Sizde var mi boyle takintı🙉

Büyüdükçe daha zorlaşıyor canım, ama benim büyük kızım hiç böyle değildi küçük beni çok zorluyor :face_with_peeking_eye: neyse canları sağolsun ne yapalım Allah bize güç kuvvet versin :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Herzaman bu yasta kalacak dgiller buyuduklerindede bu halleriniz ozleriz buyudukce otururlar bnm kizda cok harketli ama coxuk iste

1 Beğeni

Ay burda en merak ettiğim aklımda kalan Gülcan hiç haber yok malasef

1 Beğeni

Amin teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Kaç aylık küçük? Ya anlamadım ilk çocuk hep sakin olur derler ama ben de öyle olmadı dışarı çıkıyoruz bebek arabasına bile binmiyor hala ki doğduğundan beri binmedi aşırı hareketli

Evet vala bende onu merak edıyorum hep

Malaesef aylardan beri haber yok Rabbim yanında olsun

1 Beğeni

Küçük 9 aylık ve asla yerinde durmuyor evde her an tetikteyim yani ne bulursa ağzında küçük olan herşeyi yok ettim ama ne yapıp edip buluyor büyük kızımın okul eşyalarından tokalarindan falan . Emekliyor koltuğa tutunup kalkıyor şimdi 2 gündür koltuğa çıkmayı öğrendi çıkıyor inmeyi bilmiyor atıyor kendini :woman_facepalming:t2: değişiyor sanırım benim arkadaşımın de ilk çocuğu çok hareketli yaramazdi ikinci çok sakin uysal . Belki sende de öyle olur ikinciye inşallah :blush:.

Ayy tam olarak benim kızım da böyleydi :grin: ama güzel tarafı asla yardıma ihtiyacları yok herşeyi kendileri yapıyorlar.

Mart doğumlu o da kızım gibi

1 Beğeni

Kesinlikle öyle olur kimseye ihtiyaç duymaz :joy: aynı burçlar o zaman belki ondandır bu enerji , aktiflik :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Konu çıktı karşıma

Habis sen yoksun nerelerdesin , merak ettim su an seni . Umarım iyisin ve keyfin yerindedir​:heart: