Sanırım emzirirken önerilmiyor değil mi
Evet tabiki orası öyle ![]()
Ben 5 yil kullandim ameliyat olucakdim cikarttilar 7 ay önce tekrar takdirdim canim. Gercekden kendini kasmazsan cok kolay bi işlem sadece tek tavsiyem sakin aç gitmeyin tansiyonunuz duser.
Ay valla iyi ki yazdınız cesaret oldu bana önümüzdeki ay taktirayim bari. Teşekkür ederim
Aynn ztn rahat bıraksan çok sorun olmuyor ama ben yapamıyorum maalesef inşallah szn için de çok kolay geçer
Korkma takdir canim insallah doktorunda iyi olur inan konusmasi bile rahatlatiyo doktorun iyilere denk gel insallah
Erkeklere bulsunlar birazda biseyler ![]()
![]()
Ay inşallah Allah razı olsun ![]()
Gerçekten zaman zaman bunu bende düşünüyorum ![]()
Nette gormustum dgrumu bilmiyorm erkeklere hap cikmis ![]()
![]()
Yok cnm ben spiralle kalmadım prezervatif yırtılması ile kaldım ogluma spiralli öncesinde de çıkarmıştım kanamam çok diye o ayda prezervatif ile korunurken bir defalık kaza ile oldu çocuk şimdi gene takindim ve adet ortasında lekelenmelerim oluyor enfeksiyon oluyor yine mecburen takindim bağlatma sansimizda vardı ama o da günah diye bagtamadim geçen ayda bı korktum ama en iyisi iki taraflı korunmak zaten çocuk olali karı koca hayatı ayda ikiye düştü gece. Haftada kontorlw gittim spaile on saniye sürmedi bile karnından baktı sorun yok yerinde dedi bundan sorna yolda bir gel dedi ama 6 ayda bir baktırın
Kacinci yüz yıla geldik hala her şey kadınlar üzerinden yürüyor. Keşke düzgün bir şeyler bulsalar da erkekler ustlenseler onu bari![]()
Doğum kontrol hapı kullandınız mı peki hiç
Ben guvenmiyorum,hamile kalanları duydum,buyuzden cekilme yontemini seçtim , 2sene korun dum bu şekilde,şahsi fikrim.
Benimde yakin arkadaşım o şekilde hamile kaldı ![]()
Sanırım hiçbiri yüzde yüz koruma garantisi vermiyor.
Cekilme yontemiyle hamile kldim malesef
Yok hiç kullanmadım doktorda önermedi sordum
Bende o şekilde çözüm buldum araştırdım diğer kontrol yöntemleri hep hormonları etkileyen olunca ya da yoğun kanama yaptıklarını öğrenince bu sekilde bulduk 1 senedir
Bizde aynı şekilde 9sene korunduk şimdide aynı devam görümcem 11 senedir arkadaşımda 10senedir bir arkadasim daha var oda bir çocukla 11 senedir bu şekilde korunuyor galiba herkesin ki ayrı oluyor
Nette doktorda anlatiyordu geri cekilme korunma yontemi olmuyor illa sprem gelck diye birsey yok ilk once gelen yani aferdersiniz zevk suyuyla beraberde sprem gelebilir geri cekilme korunma yontemi dehildir diyor