Sezeryan da atılan dikişler ile ilgili

Maşallah iyi cesaret ben bebeğin sesini duyana kadar gözümü kapatmıştım doğum esnasında

Farklı bir deneyimdi her anımı gördüm net :rofl::rofl:

Zamanda geciyo merak etme ilk sezeryanimi 10 sene oldum dikisliydi hemen degil ama yillar gecdikce o cozgi yok gibi incecik kaliyo rengi duzeliyo sislik katmanda kalmiyo. 2. Yi 6 ay once oldum bundan hic umudum yok hem iz hem hem sislik katman gibi duran kalacak gibi anlamadim

Ben keserlerken hiç hissetmedim ama sonrada migdeme karnıma doğru bı agri zor dayandım aşırı derece o tepemdeki aynayada korkudan aklıma gelmedi bakmak çok ağrım oldu benim hatta doktora dedim oda çok az kaldı diyerek teselli etti hemen bitti Allah’tan kısa sürdü 20 dakka ancak belki zayıf olduğum için heralde doktorla arasında konsurken duydum hasta zayıf şöyle böyle biseyler diyorlardi

Agrin niye olurki agri olmamasi lazim ilk dogumda keserjen bende hissettim korkdum bagirdim korkma aci olmaz his olur dediker tek korkdum bundada keserken hissetmekdi sukur olmadi ama bende cok korkarak girdim inanki bide surekli altindaki masa sallaniyodu seninde oldumu oyle. Ben ameliyattan cikdim bekleme yerine geldim Allahim karnim yaniyo cayir cayir hemsireye dedim daha yeni cikdim niye hemen boyle oldu diye dosyama bakdi sigara kullandigin icin cabuk gecdi uyusuklugun dedi

1 Beğeni

Biomiyorum ki ben sigarada kullanmıyorum ama acayip karnım migdeme doğru ağrısı

Anlamadimki bacim yanlis biseymi yaptilar acaba

1 Beğeni

Yani kramp tarzi agrilar

Benim de aklımda şey geldi siz anlatınca :grin: sezaryene giderken sanıyordum ki mahremiyetim ne güzel korunacak, karnımdan çıkacak bebek​:joy:masaya yattıktan sonra üstümü bir açtılar sadece göğüslerim kapalı :rofl: tepemde personeller hep erkek aman Allahım o şokla geri kalan her şeyi unuttum​:joy::joy:

1 Beğeni

Ah ahh sorma cok fena oluyo normal dogumda bukadar ciplak kalmiyoz bide beni doguma almadan alttan muayene ettiker zaten sezeryan olacam erkek doktor bakdi bide. Saglikcilarda hep erkekdi 2 kadin vardi :joy:

Bu seferki dikişli mi oldu lazerlemi

Aaaaaa çiplakmiydikkkk ben yatınca orttuler sandım göbeğim açık sandimmmmmm :joy::joy::joy::joy:

Kızlar kesmeyi dikmeyi geçtim benim en çok acı çektiğim belden iğne ve artık korkulu rüyam olan sonda offf o acı varya şuan bile gözüm yaşardı :sob:

İkiside dikisli oldu benim ve hic guzel kesmemis onceki dikis yerinden kesmemis sanki yamuk yumuk gibi duruyo. Kiz ciplak oluyoz bacaklara karnimiz bide benim sondayi uyusturdukdan sonra takdikar ahh o tepe lambasinin altinda :joy:

1 Beğeni

İlki acil oldu benim o yuzden belden pek anlamadim dogurmak uzereydim masada ikiniyodum. Bu seferkinde baya ugrasdi bikerede yapamadi ister istemez kasiliyon amann

Ay bana canlı canlı taktılar çıkarırken de bi oğlan geldi hortumdan asılıverdi aaah içim gittiii

Acaba kasinimi kesdilerki

1 Beğeni

:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: gittigim yerdede canli canli takiliyomus bana niye oyle yapmadilar bilmiyom cikarirken acimadi da zaten benim cok agrim acilmam vardi bide hemoroid agrim vardi dogumdan sonra kicimin agrisina karnimin agrisini bilemedim cok kotuydum

Ayy kötüymüş valla peki siz doğumdan saatler sonra çok şiddetli adet ağrısı gibi bişey çektiniz mi ben baya yarıldım ağrı kesici iğnelerle durdum annem ona hurç mu burc ağrısı mi ne diyor anne de bebek de cekermis öyle diyorlarmış bizim burlarda benim agrim geçmişti bebeğim bağırdı bu sefer akşamına

1 Beğeni

Ayyy bnm de en çok iğrendiğim canımı yakan sondaydı benm ki genel anestezi oldu belden aşağısına cesaret edemedim ama ikinci çocuğu düşünürken bile sonda aklıma gelince vazgeçiyorum :smirking_face:

2 Beğeni