Bende yazın yaptırsam mı diyorum 16 aylık olucak yazın basında okullar kapanınca yaptıralım diyoruz babasıyla hazır oda evdeyken ben bezleyemem bayılırım ![]()
![]()
babası halleder dıye dusunuyorum
Valla ben de geç yaptırmak istiyordum da eşim illa yaptıralım dedi henüz 3 aylık aslında daha erken yaptıracaktık da hastalandı geçmesini bekledik
Yok ıyı yapmışsınız benım aklıma gelseydi ufakken yaptırırdım gun geçtikçe korkuyorum doktora kalsa en az 2 yal dıyor 5 yaşı bekle dıyor
Aslında yenidoğan döneminde yaptırmak daha sağlıklı ama yaptıramamıştım ben. 6-7. Ay gibi düşünüyorum. Çok geç yaptırmakta çocuklarda psikolojik sorunlara yol açabiliyormuş o yüzden tercihim yaşını almadan yaptırmak
Ben çok cesaretsizim yoksa doktorlar da aynısını diyor
Korkma canım tabii ki insan evladı için endişeleniyor ama sonuçta yaptıracaksın er ya da geç en azından bilinci tamamen açılmadan yaptırırsın öyle düşün
Ya bir de herkes çok küçük 2 güne iyileşir diyor bir gribi tam anlamıyla 3 haftada atlattı ki bu gerçekten bana göre büyük bir operasyon gibi bir şey ![]()
1.5 yasinda felan di 3 4 gun iyilesti ama oyle buyuk sorun yasamadim.dediklerini uyguladim harfiyen gunde 2 kere banyo yaptirdim vaseline surdum.4 gun kestim kelepceyi.
Acaba işlem nasıl oluyor araştırdım lazerle yapıyorlarmış doğru mu
Ya umarım öyle olur benim kl çok küçük ondan endişeliyim
Burda kimse yapmıyor sağlıksız deniliyor
Emin ol daha iyi kucukken sunnetci en ideal 3 aylik dedi bez icinde oldugu surece en ideal
Tam 3 aylık umarım dedigin gibi olur peki herkes iki gün diyor ya o doğru mu
Tam iki gun surmese de 4 maxi geciyo gunden gune hafifliyo agri sizi olmuyo cok ama idrar yaparken yaniyo haliyle.
Gitmeden 4 saat once agri kesici verdim
20 dakika once agri kesici verdi beni odaya aldi hemsire.
Bakimi ben yapacagim icin harfiyen uyguladim.
Buyuk yara bandi aldim pamuk aldim demir etini acitmasin.
Boyle rahat sunnet yasamadim bundan once 3 oglumu da yaptirdim farkli yaslarda en rahat eymen oldu…
Darısı bize inşallah
İlk gün zorlandı oda ilk çişini yapana kadar sonra sorun yok canım zaten Ağrı kesici veriyorlar küçükde olduğu için anlamadi birşey gelip geçti senin bebiş ne kadarlık yaptırcan mı
InsaAllah canim
Grip farklı canım bende grip oldum benden çocuğa geçti 1 aylıkken bir kaç gün hastanede yattı çok zor iyileşti ben bile zor iyileştim salgın çok vardı bu sene onla sünneti kıyaslama araştırdığıma göre 3-4 güne geçiyormuş genelde yaptır gitsin hayırlısıyla hareketlendikçe bilinçlendikçe daha çok sıkıntı yaşayabilirsin
3 aylığa kadar 2,3 güne iyileşiyor. Benimki 1 haftayı buldu
3 aylık bu cmtesine randevu aldık