Sevmediginiz insan tipi

benden sana gelsin :grin: kendım kopardım aklıma sen geldin resim atayım dedim

3 Beğeni

Ama bu çok güzel

1 Beğeni

Ben Direk insan sevmıyorum

2 Beğeni

Hahahahah flower allah iyiligini kiz hic gulecegim yoktu gece gece

1 Beğeni

Ahahahahah yakın zamanda yaşanmışlık sezdim​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Ay bildiğin galatasaray çiçeği bu​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

3 Beğeni

En sevdigim

1 Beğeni

Ay yok öyle de istemem​:grinning_face::grinning_face::grinning_face:sırayla konuşalım önce sen sonra hep ben :grinning_face::grinning_face::grinning_face:

1 Beğeni

Ketum insan sevmem. Diyeceğini eveleyip geveleyen yalan söyleyen ve özellikle bünyeye negatif basan insan sevmem bir şeyi yapmadan o öyle olmadıkları hiç sevmem

2 Beğeni

Kendini çok öven yerli yersiz konuşan dobralık adı altnda patavatsız olan ve söylediği yalanı unutup başka bir yalan daha uyduran insanlara tepeden bakan kibirli insanları hiç sevmem Allah muhafaza ne biz öyle olalım ne böylelerini Allah çıkarmasın karşsmıza

2 Beğeni

Ee yalan mi canim , insan saniyoruz sonra karsimiza seytan cikiyor

2 Beğeni

Ay ne bilim durdum durdum aklima heldi :rofl:

2 Beğeni

Vallaha bacim

Herkesin yazdıklarını aslında düşündüm fazlasıyla icsellestirdim ozelestirimi de yaptım ve şu sonuca vardım, ne çok sevilmeyen insan tipi varmış, çok var o saydiklarinizdan ,toparlayacak olursam ben de merhametsiz insan sevmiyorum … Insani insan yapan merhametin olmadığı yerde nefes alamam ben

4 Beğeni
  1. Bişey bilmediği halde herşeyi en iyi kendi biliyor sanan
  2. Kendi b.k bile alsa onun aldığı en iyi en güzel en pahalı , biz en iyisini alsakta bizimkine dudak büken
  3. Basit olaylara aşırı abartılı ses tonu ve mimiklerle tepki veren olumlu ve ya olumsuz farketmez
  4. Yaptığı ibadeti sanki bize yapıyor gibi kendini sırf bu yüzden bizden üstün gören
  5. Sosyal medyada sürekli dini içerikli hikayeler paylaşan ama kendisi gerçek hayatta tam tersi davranan
  6. Sonradan görme olup üç kuruşluk parası ve zevkiyle ne oldum delisi olan, olmadığı biri gibi davranan
  7. Hayatına yeni giren şeyleri sanki onla büyümüş gibi ayy onsuz yapamam diyenler ıyyyy
  8. Toplu organizasyonlarda ortamlarda yemek zamanı en başa kurulan iş zamanı ortadan kaybolan insani eşek yerine koyan kendini akıllı sanan
  9. Benim uzman olduğum bir konuda kendisi daha yeni bişeyler öğrenmeye başlamışken bana bu konuda akıl vermeye çalışan
  10. Emrivaki bir şekilde evime gelen veya beni bir plana dahil eden
  11. Benim beğendiğim bir şeyi benden önce gidip kendine alan ve ya benim aldığım şeyin hemen aynısını alan
  12. Ödünç kıyafet isteyen
  13. İnsanların kusur veya hatalarını sanki iyi niyetle söyler gibi ayağına patavatsızlık eden
  14. Kendi işine yarar şeyleri asla paylaşmayıp sır gibi saklayan ama bizim işimize yarayacak şeyi ağzımdan kaçtı ayağına asla sır tutmayan
  15. Küfürlü konuşan ve yalan söylemekten hiç çekinmeyen
  16. Verdiği sözü tutmayan ve ya hep erteleyen oyalayan
  17. Kendisine bişeyler hediye edilmesini sürekli talep eden ama kendisi kimseye asla hediye falan almayan böyle uzak gider çok daha var :joy:
5 Beğeni

Karşısındaki kişinin haberi bile yokken kendi kafasında kurduğu planlara uyulmadığında kırılan ve o kırgınlığı asla ama asla geçmeyen, kin tutan kişiler.

Empati kurmayı bilmeyen, yargısız infaz yapan kişiler.

1 Beğeni

Devamını bekliyorumm​:joy::joy::joy:listen çok güzel

2 Beğeni

Tamm ne dersen o :rofl:

Oldu malesef öyle bir zaman :rofl: :rofl:

1 Beğeni

Evet biz cok beğendik RABBIM ın yaratığı hersey cok güzel SuphanAllah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni