Hanımlar merhaba
Spiral takip memnun olmayan ya da hamile kalan var mı aramızda?
Hanımlar merhaba
Spiral takip memnun olmayan ya da hamile kalan var mı aramızda?
Bnm çevremde çok var sprial ile hamile kalan ama on yıldır takmış hâlâ hamile olmayan da var ben çok bilmiyorum açıkçası geçen biri konu açmıştı ya vajinismus ile ilgili ben dirket çekiyom kasılıyom spiral deyince bile insanlar nasıl cesaret ediyo anlamıyom valla
Yaa inşallah kolay geçer, taktıktan sonra ne yaptılar nasıl oldu anlatır mısın burada
Adetliyken takılması gerekiyormuş sanırım 2.kere adetim gecti sürekli sonraki aya erteliyorum bir yandan da korkuyorum hamilelikten. Bunarada ben çevremden hiç duymadım spiral takip hamile kalan. Siz yakin çevrenizden mi duydunuz
Benim arkadaşımda taktirmisti kırılmış ve hamile kalmiş ondan sonra baglatti baglatmasina rağmen dikksler açılmış ve yine hamile kalmiş 4cuden sonra yine baglatti baglatmama rağmen korunuyoruz artık gözüm korkuyo dedi
@Yasemin1 arkadasimiz 3. Ye spiralle hamile kalmiş postu gorunce yazar oda zaten bende spiral kullaniyorum onceden spiralle hamile kalsamda bisi olmaz diyodum ama rabbim isteyenlere versin iki kizim var yaş geciyo vucut saglam degil valla bende korkuyorum acikcasi
Zor bi işlem degilki canim inan iki kere takdirdim eger kendini kasarsan az aci oluyo ama kasmazsan oldu bitti inanki
Aynen cnm
Valla ben daha çatala çıkmadan kasılmaya başliyorum o yüzden hiç benlik değil yaptırabline helal olsun
Arkadasimin ablasida hamile klmis oyle nsil korunacaz şastik ![]()
Gerçekten Allah istiyorsa ne yaparsak yapalım önüne geçemeyiz. Tedbir bizden gerisi Allahin işi artık
İnşallah kolayca hallolur
Siz kac yıldır kullaniyorsunuz
Bunu okuduğuma bende çok mutlu oldum
Bende sizin gibiyim ama anlık kendimi rahat birakabilmeyi öğrendim. İlişkide de hala korkarım cataldan da ama kasları gevşek bırakınca bir tık daha kolay oluyor hepsi. Spiral de düşünüyorum bakalım. Kısa sürdüğü için o an gözlerimi kapatıp güzel bir şey düşünüyorum kendimi rahat bırakıyorum spiralde de o şekilde hızlıca hallolur inşallah
Ay gerçekten öyle insan korkuyor![]()
Sanırım emzirirken önerilmiyor değil mi
Evet tabiki orası öyle ![]()
Ben 5 yil kullandim ameliyat olucakdim cikarttilar 7 ay önce tekrar takdirdim canim. Gercekden kendini kasmazsan cok kolay bi işlem sadece tek tavsiyem sakin aç gitmeyin tansiyonunuz duser.
Ay valla iyi ki yazdınız cesaret oldu bana önümüzdeki ay taktirayim bari. Teşekkür ederim