Unutkanlık vakası 🙉

Benım sıkıntı ya kızım çok aglıyor ben lavabo gıdınce. Adam akllı yapmıyorum koştura koştura yapıyorum. Yoksa kız kıyameti koparıyor.

Ben yanıma alıyorum :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Çok nadir. Ben klozeti kullanmayı sevmiyorum. Diğerine de alamam . Uygun görmüyorum.

Benimkide ayni kiyamti kopariyor bnde onune tlfn koyuyorm cikana kdr oyalaniyir hem bu sayede tehlikeli biseyde yapmamis oluyo cikincada aliyorm elinden

1 Like

Bizde telefon yasak . Genelde babaannesinin fln gıdınce bakıyor vıdo fln gösteriyor normalde basına oturtmayız. Ben ağlamasını dinliyorum. Kapının önünde agladıgı için 1 dk herseyı halletmiş oluyorum. Bazen de kapının onune otturuyorum eline oyuncak veriyorum. Biraz agladıktan sonra sesi kesiyor. Ya ben oyle telefonla susturursam gıttıgım yerde de aynısını isteyecek. Bence telefon vermekten ıyıdır ağlaması. Saatlerce aglatmıyoruz sonuçta. Alışınca otamatık oda beklıyor zaten.

Bizde wermiyoz baktirmiyoruz genelde oyuncaklariyla bazen tw aciyorum egitici seylere bkiyo geri kapatiyoruz gittigi herde cocuklar oluyo onlarla oynamayi sewiyo bu cocuk ne yapcagi belli olmaz acip weriyorum geri aldigim zaman aglamiyo zten

1 Like

Bu matara değil varil mübarek :rofl:

1 Like

Ben de aynı senin gibiyim hamileyken çok su içeyim diye bunu aldım ama bi kaç gün içiyorum sonra yine unutmaya başlıyorum eski halime geri dönüyorum :rofl: doğumdan sonra aylarca kullanmadığım oldu. Şimdi tekrar ortaya çıkardım kullanıyorum ama dediğin gibi çok su içince de tuvaletten çıkamıyorum :rofl:

1 Like

Anlamıyorsa îyı. Bugun bnm kız bize kök söktürdü. Telefon fln versek canavar olur başımıza. Benım Kı kırdı telefonumu o günden beri elinde görsem hemen alırım . Normalde de şarkı açıp veriyordum. Sumdı oda yok..

Hahahah hiç gülesim yoktu. Aklına da geliyor . :joy:tam 2lt su alıyor. .

1 Like

Bu da mı 2 lt . Ben 3 gundur denıyom imkanı yok yarısına bile gelemiyorum :joy::joy:kış gunu hiç su içmek istemiyorum. Dışarı baktıkca içim üşüyor zaten

1 Like

Ay hiç sorma ya benim hafızam öyle iyiydi ki unutkanlık asla yoktu yıllar önce ne yaşandı detayı detayına anlatabilirdim ama şimdi :woman_facepalming:t2: dün çarşıya çıktım kabanımın cebi biraz küçük telefonu cebime koyuyorum ama bir kısmı dışında oluyor yani birisi çekse haberim bile olmaz sonra annemi aradım konuşuyoruz elimdeki eşyalara bakıyorum acaba bı yerlerde unuttummu diye sonra elimi cebime attim annah telefon yok diyorum anneme kesin düşürdüm nerde ya telefon diyorum ve yürüdüğüm yolu geri dönüyorum bakmak için düşürdüysem :joy::joy: annem gülüyor kahkaha atıyor tabi benim jeton zor düştü :joy: yani kafa gitti daha 30 unda​:joy::joy:

2 Likes

Evet bu da 2 lt ben de pek bitiremiyorum bunu :rofl:

1 Like

Ben keşke geçmişi unutsam 22 sonrasını hatırlasam ama yok geçmiş beynine kazanmış. Bugun yok dun yok dusun taaa ilk sevdigim çocuğun montuna kadar hatırlıyorum :joy::joy::joy::joy:1 sınıftaki arkadaşlarım adını hatırlıyorum ama dun ne yedın desen yok​:joy::joy:

Ben 3 gundur deniyorum anam bitmiyor buu​:joy::joy:

1 Like

Ben kuamdayi sakliyorum tlfnuda kaldirip kaldirip atiyo parkeye

1 Like

Benimki de oyle ya. Kendı telefonu da var. Oyuncak. 350 TL para verdım yok oynamıyor . Kırmaya çalıyor. Bende kızıyorum. Oğluma saklıycam dıyorum​:joy::joy::joy:

Kız hiç sorma o saçma detayları bende hatırlarım :joy::joy: