Tükenmiş anne

Cnm oğlumdan biliyorum süt urunlerini ben ne zaman yesem gaz kanlı kaka mukuslu ve pişik yapıyordu alerji çok gaz yapıyor bı takip et süt ürünlerini bı 15 gün kes belirtiler duzelirse süt ürünlerine vardır zaten bebeklerin çoğu süt ve yumurta alerjisi oluyor en çok süt alerjisi sütle ilgili herşey yoğurt peynir kek içine süt yoğurt giren hersey ben yaşına geldi hala çekiyorum gaz sorununu gece sık sık uyanır yediğimde alerji bölümüne götür istersen ama pek bişey yapmıyorlar bağırsak tepkili alerjiler testte çıkmıyor diyet öneriyorlar bide süt ürünleri tuketemeyecegi için kalsiyum ilacı kullandım ben

Kolik olabilir 5 aylık bebekler genelde yavaş yavaş gaz sorunu bıtıyor yada belkı korkuyordur ona okuyun ayetel kürsi nasılsın felak falan boyle bekler banyoda ıyı gelıyor banyo yaptırın tez zamanda duzelır İNŞALLAH

Evet cnm ya benim eşim biraz aksi ona kalsa sancidan yapıyor götürecem dedim bişey yazmaz deyip durdu hani yazmazdi dedim biraz bı parca oldu çok şükür ama tam değil tadı hiç yok :face_holding_back_tears: eşime dicem zaten doktora götürelim ne olur ne olmaz bana normal gelmiyor

Allah razı olsun cnm ya bende öyle diyorum azalacağına çoğaldı anormal diyorum eşime ne yediysen o dokanmistir.diyo oda bunu bellemiş ama yeter dedim taş.yiyim dedim o dokaniyo diyon bu dokaniyo diyon hicbisey yemicem valla dedim

Yaa dururum yeterki iyi olsun

Allah korusun cnm inşallah öyle bişey değildir abisi gripti 1haftadir akılı gizli gizli kar yemiş hastalandi onu atlatayim dedim kıza geçmeden ondanmi geçmistir diyodum saolasin cnm oyy âu inat herif beni ölduruyo kendi korkuo hadi diyeceğine saha bana laf söylüyo hastaneyi hiç sevmiyor ama öyle olmaz işte

Yaa bunlar nasıl belli oluyorki test felanmj yapıyorlar

Yok İnan alakası yok kolık bebek neyse odur ben hıc takmadım hepsinden yedım sadece bu kucuk zordu o cok yaramaz dıger cocuklarıma gore vardır onun bı derdı İNŞALLAH kotu bişi yoktur

O kadar virüs var ki kar yiyiyp şifayı kapmak artık hastalıkların en masumu merak etme canım :relieved_face: Allah şifa versin iyileşsin bir an evvel ikiside

Kuru fasulye veya karnıbahar felan yiyince o gün yatmıyor sancilaniyor ama bu ara hergun böyle inşallah cnm Allah razı olsun

Ewet cnm amin Allah razı olsun cnm benim çok saol​:palms_up_together: