Senin kini sondayı uyuşturmadan önce mi taktılar
Bilmiyorum ki dayanamadım çok agridi heralde stajyer doktor yapıyor bı taneside yönlendirme yapıyor şöyle bpyle yap diye
Benimd oyle yamuk kesilmiş alttan muayne bende istemedim yapacaz dediler iki defa yapildi saçmalık halbuki sezaryan olacaz zaten
Evet iğne yapıyorlar mis rahim kasilsin diye kanama içi. İçerisi temizlensin diye
Evet aksamina agrim cok oldu ne yatabildim ne kalka.bildim halbuki ilk agri zor olur ama sonradan cok oldu
Batikon sürerken komple açıyorlar, sonra bacakları alt bölgeyi örtüp devam ediyorlar
Ben açtıklarını gördüm, batikon sürmeye başladılar sonra yanımdaki adam poponu kenara çek dedi. Ben de o halde kımıldayıp kenara çekmeye çalıştım adam bir de demesin mi “arkadaşa dedim hanımefendi size değil” diye
rezillik
o ameliyathane ortamı acayip birşeydi
Ya o sonda takılırken ki abuk subuk pozisyonun verdiği psikolojik rahatsızlıktan dolayı acısını hissetmedim bile ben bir de sondayı takmaya gelene kadar takılacağını bilmiyordum bile
Afedersiniz ama çok güldüm ne çektik be ben sezeryan dan sonra alttan muayene için geldiler bikaç defa bağıruyodum bana kimse dokunmasın diye doktor da tamm tamm sakin ol diyor gelene gidene şu sondayı çıkarın diyordum yeter yoruldum yatmaktan diyordum yürümek istiyorum fln diyordum tabi yürümenin bu kadar işkence dolu olduğunu bilmiyordum
Ayy sonda en berbatı peki sondayı çıkardktan sonra afedersiniz küçük abdestnisi alırken siz de çok zorlandnz mı bnde sürekli bi tuvalet ihtiyacı varmış gibi ama her gittiğmde de acısı ölüm gibi bir şey di sanki yaa
Ay hic gulecegim yokdu ortam kalabalik olunca bide nerden bilecen sana demedigini hahahaha. Bacaklara batikon surduklerini hissettim ben bide ekran vardi yansimami ordan gordum
Haberin olmadan takildigi iyi olmus işte ben iki dogumdada uyusunca takmislar gormedim bile ilkince acil sezeryane alindim diye uysuunca takildi ikincide niye uyusunca takdilar bilmiuom
Hafif sızı gibi his olmuştu ama çok acı vermedi bana. Bir de benim acı eşiğim yüksek onunla da alakalı olabilir. Sezaryenden çıktıktan sonra sondanın takılı olduğunun farkında bile değildim. Yürütmek için geliyorlar ya hani 6 saat sonra o zaman ayağa kalkınca farkettim sondanın hâlâ takılı olduğunu
Keşke ben de görmeyeydim takmaya çalışan görevli kafayı eğmiş orada uğraşırken
aman kadin olmak nedakr kotu ya
Evet kadın olmak çok zor. Ben hamilelik ve doğum sürecinde en çok çatı muayenesinden korkuyordum. Ağrı acıdan değil, o mahremiyetin bozulma hissiyatı beni geriyordu. Şanslıyım ki hiç çatı muayenesi olmadan 39+6da doğum yaptım. Bu yanıma kâr kaldı
Ay ne guzel benim sancim oluyodu doguma kadar her acile gittigimde alttan muayene ettiler doguracagim gun bile
Bende aynı sonda korkutuyor evet uyusturmadan taktilar çok kötüydü