Spiral takip hamile kalanlar

İhtiyatlı olmak onemli

1 Beğeni

Benim aklimda spiralle hamile kaldin diye kalmis ama sen yazinca hatirladim bacim pardon :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Evet banada öyle dediler inşallah olmaz diyelim ya 8sene öyle korunduk bundan sonrada olmaz inşallah rabbim isteyenlere versin diyelim​:smiling_face_with_three_hearts:

Sen gene hapda kullan nolur nolmaz bacim ben oyle ypicam dgurayim hele bi :rofl:

1 Beğeni

Allah’ım yok hap kullanamiyorum mideme gelmiyor taş gibi oturuyor :joy:

Yoo taktira biliyorsun oğlum 1 yaşına gircek 30 unda hâla emziriyorum ve yakın zamanda taktirmayi düşünüyorum emzirirken hap kullanmayi hatta emzirmesen bile hapı onermiyor bir arkadasim kadın doğum uzmanı erkeklik hormonu verdiği için ve korunma olarak fayda olsada bir çok zararı varmış

:rofl::rofl:bu kadinlarin cektigi nedir arkds herseyi kadinlar cekiyo erkekler bi kosede ohh rhtlar wlla

1 Beğeni

Nasil korunacaz o care dgil bu care dgil :rofl::rofl:

1 Beğeni

Deri altı implant var kondom var spiral var her türlü korunma yöntemi var ama konuya göre söyledim ben deri altı implant daha cazip gebelikten önce hap +kondom korunuyor duk bebekten sonra sadece kondom oldu ki onada ne kadar guvelir o yüzden yakın zamanda implant düşünüyorum ayrıca zevk suyundan hadi hamile kalinabiliyor düşük bir ihtimal de olsa

Ewet doktorda soylemisti kaliniyormus zewk suyuyla da gelebiliyormus deri alti inplant eltim taktirdi adet duzensizligi oluyomus sen bi taktdir bakalim burayada yaz ama bizde ona gore taktiralim olurmu

Gerçekten de öyle herşey kadınlara yaa

Ben spriral korkuyorum kayma olasılığı var ilaç emziriyorum içemiyorum arkadaşımda önermiyor sık enfeksiyon olurum kondomda enfeksiyon birebir demişti etkisi oluyormuş deri altı implant için soyledikleri söyleyim sana kendi kadın doğum doktoru

Lokal anestezi ile yapılır takılırken hafif acı olabilir

-adet düzensizliği olabilir -baş ağrısı - biraz kilo artışı olabilir -az miktarda erkeklik hormonu verir buda yumrtlamayi durdurup S.erm geçişini zorlaştırır - taktircafin zaman reglinin 5.gunu taktira bilirsin eger regl değil normal zamanda taktircaksan 1 hafta korunman gerek -takildiginda hafif morarma normal - en az 3 yıl koruma - çıkardığında 1-3 hafta arası eski haline donebilirsin

1 Beğeni

Çekilme yöntemi bir yöntem değil maalesef

Pazartesi günü taktırmaya gittim ama cesaret edemedim geri taktırmadım çekilme yöntemiyle korkunuyorum

1 Beğeni

Çekilme yöntemi bir yöntem değil canım öyle bişey yok kondom bari kullan emzirenler içinde hap oluyormus ben cesaret edemedim ondan kullan geri çekilmek yöntem değil zevk suyundan dahi hamile kalabilirsin

1 Beğeni

Aman kalırsam da doğrurum sorun değil​:grin:

1 Beğeni

Sen bi takdir etkisi nasil :grin:bide sey sorcm bni yadirgamayin gerckten bilmedgimden soruyorum bu hapi hergun almak zorundayiz bide ayni saatte alicakmisiz galiba diyelim esim iki uc gun yanimda yok bi yere hitti diyelim o boslukdada iciyormuyuz yoksa icmiyormuyuz

Canım kullaniyorsun diye biliyorum21 gün kullanıp düzenli olarak 3gun 1hafta ara verip tekrar başlıyorsun ama açık konusuyim düzenli kullanmadım hem yeni evliydim hem bilmiyordum 3ay kullandım ertesi gün gibi ilişki oldukça çocukta istediğim için ilaç bittikten sonra yenisi almadim ilk korunmasiz da 4.ay da hamile kaldım

1 Beğeni

Hahaha​:grinning_face_with_smiling_eyes:ben cekilme yontemiyle korundum cok dikkat ettik,2sene sonra bebek istedik oldu şükür :smiling_face: çok dikkatli ol sende :blush:

1 Beğeni

Sizin sayenizde cesaret ettim gittim, bugün taktılar :melting_face:

1 Beğeni