Sünnet Hakkında Fikir ve Tavsiye?

Pipisimde sardı var yarın ılık suda beklet dedi düşmezse sizin düştü mü

Sizi içeri almışlar mıydı acaba

Benimkiler bezli değildi

Selam canım belirli yaşlar varmış olması ve olmaması gereken. Benim de bebeğim 16 günlük doğduğu gün yaptıranlar var ama ben biraz hayata adapte olmasından da bu durumu hatırlamamasindan da yanayım. 6 ay 1 yaş arası uygun olduğunu düşünüyorum ve o eşimle de bu şekilde karar verdik. Hem o aylarda daha ele avuca gelir hem de daha kolay iyileşir bir de hatırlamaz diye düşünüyorum :blush:

2 Beğeni

Emekleme zamanında pipisi beze temas ettiği için kanama vs oluyor diye duydum emeklemeden aradan çıksın dedim belki o zamanlar daha hareketlenecegi için acidiginda elleme isteği falan olabilir çocukta o yüzden erkenden olsun diye düşündüm :smiling_face_with_three_hearts:

Arkadaşlar merhaba benim oğlum 5 buçuk aylık oldu adana da oturuyorum ve artık sünnet ettirmek istiyoruz ancak devlette genel anestezi yapılıyor Muş dedi bi arkadaşım onlar o yüzden özelde yaptırmışlar yakın zamanda yaptıran varmı acaba bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

7 Şubat’ta 2.5 aylık oğlumu sünnet ettirecez Yozgat şehir Hastanesi’nde bizim burda başka hastane yok merkezde doktora sorduk lokal anestezi yapacakmış tüm uyutmuyor

Bende Adana şehir Hastanesi’nde yaptırmayı düşünüyordum arkadaşım kafamı karıştırdı devlet uyutuyormuş gece den aç bırakmak falan gerekiyormuş dedi

Bizde adanadayız 5 ay 17 günlük
Sünnet düşünüyoruz bi yer bulursan benimle de paylaşırmısın

Devlet mi düşünüyorsun bizde 5 ay 16 günlük​:white_heart:

1 Beğeni

Biz hatay şehir hastanesinde yaptırdık. 3 ay 20 günlükken. Lokal anesteziyle oldu doktor dedi eğer 9 ay üzeri olsaydı genel anestezi yapardık. Sünneti 15 dk sürdü. Yarım saat gözlem ve sonra taburcu olduk

1 Beğeni

Burdaki devşet hastanesi genel anestezi demiş bende bi şehir Hastanesi’ne danışayım ozaman

Hastaneden hastaneye değişiyor bence 4 aylık ocakta sünnet ettirdim lokal anestezi ile oldu ücret alinmadi devlet hastanesinde

1 Beğeni

Bize öyle diyen olmadi sadece 7sinde gelin yapalım dedi

1 Beğeni

6 aydan sonra genel anestezi veriyorlar diye biliyorum

1 Beğeni

Biz de salı günü hatay iskenderun da toki devlet hastanesinde yaptırdık. 3 aylık oğlum lokal anestezi ile yaptılar Adana ve iskenderun arasında çok mesafe yok isterseniz burada yaptırın

1 Beğeni

Şehir Hastanesi’ne de danışıcam olmazsa öyle yaparım başka şehir denerim

Bende adanadayim. Uyutarak yapmaları daha iyi bence çünkü diğer türlü eli kolu bacağı durmaz sürekli hareket etmek ister ağlar. Ben Osmaniye devlet hastanesinde yaptırdım. Gece 5 te emzirdim zaten 8 de yatış yaptılar. Hemen aldılar içeri 12 de emzirdim. Tabi bu süreçte hep uyudu. Yani 7 8 saat aç kalıyor

Benim cocukalrim biri 3 biri 5 yaşındaydı lokal olmuslardi doktordan doktora değişiyor olabilir belki anestezi durumu

Neden bilmiyorum ama Tamamen uyutmaları korkutucu geliyor hem benim oğlum emzik almadı hiç o yüzden çok fazla emmeye düşkün isterse ve aç bırakmak durumunda kalırsam hayatta sakinleştiremem