adım attı ![]()
Ayyy senin bu da erkenci o zaman maşallaaah ![]()
![]()
Evet ben ağır bu çocuk diyordum ama değilmiş
gerçi senin kız kadar değil nasıl seninki koşmayada başlamıştır artık ![]()
Aynen sadece acele etmiyomuş çocuk haklı acelesi ne ama yine de maşallah erkenden demek ki biraz aileye benziyor bu şeyler.
Hem de nasıl koşmuyo ama o kadar hızlı yürüyoki![]()
![]()
ama çok yorucuymuş sürekli peşindeyim
Maşallah kuzuya sağlıklı olsunda bu yorgunluklarda geçici. Bizimki yürümüyor ama çok yoruyor odanın kapısını hep kapalı tutuyorum gidip getirmekten usandım artık. Bizim uyku olayı sıkıntı şimdi çok hareketli yatıyor. Yatağımın yanında oyun parkı var ama gece boyu 2-3 kez kalktığı oluyor emmek için bende yanımdayken uyuyakalırım yataktan düşer diye korkuyorum. Uzun süredir yer yatağında yatıyoruz. Siz nasıl yapıyorsunuz bu gece uyku işini.
Ya aynen biz de öyle bazayı attık taşınırken direkt yatağı yere koyduk sorun olmasın diye… bizim uykular berbatlaştı o kadar çok uyanıyoki artık tükendim üstüne sürekli emmek istiyo diş çıkarıyo patladı ama hala aynı uykular
Yaa sizdede aynı demek durum akılları yetene kadar böyle olacak galiba
Maaşesef ![]()
Bizde5.5 aylik olduk yogurt pure filan yemeye basladik ufaktan ek gidaya basladik bakalim
Oğlum 7 ay 19 günlük bir haftadır oturduğu yerden arkasındaki yastiklardan kolunu uzatarak ters dönüyor bişe olacak diye korkuyorum ama seslenmiyorum. Buda bir gelişim süreci diye düşünüyorum.