Unutkanlık vakası 🙉

Ayni beenn​:joy::joy:

1 Beğeni

Benimkide üst iki aziyo cikariyo bu ara sürekli kucak temas istiyo iyice hareketli oldu heryeri kurcaliyo dün 3 4 adım attı kendi başına yürüyecek heralde gecelerinde 2 saatte bir kalkiyo bazen emiyor bazen emmiyo okullarda açıldı bakalım hayorlisi

1 Beğeni

Maşallah bizimkide öyle bir aydır yürüyor hiç durmuyo yerinde ama kucak çok istiyo bu ara uykuları sorunlu

Azilar çıktı bizim 4 tane iki altta iki üstte köpek dişleri kaldı büyük azılar da heralde 2 yaş civarı cikiyormis şuan 12;dişi var toplam 20 dişleri olacak çoğu bitti azı kaldı:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Masaallah benimki geç başladı çıkarmaya 11.5 aylıkken ilki cikmisti yaşında 4 dışı vardı 12.5 aylıkken 6 dişi oldu durmuştu çıkması geçen hafta azilara başladı işte şimdi 4 üstte 2 altta var ikide üst azı iste

1 Beğeni

Evet bizim beş aylıkken ikis birden patladı ama zaman alıyor ya kimisi çabuk büyüyor kimisi iki ayı buluyor azı lar zor kolaylikla çıkarır inşallah

1 Beğeni

Amiin iştah sıfır bizimkinde ne versem milimle yiyo kilo almiyo 9 aylık yegenimle aynı boy kiloda ne yapacak bilmiyorum

1 Beğeni

Aynı sorun bizdede var az yiyo memeye guveniyorlar bende az da olsa yedirmeye calsiiyrum bir kasikda yese kardır diye kendi yemek istiyor bu aralar kaşıkla falan ama tukuruyo cogunu

Benım kız buyudukce canavar oluyor seninki de oyle olmasın​:sweat_smile:

1 Beğeni

Aynen yatıyor m geri kalkiyo sofrada yemek yiyemez olduk herşeyi kırıp döküyor gündüz uyurdu artık uyumaz oldu yarım saat zor gece uyusa bari diyorum oda yok atak var heralde bizim aylarda

2 Beğeni

Bnde ayni kpiyi kitleyip cikiyorum arabaya biniyorm giderken acaba anahtar kapi ustudemi kaldi diyorum :rofl:gecenelrde gozumun onundeki seyi ariyodum

1 Beğeni

Bizimki de hasta olunca yemek yemeyi civitiyo ama meyweyi cok sewiyo

Dedıklerınızı yapacağım. Matara aldım . 2 lt yarısını bile içsem kar.

1 Beğeni

Bizde atak hıc bıtmıyor. :frowning:

1 Beğeni

Sen oyle ben okuma kitabımı kutuya koymuşum. Gozumun onundekı kutu. Gece yarısı kardeşimle kıtap aradık.her zaman koyduğum yere bakmamısım. Bazen telefonu arka cebime koyuyorum sonra 1 saat telefon arıyom​:sweat_smile:

Gözünün önüne koy matarayida , alışkanlık haline getir :slight_smile:

1 Beğeni

Maalesef çoğu insanda bu duruma rastlıyorum ben sadece kendım sanıyordum evde bazen salak salak geziyorum ne yapacağımı unutup sonra aklıma geliyor yıne yapmayı unutuyorum kafam sankı hıc yerinde değil tahlil yaptırdım b12 normal demir ve folık asit eksik cıktı sadece bence tükettiğimiz gıdaların da etkisi oldugunu dusunuyorum

1 Beğeni

Öyle yapıyom ..Bu suyu icer ıcmez tuvaletim geliyor ya. :see_no_evil_monkey::joy:kocaman matara iç iç bitmiyor

1 Beğeni

Bak yedıklerımızden de olabilir. Yada vücudumuzun ihtiyacı olan besinleri tuketmediğimizden

Ne güzel işte , bende lavabodan cikmayanlardanim :slight_smile:

1 Beğeni