Allah’ım yok hap kullanamiyorum mideme gelmiyor taş gibi oturuyor ![]()
![]()
bu kadinlarin cektigi nedir arkds herseyi kadinlar cekiyo erkekler bi kosede ohh rhtlar wlla
Nasil korunacaz o care dgil bu care dgil ![]()
![]()
Ewet doktorda soylemisti kaliniyormus zewk suyuyla da gelebiliyormus deri alti inplant eltim taktirdi adet duzensizligi oluyomus sen bi taktdir bakalim burayada yaz ama bizde ona gore taktiralim olurmu
Gerçekten de öyle herşey kadınlara yaa
Sen bi takdir etkisi nasil
bide sey sorcm bni yadirgamayin gerckten bilmedgimden soruyorum bu hapi hergun almak zorundayiz bide ayni saatte alicakmisiz galiba diyelim esim iki uc gun yanimda yok bi yere hitti diyelim o boslukdada iciyormuyuz yoksa icmiyormuyuz
Hahaha
ben cekilme yontemiyle korundum cok dikkat ettik,2sene sonra bebek istedik oldu şükür
çok dikkatli ol sende ![]()
Sizin sayenizde cesaret ettim gittim, bugün taktılar ![]()
Nasil gecdi canim korkulacak gibi degil dimi kendini kasmadikdan sonra oldu bitti
Dediğiniz gibi rahat bırakınca çok çok az bir aci oldu. Her ay acaba diye düşünmektense anlık o acı çekilir. Korkulacak bir şey yokmuş ![]()
Aynen oyle canim korkulacak gibi degil. Kontrolunede muhakkak git ilk defa takdiriyosun kayma falan olabilir
Hemen gittim zaten düzgün yerleşmiş dedi doktor tekrar 1 sene sonra gel dedi ama öncesinde gitmeme gerek yoktur heralde tekrar
1 ay sonra cagiriyolar kontrole hemen bakmayla 1 sene sonra gel demesi sacma olmus biraz
1 ay sonra yine giderim o zaman kayarsa falan baya sıkıntı oluyormuş galiba korkarım
Aynen git sen iyi olur canim
Devlet hastaneleri takıyor mi bide ücretlimi acaba
Ben asm de taktirmistim ücretsiz
Adetli olmak gerekiyor mu peki
Tamam teşekkürler
Adetten önce gelen lekenlemeler adetten sayilirmi adet baslangici o zaman kabul edilir mi yoksa tam adet geldigndemi kabul edilir bilginiz varmi