Sünnet Hakkında Fikir ve Tavsiye?

Bebeğim 6 buçuk aylıkken tanıdıkların tavsiyesi üzerine Seyhan Devlet Hastanesinde Çocuk Cerrahi doktoru Sefa Yapıcı’ya gitmiştik. Lokel anesteziyle 15 dkk içinde ELHAMDÜLİLLAH sünneti yaptı. Yarım saat gözlemlendikten sonra çıkışımız verildi. Hemşirelerin ve doktorumuzun ilgisinden çok memnun kaldık.Sonrasında içimiz rahat etsin diye Şehir Hastanesinde de muayene ettirdik. Ordaki doktor da sünnetin başarılı olduğunu söyledi. Bizde tanıdıklarımıza tavsiye ediyoruz.

Sefa Hocayı mutlaka tavsiye ederim

Teşekkür ederim :white_heart:

1 Beğeni

Aslında özel düşünüyoruz da devlette memnun kalınam dr varsa tabi devlette olabilir

Hangi hastane peki

Sadece o bölgeyi uyuşturuyorlar diye biliyorum ben
Tamamen unutulmasını kabul edemem

Bende kabul edemem önerenlerde oluyor ama yok yani edemem

Seyhan devlet hastanesine arkadaşım oğlunu götürmüş beş aylıkken genel anestezi demişler o yüzden özelde yaptırmış doktordan doktoramı değişiyor ay dan dolayımı anlamadım bi türlü

Bi akrabamıza özelde genel anestezi demiş doktor çünkü bebeği kilolu olduğu için zabdetmek zor olurmuş. Biz üç aylıkken gittik lokal anesteziyle yaptılar özelde. Bizde geciksek zabdetmekte zorlanırız diye acele ettik. Doğrusu yeni doğduğunda yaptırmak aslında

1 Beğeni

Bizim doktor 10 kilonun üstünü genel yapıyoruz kilosu düşükse lokal anestezi demiş benimki 2 aylık konrtrolunde 5.400 du şimdi 6 falan olmuştur heralde 18 gün falan oldu yarın sunnetimiz var hayirlica kurtuluruz inşaallah…bu arada emzirip veriyormusuz ya hani iğneyi vurup uyusmasini beklerken çocuk agladiysa eğer geri bize veriyolarmi susturalim diye yoksa ağlamasını mi bekliyolar

Devlette mı yaptırdınız devlette geçerli diye duydum bu kuralı ozellerde her yaşta lokal yapıyorlae

Bugün yaptırdım şehir Hastanesi’nde diğerlerinde nasıl bilmiyorum doktorun kendi seçimi olabilir bence diğer çocuklarım 3 ve 5.5 yaşındaydı ikiside lokal anestezi ile olmuştu doktoru farkliydi

Arkadaşlar merhaba bugün adana şehir Hastanesi’nde sünnet muayenesi için randevum vardı oğlum 6 ay on günlük Dr. Anestezi altında yapıldığından şu an bi takım problemler yaratabileceğinden 1 yaşını doldursun öyle yapalım dedi ve gönderdi özelde lokal anestezi ile yapılıyor Muş aslında beklesemmi yaptırsammı bilemedim

1 Beğeni

Bizede doktor 1 yaşında yapalım dedi çok şükür çiş yaparken zorlanmıyor hatta doktor soruyor altını açarken çiş yaptığında fışkırtıyor mu diye evet dedim bir sorun olmadıkça 1 yaşına kadar ellemeyelim dedi zaten bizim sünettimiz kışa denk geliyor herkesin görüşü farklı ama kimisi yaptır rahat edersin diyor kimisi bekle diyor bence benim fikrim 1 yaşında sünnet ettirim en azından ek gıdalar vs bitmiş rahatlamış olursunuz diye düşünüyorum

1 Beğeni

4 aylık yaptırdım lokal olarak bunda bile anladı ağladı keşke daha küçükken yaptirsaydim dedim orda büyük çocukları goruncede kötü oldum anestezi altında daha zor bnce ya siz bilirsiniz yinede bide hareketlenince daha zor sizinki 6 aylık tercih sizin

2 Beğeni

Bizimde doktor böyle soylemişti,yaptırmadık 2yaşındən sonra rahatlıkla yaptira bilirsiniz dediler.

6ay bittikten sonra anestesi ile yapiyordular diye ben istemedim , küçücük bebek anestesi almasindan korktum aslında ,buyuzden 3-4yasini bekliyorum inşallah

1 Beğeni

Bende genel anestezi den korkuyorum keşke daha erken yaptırsaydım bir yada iki aylıkken falan şu an özel hastane lokal anestezi ile yapıyor ama süreç zor olabilir çünkü asla yerinde durmuyor çok hareketli

1 Beğeni

2 aylıkken yaptırdık biz bilmedi bile. Doktorlar ne tavsiye ediyorsa uyun bence. Hele dönüyor ve oturuyorsa tahriş eder korkutmak istemem ama çok zorlanırsınız. Ben olsam hiç düşünmem.

1 Beğeni

Haklısın aslında çünkü çok hareketli :white_heart:

Evet bardak felan koyuyorsun biz 1 gün çok dikkat ettik oda acılı idi zaten yavrum sonra yavaş yavaş alışıyor durumuna

1 Beğeni