Kızlar oğlum 55 günlük doktor bize yakın bir tarihte yaptırdığınizda daha sağlıklı ve acısız olacağını söyledi fakat ben korkuyorum ilk çocuğum olduğu için deneyimim yok sizler kaç aylıkta yaptırdınız ve süreç nasıl oluyor tavsiyelerinizi paylaşır mısınız
Büyük oglumu 23 günlükken küçük oğlumu 2.5 aylıkken sünnet ettirdim. Hayatımda yaptığım en doğru şeydi. Çok çabuk iyileşti.
Biz de 15 gunluk iken yaptirdik,bir haftada iyileşti .bebek daha donmuyorken yaptırmak en mantiklisi
Ya nasıl cesaret ettiniz çok korkuyorum uzun süren tehlikeli bir şey mi diye
Ay ne bileyim ya çok korkuyorum ben
5.5 aylıkken yaptırdım ama dönmeye başlamadan yaptırmak daha iyi. Küçük oğlum da da 3-4 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum. İlk gün zor oluyor.
4 aylık olacaktı yaptırdım erken olması avantaj
Biz kirk ciktiktan sonra yaptircaz bakalim
4 aylıkken yaptırdım henüz dönmeye başlamamışken yaptırmak istedik sonra zor oluyor çünkü
Büyük oğlumu 9 aylıkken yaptırdım küçük oğlumu 41 günlükken yaptırdım iyiki yaptırmışım en doğru karar küçükken yaptırmak canım hem iyileşme süreci erken hemde daha rahat
15.günde yaptırdım pişmanım kocam çok ısrar etti çıksn aradan diye bece 1,5-2 ay en guzelı. Biraz olsun dünyaya adapte olmuş oluyor. Benımkısı kabus gıbıydı zaten uykusuz yorgun kasık agrıları vucut agrıları var bebegım uyumuyor hep aglıyor bır de dikiş pansumanı derken beceremedik vazelini yetersiz sürmüşüz bebegımın dikişi patladı 2.kez dikiş yapıldı çok uzun sürdü iyileşmesi![]()
![]()
çok pişmanım kocamı dinlediğim için!!!![]()
İyi arastırın iyi bir doktor olsun sünnet basit ama önemli bir operasyon
Sizin bebek şu an kaç aylık evet dönme hareketini duydum kanama ve artıyor dediler Nisan sonu gibi düşünüyoruz ama acaba acısı çok olup yemeden kesilir mi diye korkuyorum çok cesaretsizim
Kanam vs oluyor mu işlem sırasında
Ay Allah korusun işte benim de bu şekilde korkularım var dikiş iyileşme durumları falan
Valla zaten tek doktora bağlı kalmayı düşünmüyorum kesinlikle dediğiniz gibi acemi bir doktora yaptırmak büyük pişmanlık olur
Canım lütfen yanlış anlama seni korkutmak için söylemedim bunları ben çok erken yaptirdigim için daha kendimde değilim daha kendi dikişlerim iyileşmemişti düşün aceleyle çocuğu sünnet yaptırdık bu konuda kocama çok kızıyorum yalan yok işte o halde bakimini iyi yapamadım bundan bahsediyorum ama sen böyle bir durumda değilsin merak etme. Bir de ben yurt dışında yaşıyorum hiç kimsem yok çok uykusuzdum yorgundum o yüzden böyle oldu. Allah izin verirse ikinci hamileliğimde bebeğim yine erkek olursa 40’ı çıktıktan sonra yapmayı planlıyoruz
Yok anlıyorum deneyimini yazmışsın korkutma niyetli olmadığını anladım küçük olduğu için yaşanılan olumsuzluklari yazmışsın sadece bende 40 indan sonra düşünüyordum hep bakalım inşallah rast gider
Hayır canım herhangi bir kanama yok iki çocuğumu sünnet ettim ikisinde rast gelmedim ve benim bu küçük bebeğimde kasık fıtığı vardı 41 günlükken ameliyata aldılar diye sünnette yapın dedik iki dikiş yeri vardı zorlandım ama sonrası önemli zaten pansumanı doğru yapmak önemli bizimki açıktı sadece bir krem verdi bunu kullan dedi 5 gün boyunca düzenli kullandım hastaneye gittik gayet iyi olmuştu dikişliydi zaten dikişleri de düşünce rahat ettik senin korkun olmasın canım @Çağla hanım zaten tam iyileşemeden sünnet yapmış ve yanında kimsesi yokmuş kremi yetersiz sürmüş diye olmuş seninde olacak diye birşey yok Allah güç kuvvet veriyor erken yaptırmak her zaman en iyisi 2 aylıktan sonra düşünmek en iyisi annede kendini toparlar bebekle anne bağı kuvvetli olur
Perşembe günü 2 aylık olacak. Bizde kanama falan olmadı ve kanama olayını ilk defa duyuyorum. Ilk gün biraz iştahsızlık yapsa da ikinci gün toparlar merak etme