Teşekkür ederim tavsiyeniz için
Çok teşekkür ediyorum biraz da olsa korkularım hafifledi![]()
Şuan 14 ay 21 günlük küçükken yaptırmadım karsiyimda 2-6 yaş arası da zaten önerilmiyor kurban dan sonra yaptircaz
1.5 yasinda asagi yukari oldu cok kolay gecti zaten bezide vardi ve harfiyen uyguladim banyo yasak felan degildi tertemiz ilk dort gun hep yikadim 4 gun de kendim kestim klipsi o kadar basit gecti.
Darısı bizim başımıza canim![]()
InsaAllah canim
Bende 16 aylıkken yaptırdım
Kanama olmuyor ilk gün biraz ağrısı oluyor o kadar. İyi bir doktor bulun. Eğer ankaradaysaniz doktorumuzu tavsiye ederim çok güzel ilgilendi. Korkacak hicbirsey yok. Çok rahat olacaksin
Hayır Gaziantepteyim hala arastirmadayim Dr önemli gerçekten
Lokal anestezi ile mi oldu çünkü belirli dönemden sonra normal anestezi veriyoruz dediler yoksa ben de bekleyecektim 1-2 yaşına kadar
Dün yaptırdım
9 ay 26 günlükken . Daha doğrusu inmeyen testis ameliyatı diye girdi sünneti de olup çıktı. Şuan pipisine ben bakamıyorum. Annem yapıyor. Çok hassassan benim gibi destekçi al yanına öyle yaptır ![]()
Oğlum 5buçuk aylık cuma günü randevu aldım ama korkuyorum belki de götürmem geri ztn çok huysuz
Peki şu an durumu nasıl ağrısı ağlaması var mi o bölgede kanama kızarma oldu mu
Valla biz de çok korkuyoruz nasıl olcak işin icinden de çıkamıyorum
Yok kanama olmuyorda eti aşağı sıyırıyolar ya direk kırmızı et olarakmduruyo bakamıyorum ben içim acıyo. Ödem olurmuş henüz olmadı. O normalmiş. İnşallah bişe olmadan atlatırız
Korkunun faydası yok
bende öyle idim , pipisine iğne vurdular önce hiç bakamadım zaten o ağladı ben ağladım, sonra Max yarım saat sürdü . Biz eve çağırdık sunnetciyi . İlk bir hafta pansuman yaptık o şekilde , ben de bakamadım, hep annem yaptı . Bu arada antenin neresindensiniz
Bizde 6 aylıkken yaptırdım çok şükür 2 güne parol vs unuttu @Kuti dediğiniz gibi bende ilk açtığımda bayılır gibi oldum eşim sürdü krem vs . Biraz daha soğuk kanlı birinden destek alınarak çok iyi oluyor erken.
Sadece biz içeri almadılar biraz korkuğunur fark ettik içeri sizi de alan bir yer varsa öyle sizinde yanınızda olarak yaptırmanızı tavsiye ederim
Evet çok hareketli olduğu için genel anestezi verdiler