Sizde var mi boyle takintı🙉

Evt ya o da gorukmuyor nerde acaba.

2 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: arada hala mucize anneye girer bakarım okurum :smiling_face_with_three_hearts:taze anne adayları var, aynı yollardan geçtiğimiz :joy:

1 Beğeni

Bılmıyorum kı İNŞALLAH gelır gorur bende senın bu postu arıyordum bulmuşken onuda anayım dedım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hahahahhaha nıye arıyordun ki merak merak geldi yıne bana takıldı :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Ee @AyseDuru yu bulmak sormak için :grin:

2 Beğeni

He​:joy:gelır her halde.

1 Beğeni

Hi bide @1kubra vardı onuda goremıyorum :pensive_face:

1 Beğeni

O arada bir gırıyor galıba

Ben fark etmedim hiç bu ıkısı neredeyse gelsınler :rofl:

2 Beğeni

Saol cnm bnm bende ewet merk ediyorum sizleri girmediklerinde fark ediyorum

1 Beğeni

Ay kızlar teşekkür ederim beni merak etmişsiniz mutlu oldum :smiling_face_with_three_hearts: @Öd2121 @514habis_r iyiyim şükür, uzun zamandır gelmiyorum buralara bazen uğruyorum bakınıp çıkıyorum. Büyük kızım 3. Sınıfa gidiyor küçükte 9 aylık baya hareketlendi valla çok yoğun geçiyor günler yattığık yeri beğeniyorum :woman_facepalming:t2::joy:

2 Beğeni

Bızde cok yogunuz anne ol k koly degıl.

Ben alıştım ya buraya bır gun bakmasam olmaz özlüyorum sonra

Biri daha vardi da adini tam hatirlayamiyorum onu sorcm nerde diye bide isimleri fotolari degistiriyolar bilemiyoruz :grin:

1 Beğeni

Aynen anne olmak zor canım.

1 Beğeni

Evet burda cok kişi tanıdım ben ilk mucize annedeydim 3sene oldu toplam.

@EZGIXY eski tanıdığım annelerden bi anda gitti yok simdi.

Eskilerden bi ben kaldım

1 Beğeni

Hahahaa nasıl biri acaba. Bende cok sevmem foto değiştirmeyi . Isınamıyorum sonra :joy:

Sevindim geldiğine vala oyle yogun gecıyır ama burasıda bıraz ıyı gelıyor ınan :grinning_face: gel gelbarqda özletme kendını

2 Beğeni

@514habis_r @Öd2121

Ya kızlar aynen arada girebiliyorum artık :frowning: ben büyüdükçe zorlaşacağını tahmin etmemiştim elime tek alacak vaktim hiçbişey kalmadı :frowning:

4 Beğeni

ALLAH kolaylık versın İNŞALLAH :palms_up_together: senı de gormek guzel :rose:

1 Beğeni

Tamam canım :smiling_face_with_three_hearts: aynen burayı bende seviyorum. Neyse her gün bı göz atarım :joy:

1 Beğeni