Spiral takip hamile kalanlar

Nasil gecdi canim korkulacak gibi degil dimi kendini kasmadikdan sonra oldu bitti

Dediğiniz gibi rahat bırakınca çok çok az bir aci oldu. Her ay acaba diye düşünmektense anlık o acı çekilir. Korkulacak bir şey yokmuş :face_holding_back_tears:

1 Like

Aynen oyle canim korkulacak gibi degil. Kontrolunede muhakkak git ilk defa takdiriyosun kayma falan olabilir

Hemen gittim zaten düzgün yerleşmiş dedi doktor tekrar 1 sene sonra gel dedi ama öncesinde gitmeme gerek yoktur heralde tekrar

1 ay sonra cagiriyolar kontrole hemen bakmayla 1 sene sonra gel demesi sacma olmus biraz

1 ay sonra yine giderim o zaman kayarsa falan baya sıkıntı oluyormuş galiba korkarım

Aynen git sen iyi olur canim

1 Like

Devlet hastaneleri takıyor mi bide ücretlimi acaba

Evet canm çok değil ama belli bir miktar veriyorsun hatırlamıyorum ne kadar oldunu ebe söylemişti

1 Like

Ben asm de taktirmistim ücretsiz

1 Like

Adetli olmak gerekiyor mu peki

Eğer yeni doğum yaptıysanız adet olmuyorsanız gerek yoktur bir gebelik testi yaparlar takarlar ama adet oluyorsanız düzenli şekilde adetliken takılır canm

Tamam teşekkürler

Adetten önce gelen lekenlemeler adetten sayilirmi adet baslangici o zaman kabul edilir mi yoksa tam adet geldigndemi kabul edilir bilginiz varmi

Evet lekelenmeler adetin başladığını gösterir zaten çatlayan yumurtadan kanların dışarı cikmasi kademeli olan bi şey başladığı an lekelenme adet baslamistir

Tamam teşekkürler

1 Like