Sevmediginiz insan tipi

Aaaa kaynanam​:rofl:

1 Beğeni

Değer verilen bir insanında bizi dalgaya alır gibi umursamamasıda bir + biz değer verdiysek senin için endişelendiysek demekki seni seviyoruz ama o bizi dalgaya alıp hiç açıklama yapmıyosa biz napalım böyle insan tipleri de varr​:woman_shrugging: @Kuti dimi

5 Beğeni

Tisssssss :snake::grinning_face:

Kim kız o söylesene merak ettim .

Offf bu çok merak hiç iyi birsey değıl​:joy::joy::joy::hear_no_evil_monkey:

2 Beğeni

Elhamdülillah​:purple_heart:

Evet öyleleri de var . Bir zamanlar altını çizdiklerimin şimdi üstünü çizdim diye kamyon arkası söz eklemek istiyorum :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

4 Beğeni

Kendi doğrusunu karşıdakine dayatmaya çalışan

Kendini beğenmiş , kendini sürekli oven

Adi , şerefsiz yalancı, ahlaksız , fırıldak ,Allah korkusuz insanlarsan neeeefreet ederimm

3 Beğeni

Hayatımda böyle biri var direk onun özelliklerini yazdım :joy:

Elçin gaza bastı :grin:

2 Beğeni

İkinci satırdan sonrasında küfür ediyorsun sandım​:joy::joy::joy::joy:

2 Beğeni

Hhahhaha o kişi kendini biliyor cnm okumuştur​:joy:

1 Beğeni

Aynen öyleeeee​:heart_eyes::clap:

1 Beğeni

Hahahha acaba kım, ozel konuşma olsaydı keşke şimdi daha da merak ettim​:joy::joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Benimdir merakın gitsin die kendimi feda edıyorum :rofl: :rofl:

3 Beğeni

Herşeye fikri olan insan… empati kurmayan insan… sürekli eleştiren insan… hiç susmayan insan…kıskanç insan… merhametsiz insan… Ağzı bozuk küfürbaz insan…sorumluluk almayan insan…. yapmacık insan… daha vardır tabiisi de aklıma gelenler

Haha :rofl: boşver senin samimi oldugun biri değil zaten

1 Beğeni

Şakası bile no​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Hajhahajaj valla yıne gitmedi :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Ulan sinem eşeğin aklına karpuz kabuğu soktun​:joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Sgsahahaa şimdi okudumda o sırada kime sinirlendiysem artık depar atmisim :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni